Cine este Mimi. „Eu la 11 ani am realizat pentru prima dată că sunt depresivă”

Cine este Mimi
Cine este Mimi

Mimi este una dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, având peste un milion de urmăritori pe Instagram.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Mimi și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți alte detalii dureroase care i-au marcat viața tinerei încă de la o vârstă foarte fragedă.

Cine este Mimi

Citește și: Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. "Nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar și ambiție"

Cine este Mimi
Cine este Mimi[Sursa foto: Facebook]

Mimi, pe numele său real Mihaela Pantea, este o tânără în vârstă de 25 de ani care se bucură de un succes extraordinar în mediul online, unde are peste un milion de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a ajuns cunoscută în anul 2016 când s-a apucat de vlogging, iar succesul său a crescut treptat datorită personalității sale carismatice și a transparenței de care dă dovadă în mediul online, fiind un exemplu pentru tânăra generație.

Mimi abordează pe paginile sale de social media diverse subiecte de interes pentru generația de tineri, cum ar fi cyberbulling, pericolele de pe internet, depresie, stima de sine, relații toxice și alte subiecte de interes pentru publicul larg. De asemenea, are multe campanii pentru diverse branduri cu care are colaborări, dar și proiecte de CSR, fiind singurul vlogger român care a avut un pannel la o conferință internațională a vloggerilor.

Cum a ajuns Mimi cunoscută

Cine este Mimi
Cine este Mimi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mimi a fost încă de mică îndreptată către zona aceasta de online, dorindu-și să aibă parte de o carieră în social media. Astfel, a studiat actoria la un liceu din România, iar ulterior s-a mutat în Londra în clasa a XI-a la un alt liceu de actorie.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a ajuns însă cunoscută prin intermediul unui vlog în care povestea experiența prin care a trecut atunci când și-a pierdut virginitatea, stârnind un val întreg de controverse în mediul online, dar în același timp a și ajutat o mulțime de persoane prin povestea sa, dând dovadă de mult curaj și asumare.

Scopul meu atunci când m-am apucat de social media a fost să ajut oamenii să se simtă mai bine prin vloggurile mele .”, a declarat Mimi în cadrul podcastului „ Acasă la Măruță ”.

Mimi, despre episoadele depresive din viața ei

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz!

Cine este Mimi
Cine este Mimi[Sursa foto: Facebook]

Deși în prezent se bucură de un succes extraordinar și este un exemplu pentru mulți tineri, viața vloggeriței nu a fost din totdeauna roz. Mimi s-a confruntat cu perioade depresive încă din copilărie, fiind profund marcată de divorțul părinților ei.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Eu la 11 ani am realizat pentru prima dată că sunt depresivă. Eram acasă cu mama și am început să mă uit diferit la balcon. Atunci mi-am dorit să mă sinucid. Nu înțelegeam ce se întâmplă, dar voiam să mi se sfârșească viața .”, a declarat Mimi în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Pentru că povestea relației toxice a părinților ei a urmat-o și mai târziu, Mimi a avut parte la rândul său de propria ei relație toxică alături de cunoscutul antreprenor Sebastian Dobrincu.

Tot în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Mimi a povestit despre povestea de dragoste ratată dintre ei doi și despre episoadele depresive pe care le-a avut în urma despărțirii de cel care credea că este iubirea vieții sale.

 „ Ne-am cunoscut, ne iubeam foarte mult la început, totul era ca un vis devenit realitate. Efectiv nu îi găseam niciun defect acestui băiat. Ne-am mutat împreună după 3 luni de zile, a devenit o relație serioasă și apoi au început să apară problemele. Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva. Eu nici măcar nu terminasem de plâns după relația asta și el era deja cu altcineva. Pentru mine a fost foarte greu. Cu mine nu a vrut să se afișeze un an de relație. A durut foarte tare să văd că se afișează cu altcineva. Eram într-o disperare continuă. Nu puteam să mănânc, nu puteam să dorm, aveam atacuri de panică. Am fost la psihiatru și am luat tratament medicamentos .”, a povestit Mimi.

În prezent Sebastian Dobrincu are o relație cu frumoasa cântăreață, Ioana Ignat.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Leon Dănăilă, legendă vie a medicinei, continuă să opereze și la vârstă de 91 de ani. A efectuat peste 40.000 de operații pe creier

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies