Cine este Mircea Eremia. ”Primeam contracte foarte proaste de la casele de discuri.”

Cine este Mircea Eremia. ”Primeam contracte foarte proaste de la casele de discuri.”
Cine este Mircea Eremia

Mircea Eremia se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți și foști prezentatori TV de la noi din țară.

Mircea Eremia, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România. De asemenea, pe lângă cariera muzicală de succes pe care o are, tânărul este cunoscut și pentru faptul că este fratele artistei Alina Eremia. În anul 2016, cântărețul a intrat la facultatea SNSPA din București, și a studiat la secția Administrația Europeană.

Mircea Eremia, mărturisiri despre tatuajul pentru sora lui

Mircea Eremia a fost invitat, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”, regăsită pe canalul de YouTube theXclusive, pentru a discuta despre cele mai interesante experiențe din viața lui. Astfel, tânărul a recunoscut faptul că și-a tatuat semnătura Alinei Eremia pe piept, alături de încă alte două tatuaje. Tatuajul dedicat surorii sale a fost o surpriză specială de ziua ei de naștere care, într-adevăr, a reușit să o surprindă plăcut pe artistă.

“Da, aici scrie “Ilegal”, și aici am scris semnătura surorii mele, și “Blessed”, adică binecuvântat. Am făcut asta de ziua ei și am făcut-o și ca surpriză, și a fost surprinsă”, a spus Mircea Eremia.

Citește și: Cine este Maria Lungu. „În momentul în care am fost pusă la încercare să aleg între televiziune și o carieră într-o țară dezvoltată, am ales televiziunea”

Cine este Mircea Eremia[Sursa foto: Instagram]

Mircea Eremia, despre contribuția Alinei Eremia în cariera sa muzicală

După spusele artistului, sora lui a jucat un rol extrem de important în cariera sa muzicală. Cu toate că Mircea Eremia a încercat să reintre la vârsta de 18 ani sub lumina reflectoarelor, acesta obișnuia să primească numeroase contracte proaste din partea caselor de discuri sau a studiourilor. Însă, când a făcut piesa ”Ilegal”, s-a gândit să o scoată în colaborare alături de sora lui, Alina Eremia.

În scurt timp, melodia s-a bucurat de un real succes, strângând milioane de vizualizări.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Hai să vă spun cum a fost. Aveam 18 ani și încercam să mă reapuc de muzică, eu cântând de mic, la 14 ani am avut pauză vocală și după am tot reîncercat să intru din nou în lumina reflectoarelor, cum s-ar spune.

Primeam contracte foarte proaste de la casele de discuri, studiouri etc. Îmi ziceam că mai aștept, și când o să fie momentul, o să fie. M-am dus la studio, am făcut piesa Ilegal, trebuia să o fac cu altă artistă, și am zis că îmi doresc foarte mult să o fac sormea. Și așa a venit sormea cu piesa Ilegal, și am avut cam 27 de milioane de vizualizări. Deci, cred că și datorită surorii mele, ea deja fiind în industrie”,
a mai povestit cântărețul.

Citește și: Mircea Eremia, primele dezvăluiri despre despărțirea de Maria Lungu de la Puterea dragostei

Cine este Mircea Eremia[Sursa foto: Instagram]

A consumat sau nu Mircea Eremia alcool înainte de un concert

De asemenea, Mircea Eremia nu a ezitat să recunoască faptul că a consumat alcool înainte de concerte, fiind de părere că este un lucru distractiv dacă ajungi cu câteva ore înainte de prestație.

Artistului îi place să consume whisky, vin, cât și bere.

“Da. Te duci la un club să cânți, te distrezi și cânți la 2 noaptea să spunem. Și lumea se distra până atunci, dacă ajungeai cu o oră înainte te distrai și tu, bei două pahare, te amețeai puțin. Cred ca mai toți artiștii consumă un 50 de ceva înainte de concerte. (…) Îmi place să beau când e vorba de tărie cred ca whisky, dar să nu intrăm în detalii, vin, bere”, a mai precizat Mircea Eremia, în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Mircea Eremia[Sursa foto: Instagram]

Mircea Eremia, despre fosta relație cu Maria Lungu

Mircea Eremia și fosta lui parteneră de viață, Maria Lungu, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de câteva luni, însă cei doi au decis să se despartă extrem de brusc. De asemenea, Mircea Eremia, a dezvăluit în cadrul unui alt interviu că nu a existat neapărat un motiv de separare, ci relația dintre aceștia nu ar fi fost destul de serioasă, astfel a luat decizia de a pune punct. 

”Nu a existat niciun motiv. Nu a fost destul de serioasă relația, iar din acest motiv ne-am despărțit”, a spus Mircea Eremia, în urmă cu câteva luni.

Cu toate astea, artistul a mai specificat faptul că nu exclude o posibilă împăcare, deoarece nu știe încă ce îi rezervă viitorul. Mircea Eremia și Maria Lungu au continuat să păstreze legătura pe rețelele de socializare, pe Instagram sau pe TikTok.

”Nu se știe niciodată (n.r. dacă se vor mai împăca sau nu). Ne-am mai văzut pe rețelele de socializare, nu am mai vorbit prea mult, dar ne-am mai văzut pe aici, pe Instagram, pe Tik Tok. În ultima vreme n-am mai vorbit (n.r. pe Whatssap)”, a mai zis Mircea Eremia.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mircea Eremia, primele dezvăluiri despre despărțirea de Maria Lungu de la Puterea dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies