Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

Maria Hîngu de la Survivor România 2021
Maria Hîngu de la Survivor România 2021

Războinica Maria Hîngu poate fi urmărită Survivor România 2021. Cine este tânăra.

Survivor România 2021, sezonul 2 este competiția ce ține în fața micilor ecrane milioane de telespectatori pe minut, pentru a urmări concurenții celor două echipe: Faimoșii și Războinicii. Competiția este una foarte strânsă la fiecare traseu în parte, mai ales atunci când lupta se dă pe un joc de comunicare cu familiile. Înfometați de cele mai multe ori, concurenții trebuie să facă față traseelor lungi ce presupun forță și îndemânare, prin soarele care dogorește.

Concurenta Maria Hîngu, în vârstă de 25 de ani, face parte din echipa Războinicilor. Maria este barista la o cafenea și din toate postările ei pe un site de socializare, este pasionată de ceea ce presupune locul ei de muncă.

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021?

Pasionată încă din copilărie de sport, Maria a practicat 4 ani handbal în școala generală și în liceu a jucat baschet.

Puțini știu că războinica, mai cochetează și cu moda, ea participând la câteva prezentări de modă. Cum ambele sporturi practicate presupun muncă în echipa, a specificat că poate face față unei competiții de asemenea anvergură.

"M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show.

Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc să fac asta."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021? Sportivul şi-a pierdut mama şi suferă foarte mult!

Maria Hîngu de la Survivor România 2021
Maria Hîngu de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mellina de la Survivor Romania 2021

Cu o înălțime de 1.75 m, având în vedere dificultatea anumitor trasee, pentru Maria pot fi un real avantaj pentru a aduce puncte echipei “albaștrilor”. Dorința cea mai mare este de a se întoarce acasă cu marele premiu S urvivor România 2021.

Până la încheierea specatculosului show Survivor România 2021, sezonul 2, o puteți urmări pe Maria Hîngu de joi până duminică de la ora 20:00.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies