Cine este Milena, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “Deviza mea în viață este să fiu o voce, nu un ecou!”

cine este milena de la bravo ai stil
Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Însă știați că aceasta provine din Vălenii de Munte?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Milena, concurenta de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8, dar și ce vârstă și studii are aceasta. În plus, descoperiți și ce a dezvăluit aceasta înainte de începerea emisiunii, dar și când poate fi urmărită emisiunea de pe Kanal D2.

 

Ce vârstă are Milena, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

În ciuda faptului că la castingul emisiunii TV “Bravo, ai stil!”, difuzată doar pe Kanal D2, pentru sezonul cu numărul 8, au luat parte sute de fete, doar zece dintre acestea au reușit să intre în cursa pentru a primi titlul de “Cea mai stilată femeie din România”, iar printre acestea s-a aflat și Milena, o tânără cu vârsta de 23 de ani.

concurente bravo ai stil sezon 8
Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Milena, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că noua concurentă a emisiunii difuzată pe Kanal D2, Milena, este studentă la masterul de la Facultatea de Drept, după ce a absolvit Facultatea de Marketing din Cadrul Academiei de Studii Economice București.

concurente bravo ai stil
Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andreea, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “În timpul liber îmi place să creez, mă consider o fire artistică!”

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu ce se ocupă Milena, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Atunci când vine vorba despre profesia sa, Milena deține propria sa afacere, o firmă de confecții textile și personalizări pe broderie, mărturisind totodată că este o împătimită a genților, bijuteriilor și pantofilor.

Visul Milenei în parcursul „Bravo, ai stil!” 2023, pe lângă premiul cel mare, este de a își înființa propriul brand de haine și să devină celebră.

„Mă ocup cu un business în domeniul broderiilor, nu am niciun studiu în modă, pur și simplu studiile pe care le-am făcut individual în citirea revistelor, faptul că am făcut câteva editoriale, care au apărut în câteva reviste internaționale. Sunt o persoană extrem de vorbăreață, extrem de energică.

Sunt o persoană vulcanică și impulsivă, deviza mea în viață este să fiu o voce, nu un ecou.

Visez la un moment dat să îmi înființez un brand de haine. Un competitor de succes este acela care este ghidat de ambiția pe care o are, care este capabil să dea totul din el, care nu se mulțumește cu puțin niciodată.”, a declarat Milena de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Cine este Milena, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Milena, tânăra care își dorește să îi cucerească pe telespectatori este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj Napoca. Aceasta își caracterizează stilul vestimentar prin intermediul modelelor din generația anilor ’90. 

„La Bravo, ai stil îmi doresc să îmi întrec limitele, să ies din zona mea de confort, îmi doresc să experimentez cât mai multe.

Îmi doresc să devin celebră, să devin un brand”, a spus Milena.

bravo ai stil
Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a dezvăluit Milena  de la „Bravo, ai stil” sezonul 8, înainte de începerea competiției

Una dintre cele 10 concurente ale noului sezon „Bravo, ai stil”, Milena își dorește să îi facă mândri pe cei de acasă și speră totodată să nu îi dezamăgească.

„Susținătorii mei îi aștept să mă cunoască și să mă voteze, să mă susțină, pentru că le transmit toată dragostea mea și sper să fiu cât mai bună pentru ei. Să îi fac mândri că pot să mă susțină. Vă pup și vă iubesc!”, este mesajul transmis aceasta.

bravo ai stil sezon 8
Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

„Bravo, ai stil” sezonul 8. Emisiunea va fi difuzată pe Kanal D2

Iată cum, după aproape un an de pauză al emisiunii „Bravo, ai stil!”, aceasta revine pe micile ecrane cu sezonul 8. Debutul emisiunii are loc doar pe Kanal D2 și a început încă de pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00.

Emisiunea se va difuza   de luni până vineri, de la ora 19:00.   Noile concurente vor veni în fața telespectatorilor, pentru a-i cucerii pe cei de acasă, dar și pe jurați. Telespectatorii continuă să urmărească emisiunea plină de stil, fiind o adevărată rampă de lansare pentru fostele concurente, care au ajuns celebre. În plus, nu trebuie să uităm faptul că emisiunea „Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în anul 2016 și a cucerit publicul încă de la primul sezon, iar ceea ce urmează nu trebuie ratat!

Milena este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Iris Caba, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “Am fost peste tot și nicăieri, am ales să călătoresc!”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Andreea, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “În timpul liber îmi place să creez, mă consider o fire artistică!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies