Cine este Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. „Am decis să mă dedic vieții reale!”

ionut ifitmoaie sotie
Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai apreciați sportivi, de la noi din țară

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai apreciați sportivi, de la noi din țară. Însă știați cine este soția acestuia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Ionuț Ifitmoaie, Maria, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și cu ce se ocupă cei doi, în prezent, atunci când vine vorba despre afaceri.

 

Ce vârstă are Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie are frumoasa vârstă de 31 de ani.

Deși soțul său are vârsta de 44 de ani, diferența de vârstă dintre cei doi nu a reprezentat niciodată un impediment pentru ei.

maria iftimoaie
Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai apreciați sportivi, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Kamara Ghedi. „Nu ne-am cunoscut prea bine înainte să ne căsătorim.”

 

Cine este Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie și soția sa, Maria, sunt căsătoriți de 15 ani de zile, mai exact din anul 2016, iar împreună au o frumoasă familie cu cei trei copii, două

fetițe și un băiețel. Aceștia locuiesc în Bacău, orașul natal al lui Ionuț Iftimoaie, iar lucrurile între cei doi merg cât se poate de bine.

Ionuț Iftimoaie este cunoscut pentru faptul că este un familist convins, motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, acesta vorbește cu foarte multă dragoste despre soția și copiii săi, Maria, soția sa, fiind cea care i-a fost alături de-a lungul carierei sale sportive, dar și după încheierea acesteia.

Doar împreună au reușit să își îndeplinească toate dorințele, cu foarte multă muncă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

ionut ifitmoaie iubita
Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai apreciați sportivi, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]
 

 

Cu ce se ocupă Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie

Atunci când vine vorba despre carieră soțului său, Ionuț Iftimoaie, după o carieră de succes în lumea boxului, acesta a decis să se retragă în anul 2016 și să se concentreze pe viața de familie

și pe o afacere.

Am cel puțin trei ani de zile de când am dispărut din zona Instagram/Facebook, pentru că am decis să mă dedic vieții reale, de zi cu zi. Viața virtuală îmi ocupa foarte mult timp și nu reușeam să fac față. Vedeam foarte multe lucruri care treceau pe lângă mine și atunci chiar ajunsesem la un moment dat că eram la un semafor și îmi era ciudă că s-a făcut verde, pentru că mai avem de trimis mesaje.

Și atunci am zis că lucrurile trebuie să se schimbe și am renunțat la chestia asta și este foarte bine.”, a dezvăluit Ionuț Iftimoaie în cadrul unui interviu TV.

Astfel, cei doi au început să investească în imobiliare, deținând în prezent o mică afacere în Comănești, județul Bacău, un proiect din fonduri europene, în domeniul agrementului. Tot aici, și soția sa Maria, și-a deschis propriul său atelier de croitorie.

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui.

Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină’”, a povestit Maria Iftimoaie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria Iftimoaie se declară extrem de încântată de acest proiect, prin intermediul căruia se organizează evenimente culturale, sportive și nu numai. În plus, datorită faptului că Ionuț Iftimoaie este cetățean de onoare al comunei Comănești, cei doi reușesc să beneficieze de o susținere aparte.

“Eu provin dintr-o familie de oameni cât se poate de simpli, nu au fost sportivi, dar am făcut sport de înaltă performanță

Citește și: Loredana Groza, „pusă la zid” la propriu de boxerul Ionuț Iftimoaie! Imaginile au ajuns virale

, nu au fost antreprenori și iată că se poate. Totul a pornit de la o idee mai veche, pur și simplu mă uitam la serialul „Dallas”. Și m-am gândit că un zgârie-nori în orașul Comănești nu ar prinde și așa am pornit construcția la street-mall”, a adăugat acesta

Cu toate acestea, soția lui Ionuț Iftimoaie, Maria, mai este pasionată și de domeniul modei, înclinație care se regăsește și la fetițele sale. În fiecare zi, cele două sunt îmbrăcate cu gust, asortate și cât se poate de bine, ocupându-se de acest aspect, nimeni alta decât mama lor. În plus, multe dintre rochițele pe care cele două fetițe ale lui Ionuț Iftimoaie le poartă, sunt realizate chiar de către mama lor, Maria.

ionut iftimoaie wikipedia
Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai apreciați sportivi, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine e Raed Arafat. Vezi care e specializarea sa ca medic



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Kamara Ghedi. „Nu ne-am cunoscut prea bine înainte să ne căsătorim.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies