Cine este Maria Dragomiroiu. „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”

maria dragomiroiu ingrijire
Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Însă știați care este secretul acesteia pentru părul său lung și sănătos?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu, dar și care este secretul său pentru a-și întreține frumusețea. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care nu mai face plajă de mai bine de 20 de ani.

Cine este Maria Dragomiroiu

cine este maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Maria Dragomiroiu s-a născut pe data de 11 iulie, în Vâlcea.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 67 de ani. Aceasta s-a mutat în București în anul 1972, acolo unde a absolvit Liceul Ion Luca Caragiale din București și Facultatea de Muzică Spiru Haret.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, datorită vocii sale deosebite, având un amplu registru vocal și o tehnică de apreciat.

În perioada anilor1983-1985, Maria Dragomiroiu a fost angajată ca solistă a Orchestrei Alunelul Teleorman, apoi în anii 1985-1989, ca solistă a Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea, în anul

1989, în Ansamblul Călușul din Scornicești, iar între anii1990-1993, ca solistă a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești.

Președintele României Ion Iliescu a fost cel care i-a conferit artistei Maria Dragomiroiu în anul 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D- "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”. Aceasta este totodată și cetățean de onoare al Municipiului București din anul 2019.

maria dragomiroiu par
Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Maria Dragomiroiu s-a îndrăgostit la 20 de ani și s-a căsătorit cu Ion, bărbatul pe care îl cunoscuse în troleu. Din nefericire casnicia cu primul sot a fost un calvar, conform declarațiilor artistei.

"Pornisem de la țară cu ceea ce mi-a spus mama: să fii cuminte! Și am ținut cont de asta.

Se știe că era rușine să ai copii și să divorțezi. Mă gândeam la copii. O femeie este obișnuită să îndure. Acum nu mai gândesc la fel. La prima palmă, nu mai merge, gata. Dacă te obișnuiești așa, așa merge. Dacă nu mai e iubire, nu mai are sens. Am divorțat el, pentru că s-a îndrăgostit de altă femeie, care avea copii aproape de o vârstă cu mine. Asta a fost norocul meu.
Am introdus și eu acțiune de divorț că mi se părea incorect. S-a terminat până la urma, i-am dat tot, absolut tot, am rămas cu copiii, cea mai mare avere și cu o casă, o casă a statului pe care am cumpărat-o după '90. De multe ori nu am avut bani de pâine și m-a marcat acest lucru. Mi-aduc aminte și când cântam la bar, era un grup și pe o fată din grup o duceam până la Cuțitul de Argint și ne dădea 10 lei, asta la 2 noaptea când se termina barul.
Și într-o seară nu ne-a dat, ne-a zis că ne dă mâine seară. A căzut cerul pe noi, pentru că noi ne bazam pe acei bai de pâine și știu ce înseamnă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De foarte multe ori nu am avut, dar m-am lăsat pe mine, nu am mâncat, dar pentru copii tot timpul am avut.

Apoi pe ei i-am dus la mama la țară și acolo au avut de toate, au avut și dragoste și îmi era dor de ei și nu puteam sta fără ei. Vara, la mare, nu știu cum le puteam face pe toate, cu 2 copii după tine, să cânți în 5 locații, iar dimineața femeile de serviciu la 5 dimineața veneau să-și ia gălețile, că era oficiu acolo unde dormeam noi și era greu că aveau 2 și 3 ani.

Atunci mi-am făcut și cel mai frumos costum popular al meu, coseam mărgele. Nu mi se părea greu.", a mărturisit Maria Dragomiroiu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Care este secretul frumuseţii Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară și datorită frumuseții sale. Se pare că aceasta are un secret pe care îl urmează, pentru a-și întreține frumusețea intactă.

" Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt.

Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm.

Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă", a declarat Maria Dragomiroiu.

Citeste si: Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

"Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spălă bine! Eu ştiu ce îi trebuie(...).

Odată, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum nu mai e aşa. Părul s-a redresat.(...) De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu balsam", a completat cântăreaţa Maria Dragomiroiu.

maria dragomiroiu muzica
Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Dan Negru. „Eram la Mamaia cu ai mei și am văzut un actor celebru căruia am vrut să-i cer un autograf. M-a refuzat cu oarecare aroganță”

Care este motivul pentru care Maria Dragomiroiu nu mai face plajă de 20 de ani

Deși Maria Dragomiroiu susține nenumărate spectacole în stațiunile de pe litoralul românesc, aceasta declară că de mai bine de 20 de ani, nu face plajă. Interpreta de muzică populară preferă să stea în camera sa și să se bucure de briza mării.

“Stau la hotel, la etajul 6, văd marea de sus și mă simt bine, stau cu ușa deschisă la balcon, bate briza. Vin așa de obosită aici că îmi mai revin și eu și mă mai odihnesc. Eu nu mai fac plajă de ani de zile, de cel puțin 20 de ani. Sunt un om pudic.

Unde să merg? Să ies la plajă unde nu e lume îmi trebuie timp, să iau mașina, să caut un loc… mergeam înainte spre Agigea, unde este o plajă sălbatică. Dar, în general, nu merg la plajă, punct!

Așa, prefer să stau în cameră, am toate condițiile. Sigur, nu trebuie să facă toată lumea ca mine. În plus, eu nu suport căldura și nu cred că aș putea rezista mult pe plajă. Ca să nu fiu chiar atât de albă, am stat la soare prin curte câte jumătate de oră în câteva reprize, printre treburile pe care le aveam de făcut”, a menționat Maria Dragomiroiu.

maria dragomiroiu wikipedia
Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ioana Popescu. „Toată copilăria mea am avut tot felul de traume. Copiii râdeau că nu am tată"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies