Cine este MIHAI MITOȘERU. „Eu voiam să joc fotbal şi ai mei spuneau: «Vrei să joci fotbal, trebuie să mai mergi şi la şcoală!»”

Cine este Mihai Mitoseru
Cine este Mihai Mitoseru

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi din țară! Mereu apare cu zâmbetul pe buze și plin de energie în emisiuni, însă puțini știu că vedeta a trăit o adevărată dramă în urmă cu mai mulți ani.

Mihai Mitoșeru este un cunoscut actor și om de televiziune român. În prezent este coprezentatorul emisiunii „ Teo Show ”, difuzată pe Kanal D, acolo unde încântă publicul telespectator cu taletul actoricesc și carisma lui, drept pentru care este foarte apreciat și urmărit de o mulțime de persoane pe rețelele de socializare.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. "Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis."

Cine este Mihai Mitoseru
Cine este Mihai Mitoseru[Sursa foto: Facebook]

Cine este Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru s-a născut la 5 iulie 1975 în Bucureşti. Părinții lui, Dan și Camelia Mitoșeru, au divorțat la scurt timp după ce a venit pe lume îndrăgitul prezentator, motivele separării fiind diverse, după cum a declarat chiar mama acestuia, cunoscuta actriță Camelia Mitoșeru. Se pare că relația dintre părinții lui pur și simplu nu a mai funcționat, deși nu ar fi fost vorba despre înșelat sau violență fizică, ci pentru că „s-au adunat multe”, afirmă celebra actriță.

„Am avut o căsnicie nefericită cu Mitoșeru! Am tras cât am putut eu de această relație, nu m-a înșelat, nu m-a bătut, dar pur şi simplu s-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternității, cu Mihai în brațe. Venise mama să mă scoată din spital pentru că el jucase toți banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru și am spus «GATA!»”, a spus Camelia Mitoșeru în urmă cu ceva timp.

Lipsa figurii paterne l-a afectat pe Mihai Mitoșeru, care a evitat de fiecare dată subiectul. Se pare că bărbatul nu și-a căutat fiul timp de 20 de ani, nu i-a plătit pensia alimentară, așa cum ar fi trebuit să se întâmple și s-a recăsătorit după divorț. Dan Mitoșeru, tatăl prezentatorului de televiziune, a fost actor la Teatru Constantin Tănase, acolo unde a și cunoscut-o pentru prima oară pe Camelia.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cine este Mihai Mitoseru
Cine este Mihai Mitoseru[Sursa foto: Facebook]

Mihai Mitoșeru și-a dorit să ajungă fotbalist!

Venind dintr-o familie educată, Mihai Mitoșeru era înscris la școală, însă nu își dădea deloc silința, asta pentru că avea cu totul alte pasiuni.

Cunoscutul prezentator de televiziune spunea că se simțea mai mult obligat să învețe, deși singurul lucru pe care își dorea cu adevărat să îl facă era să joace fotbal, marea lui pasiune.

„Eu voiam să joc fotbal şi ai mei îmi spuneau: «Vrei să joci fotbal, trebuie să mai mergi şi la şcoală». Şi atunci făceam şcoală, fără să vreau şi pe vremea aia chiar se făcea.

A fost frumos, că ai mei au fost actori. Mama era cunoscută, mai intra înainte la coadă la alimente. Mă jucam, nu eram la calculator, că nu aveam aşa ceva. Dar mă jucam tot felul de jocuri”, a declarat Mihai Mitoşeru, la Antena Stars.

Camelia Mitoșeru, mama lui, spunea la un moment dat că i-a amenajat spațiul de joacă în sufragerie, dar și că a avut grijă să învețe când trebuia, astfel că la doar sașe ani a jucat prima oară la teatru, fiind o mare realizare la vremea respectivă.

„În sufragerie am lăsat totul gol ca să se poate juca. Am avut grijă să înveţe. La cinci ani a jucat la TV, la şase ani a jucat la teatru. Era un moş. Cu el vorbeam precum discutam cu un om matur. N-a făcut prostii. Avea un anturaj de copii liniştiţi. De la fotbal venea atât de plin de noroi că îl băgam în cadă cu tot cu adidaşi. Dar nu mă supăram, pentru că am vrut să aibă copilărie. N-a fost zăpăcit, a fost matur. Nu l-am bătut niciodată, dar l-am alergat prin casă”, a afirmat Camelia Mitoşeru.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este GEORGE TĂNASE. "Mama mă bătea ca-n filme, când mă așteptam cel mai puțin."

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cine este Mihai Mitoseru
Cine este Mihai Mitoseru[Sursa foto: Facebook]

Mihai Mitoșeru și-a refăcut viața după divorțul de Noemi Dragomir

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani, însă în octombrie 2019 au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea divorțului a uimit pe toată lumea, iar fanii celor doi au sperat până în ultimul moment că se vor împăca, însă lucrurile nu au funcționat deloc așa.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi ar fi rămas în relații bune. Noemi Dragomir are numai cuvinte de laudă la adresa prezentatorului de televiziune, iar mama acestuia, Camelia Mitoșeru, confirmă faptul că încă petrec timp împreună.

În urmă cu ceva timp, Mihai Mitoșeru dezvăluia că în viața sa și-ar fi făcut apariția o nouă domnișoară, însă nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre acest subiect. De asemenea, prezentatorul de televiziune a specificat că pur și simplu s-a săturat de întrebările legate de posibila împăcare cu fosta lui soție, Noemi Dragomir, pe care acum o consideră doar o prietenă foarte bună.

„Nu o știi, e nouă. (n.r. despre noua iubită) Noemi a fost și n-a fost lângă mine. Noi nu ne-am împăcat că n-aveam de ce să ne împăcăm. Noi am omorât amândoi dragostea aia. Dar prietenia, faptul că era un om care mă cunoștea de 14 ani. Eu aveam nevoie de obișnuința aia acum, când îmi era greu.  Mi-am dat seama că sunt singur pe lume pentru că eu am vrut asta. Nu mai vreau să aud de Noemi, dar nu în sensul rău. Normal că am vorbit cu niște fete la telefon. Am cunoscut o fată, e ok, e prea ok și chiar mă sperie”, a spus Mihai Mitoșeru în cadrul emisiunii Teo Show.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este RĂZVAN MUNTEANU, soțul Deliei Matache. ”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies