Cine este Marina Almășan. „Niciodată nu am visat că voi ajunge să mă văd pe sticla unui televizor”

Cine este Marina Almășan
Cine este Marina Almășan

Marina Almășan este o realizatoare TV, jurnalistă și scriitoare română.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Marina Almășan și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața sa personală.

Cine este Marina Almășan

Cine este Marina Almășan
Cine este Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]

Marina Almășan s-a născut în data de 7 iunie 1966 la București, acolo unde a urmat cursurile Liceului Teoretic „Jean Monnet” și a absolvit Academia de Studii Economice din București, ca șef de promoție pe țară.

Ulterior, a urmat o perioadă în care Marina Almășan a încercat să urmeze o carieră în domeniul economiei, lucrând ca economist stagiar la Filatura de lână pieptănată din București, timp de doi ani. Apoi, după susținerea unui concurs, a fost cercetător științific la Institutul Central de Cercetări Economice.

Deși studiile sale au fost în acest domeniu, Marina Almășan avea o înclinație și un talent către zona de scriitură, remarcându-se încă din perioada studenției drept cel mai tânăr redactor-șef din țară al unei reviste studențești.

Odată cu trecerea timpului, vedeta a renunțat la cariera în domeniul cifrelor și s-a îndreptat către pasiunea sa cea mare: scrisul, colaborând cu diferite posturi de radio, reviste și ajungând ulterior și în televiziune.

Începutul meu în televiziune a fost cumva similar cu începutul unei noi Românii. După acel decembrie `89, când România s-a restartat, atunci a început și cariera mea în televiziune.

Până atunci eram un tânăr jucăuș căruia îi plăcea să scrie foarte mult, dar pe care cuvântul scris îl mulțumea întrutotul. Niciodată nu am visat că voi ajunge să mă văd pe sticla unui televizor .”, a declarat Marina Almășan în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2.

Deși a visat niciodată să ajungă la TV, în momentul de față, Marina Almășan este un nume emblematic al televiziunii române, care de-a lungul timpului s-a remarcat în cadrul numeroaselor emisiuni pe care le-a realizat și moderat.

Cu toate acestea, deși a avut un succes incredibil pe sticlă, vedeta nu a uitat nici de marea sa pasiune: scrisul. Astfel, în anul 2004 a publicat un volum de proză pentru copii, urmând ca în anul 2022 să publice un jurnal de călătorie în Suedia, iar în anul 2022 să împărtășească cu o țară întreagă „ Ceasul iubirii...cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu ”.

Ce vârstă are Marina Almășan

Citește și: „Nu mă voi transforma într-o femeie cu 30 de pisici.” Marina Almășan a vorbit despre căsătoria la 56 de ani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cine este Marina Almășan
Cine este Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]

Până la vârsta de 57 de ani Marina Almășan a reușit să ajungă la inima publicului, prin intermediul talentului nativ, dar și a felului său de a fi.

Deși are o carieră impresionantă în spate, vedeta nu și-a deschis sufletul de multe ori și a preferat să păstreze pe cât posibil discreția cu privire la viața sa personală.

Cu toate acestea, de curând, Marina Almășan i-a dezvăluit lui Mihai Ghiță în cadrul emisiunii „În oglindă”, povestea vieții sale.

Potrivit spuselor sale, vedeta a avut parte de o educație severă din partea tatălui său, care îi aplica din când în când o serie de corecții fizice.

Tatăl meu a fost un mic dictator pentru că a avut o copilărie grea. Să iei o chelfăneală de la părinte făcea parte din firescul cotidian. Cureaua sau nuiaua aveau pe atunci niște conotații educative Așa, câte o atingere, mai primeam și eu și fratele meu. Plângeam puțin, apoi ne gândeam că am greșit tare, dacă am reușit să îl scoatem pe tata din minți și să scoată cureaua. 

Tata a fost un om aspru cu noi și nu ne doream să îl supărăm. Ne era teamă de el, dacă îl supăram tare. Am criticat foarte mult severitatea tatălui, faptul că era strict cu modul cum socializam cu cei din jur, iată că în momentul în care am devenit părinte am fost un om sever, un părinte sever, care a pretins copiilor să fie în limitele unor reguli.”, a povestit Marina Almășan.

Marina Almășan a fost căsătorită de două ori și are doi copii

Citește și: „Băiatul a rămas cu o supărare mare.” Victor Socaciu și fiul său nu au mai vorbit timp de zece ani. Ce motiv au avut cei doi

Cine este Marina Almășan
Cine este Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marina Almășan a dovedit de-a lungul timpului că este o femeie realizată, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cu toate acestea, dacă din punct de vedere profesional, lucrurile au mers mereu într-o direcție ascendentă, atunci când vine vorba de viața personală, jurnalista a avut parte de o serie de urcușuri și coborâșuri, a trecut prin momente de fericire, de tristețe, a iubit și a fost dezamăgită.

Vedeta a fost căsătorită de două ori. Prima dată a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Dan Liviu Ungureanu, în urma căreia a apărut o fiică ce îi poartă numele mamei sale, Marina.

Povestea dintre prezentatoarea TV și omul de afaceri a început totuși să scârțâie odată cu trecerea timpului, iar apariția regretatului interpret de muzică folk, Victor Socaciu, în viața Marinei Almășan a făcut-o pe aceasta să pună punct căsniciei cu primul său soț și să se dedice întrutotul bărbatului iubit.

Cine este Marina Almășan
Marina Almășan și Victor Socaciu[Sursa foto: wowbiz]

„În 1982 eram studentă în anul I și crainic la radio. Venise acolo Victor Socaciu și voiam să îl văd cum arată. M-am dus glonț, i-am luat ceva de mâncare și asta a fost întâlnirea noastră. După vreo 13 ani, în 1995 ne-am reîntâlnit, am rememorat. Îmi plăcea muzica lui pe care o ascultam, la el ca bărbat nu cred că am fost atentă atât de mult. În 1995 eu eram o femeie căsătorită, cu o căsnicie pe care o trăgeam după mine și cred că după noi, amândoi deveniserăm conștienți că nu merge. Apăreau întrebările ce o să zică ceilalți și atunci tot amânam momentul. Devenise o singurătate în doi . În momentul în care am început să colaborez cu Victor, lucrurile au luat-o foarte încet. Ne-am plăcut, colaboram bine, ne simpatizam reciproc. La un moment dat ne-am dat seama că gândim la fel, simțim la fel, simțim ceva unul pentru celălalt. Mulți mi-au spus că m-am băgat în casa lui Socaciu, dar Victor încheiase relația cu actrița respectivă până să mă cunoască pe mine. Atunci am simțit că trebuie să fac ceva cu viața mea. Iubirea mi-a dat curaj și atunci am luat decizia să mă despart de Liviu și să merg cu Victor.”, a povestit Marina Almășan în cadrul emisiunii difuzate pe Kanal D2.

Ulterior, a urmat o poveste de iubire ce a durat 16 ani, timp în care a apărut pe lume cel de-al doilea copil al vedetei, Victor.

Din nefericire, iubirea ce Marina Almășan credea că va fi pentru totdeauna a fost încheiată de problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu și apariția în viața sa a femeii alături de care el și-a petrecut ultimii ani din viață.

„Eram împărțită. Pe de o parte, nu acceptam ideea, că nu îl vedeam pe Victor în stare de așa ceva. Noi am avut o relație absolut perfectă, până în momentul transplantului, când a început să se erodeze din cauza problemelor de sănătate.Nu acceptam ideea.  Nu ne-am văzut, am vorbit la telefon, de față cu Victor (n.r. Marina Almășan și amanta soțului). L-am rugat pe Victor să formeze numărul acelei femei, el jurându-mi că nu are absolut nimic de-a face cu ea.”, a povestit Marina Almășan.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Balan. „Sunt prins cu turneele.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies