Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”

Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”
Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”

Ne înțelegem din priviri!

Ebru Șahin, talentata actriță care interpretează rolul principal feminin Reyyan, din îndrăgita producție turcească “Hercai”, difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, este îndrăgostită.

Frumoasa Ebru Șahin, 27 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de baschetbalistul din echipa națională turcă, Cedi Osman, 25 de ani, fapt care a trezit instant atenția tabloidelor locale. Cedi Osman și Ebru Șahin nu s-au ferit de ochii presei, iar frumoasa actriță a făcut declarații inedite despre relația ei, dar și despre carieră, conform publicației ALL, din Turcia. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Eu și Cedi ne potrivim foarte bine, deși facem parte din <cercuri> diferite. Fiecare dintre noi întelege diferit încrederea, multe dintre locurile pe care le frecvent ă m, atunci când nu suntem împreună, sunt diferite, dar <esența> pe care o obținem este aceeași. Eu și Cedi ne înțelegem din priviri, nu avem nevoie de vorbe, o astfel de conexiune avem J! (…) Descoperim ceva nou în fiecare zi unul la

celălalt. (…) Am învățat că deși suntem, deseori, la distanță unul cu celălalt, nu ne sacrificăm libertatea și caracterul, și ne ținem departe de tot felul de <strategii> (…) Avem încredere deplină în noi, și ne sprijin reciproc în carierele noastre, dar și în viața privată în toate circumstanțele”,  sunt câteva dintre mărturisirile făcute de frumoasa actriță.

            Nu ratați luni, de la ora 20:00, un episod nou, plin de emoție și suspans din “Hercai”, îndrăgita producție turcească ce îi are ca protagoniști pe Ebru Șahin, în rolul Reyyan, și Akın Akınözü, personaj Miran, la Kanal D. 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies