Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”

cine este mario fresh
Cine este Mario Fresh

Mario Fresh este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, având o mulțime de fani. Anul acesta, cântărețul a devenit și mai faimos, după ce a lansat cea mai iubită piesă a verii ce tocmai a trecut.

De-a lungul timpului, artistul a avut mai multe etape în cariera sa și desoeri s-a deschis către fanii lui, oferind detalii din viața lui personală.

Cariera lui Mario Fresh

 

Citește și: „S-a ajuns la saturație.” Mario Fresh, adevărul despre relația cu Alexia Eram

Pe numele său real, Gălățanu Mario a devenit cunoscut în anul 2014, cu ajutorul celui care i-a consolidat cariera, Alex Velea.

Mario este din Iași, dar în adolescență s-a mutat la București, în casa Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul a văzut mult potențial în adolescentul foarte talentat și nu doar că l-a ajutat să devină faimos, ci a fost ca un al doilea tată. La acea vreme, alături de Mario, în aceeași situație era și Lino Golden, care devenise ca un frate pentru el.

„Odată cu mutarea la Velea în casă, m-am înfrățit și cu Lino Golden, pentru că eram colegi de cameră.

Am ales drumuri total diferite acum. Nu suntem certați.”, a mărturisit Mario.

Artistul a intrat în lumea muzicii de la o vârstă foarte fragedă, încă de la grădiniță. La doar un an după ce a început să urmeze cursuri de canto, Mario a câștigat primul loc la Festivalul Cerbul de Aur. Ulterior, Fresh Kid, așa cum avea numele de scenă în copilărie, a reușit să se afirme în muzică, obținând numeroase premii.

În 2011, Mario a ajuns în semifinala celui mai cunoscut show de talente din România.

„De la 5 ani am început să cânt, după care am urmat școala, m-am înscris la liceul de muzică și am făcut 5 ani de pian. După care au urmat 3 ani de chitară și am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva. Cam asta am făcut toată copilăria.

Am cântat prima dată pe scenă la 7 ani, la Mamaia copiilor, cu corul, după care din 2008 am participat solo. Am participat la peste 100 de festivaluri de muzică ușoară.”, a povestit vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Relația cu Alexia Eram

mario fresh si alexia eram
Mario Fresh și Alexia Eram[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alex Velea. „Mă descurc în situații critice”

Mario este unul dintre cei mai apreciați artiști români și are numeroase fane. Cu toate acestea, vedeta se laudă cu o relație de lungă durată. Artistul are o poveste de dragoste cu Alexia Eram, încă de pe vremea când erau doar niște adolescenți, în 2016. Relația lor a avut numeroase suișuri și coborâșuri, în special când partenera lui era plecată la studii, în Marea Britanie.

Recent, presa a speculat că cei doi s-au despărțit, fiindcă nu s-au mai afișat împreună. Cu toate acestea, tinerii au explicat că a fost doar o pauză în relația lor, dar acum totul este bine.

„Eu nu am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească, nu pot să îmi dau seama cum.

Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală. Mai sunt certuri, avem momente când avem certuri, când nu comunicăm, nu discutăm. Sunt orgolios, dar las de la mine.”, a povestit Mario Fresh, despre iubita lui.

Mario Fresh vârstă

mario fresh varsta
Ce vârstă are Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Maluma de România”. Mario Fresh, nouă schimbare de look. Artistul și-a luat toți fanii prin surprindere

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La doar 23 de ani, artistul se bucură de o carieră de succes în muzică. De-a lungul timpului, vedeta a avut colaborări cu nume mari din industria muzcii, precum Andra, Connect-R, Mira și mulți alții. Mario a reușit să construiască și o comunitate în mediul online, datorită vlogurilor sale, având mulți urmăritori.

Ce relație are Mario Fresh cu părinții săi

mario fresh parinti
Familia lui Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Cu toate că a plecat de acasă de la o vârstă fragedă, artistul are o relație extrem de apropiată cu familia sa. Cu fiecare ocazie, Mario împărtășește cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, momentele pe care le petrece alături de sora și părinții săi. Aceștia au o relație bună și cu Alexia și au fost văzuți deseori împreună, în vacanțe sau în timpul liber.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Andra Marinescu: „E ok. Sunt singură, eu cu mine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies