Cine este Mirabela Dauer. „Am fost singură toată viața”

Cine este Mirabela Dauer
Cine este Mirabela Dauer

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Mirabela Dauer și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți detalii cutremurătoare din viața plină de greutăți a artistei.

Cine este Mirabela Dauer

Citește și: ”Am fost foarte, foarte drămuită. ” Care este suma pe care o primește Mirabela Dauer pentru pensie

Cine este Mirabela Dauer
Cine este Mirabela Dauer[Sursa foto: Facebook]

Mirabela Dauer, pe numele său de fată, Mirabela Scorțaru, s-a născut în data de 9 iulie 1947 la București într-o familie frumoasă, dar profund marcată de lipsurile materiale.

Astfel, Mirabela Dauer a simțit greutățile vieții încă de la o vârstă foarte fragedă, când într-o noapte tatăl sau a fost ridicat de către securiști și închis timp de 11 ani.

Acest eveniment tragic se întâmpla pe vremea când artista avea doar 2 ani. Astfel, mama vedetei a fost nevoită să se descurce singură cu doi copii, iar lipsurile materiale își făceau din ce în ce mai mult simțită prezența.

„Cea mai mare nenorocire din viața mea a fost lipsa tatălui meu la vârsta la care aveam cea mai mare nevoie de el. Când a venit acasă tata, era iarnă, iar eu nu aveam paltonaș.

Când a văzut mi-a făcut mie hăinuță din uniforma lui kaki, de deținut.”, a declarat Mirabela Dauer în cadrul unui interviu.

Deși copilăria ei a fost una grea, artista și-a găsit alinarea în pasiunea ei pentru cântat pe care a descoperit-o încă din copilărie. Astfel, la vârsta de 16 ani a început să cânte alături de trupa Roșu și Negru, iar ulterior cariera sa muzicală a cunoscut o frumoasă și spectaculoasă ascensiune.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

La vârsta de 20 de ani, Mirabela Dauer a început cursurile Școlii Populare de Artă, în cadrul căreia a cunoscut oameni importanți din industria muzicală, ce i-au facilitat accesul la diferite emisiuni televizate.

În prezent, vedeta are peste 40 de albume lansate și peste 600 de cântece în repertoriu, fiind una dintre artistele generației de aur ale muzicii românești.

Mirabela Dauer, o viață plină de suferință

Citește și: “Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.” De ce nu vrea fiul Mirabelei Dauer s-o cunoască pe mama sa? Artista a precizat adevăratul motiv

Cine este Mirabela Dauer
Cine este Mirabela Dauer[Sursa foto: Facebook]

Dacă din punct de vedere profesional, solista s-a bucurat de-a lungul carierei sale de admirația și recunoștința publicului, din punct de vedere personal, lucrurile nu au fost întotdeauna atât de roz.

Astfel, de-a lungul vieții sale, Mirabela Dauer a trăit mai multe povești de dragoste care și-au pus puternic amprenta asupra vieții sale.

Vedeta de televiziune a fost căsătorită timp de cinci ani cu Willy Dauer, primul ei soț, al cărui nume l-a păstrat. Iubirea dintre ei nu a durat însă foarte mult, iar cei doi au divorțat după jumătate de deceniu. Ulterior, artista l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț al său, Dan Traian Popovici, un regizor de montaj.

Mariajul lor a durat opt ani, iar din el a rezultat singurul fiu al artistei, Dan Alexandru Popovici.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În urma acestei povești de iubire, vedeta a rămas cu un gust amar și cu traume care nu pot fi niciodată uitate. Mirabela Dauer a fost bătută crunt de fostul său soț, iar în cadrul procesului de divorț, bărbatul a acuzat-o pe artistă că l-a înșelat, iar astfel instanța i l-a încredințat pe băiat, care la vremea respectivă avea doar doi ani, lui.

„Am intentat divorț din cauza violenței lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el am cedat. Am luat bătaie chiar și cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu (n.r.: numele de alint al fiului Mirabelei Dauer). Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit.”, a declarat Mirabela Dauer în cadrul unui interviu.

În prezent, fiul artistei are 44 de ani, dar nu vrea să își vadă mama. În cadrul podcastului lui Mihai Morar, „ Fain și simplu ”, Mirabela Dauer a scos la iveală detalii dureroase din viața sa.

El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsăm lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine, o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie !”, a declarat Mirabela Dauer.

Mihaela Dauer a fost diagnosticată cu cancer

Cine este Mirabela Dauer
Cine este Mirabela Dauer[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu câțiva ani, Mihaela Dauer a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale, când a aflat că este diagnosticată cu cancer. Vedeta a descoperit că are o tumoare la rinichi, care s-a extins la vezica urinară. Mirabela a trecut printr-o intervenție chirurgicală, care a durat aproximativ șapte ore, iar perioada de recuperare a fost una foarte dificilă pentru vedetă. În prezent, artista este în afara oricărui pericol.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Gina Matache. „Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies