Cine este Mircea Radu. „Am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit”

Cine este Mircea Radu
Cine este Mircea Radu. „Am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit”

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai de succes prezentatori din România, iar acum duce o viață liniștită la țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Mircea Radu și cum a ajuns să aibă parte de un succes considerabil în televiziune. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața sa personală, dar și cu ce se ocupă fostul prezentator în momentul de față, după ce a renunțat la televiziune.

Cine este Mircea Radu

Cine este Mircea Radu

Mircea Radu s-a născut în data de 15 noiembrie 1968, la București, acolo unde a absolvit „Universitatea Tehnică de Construcții”.

Ulterior, s-a îndreptat către o carieră în industria televiziunii, începând cu un post la pupitrul știrilor.

Viața lui Mircea Radu s-a schimbat considerabil în momentul în care a primit propunerea să prezinte o emisiune matrimonială. „Din dragoste” este proiectul care l-a făcut pe Mircea Radu unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune ai anilor 2000, făcând istorie în televiziunea românească și devenind astfel o figură emblematică a televiziunii din țara noastră.

„Eu lucram la știri și a venit propunerea să prezint emisiunea «Din Dragoste». Bun, emisiunea este o combinație cumva, nu este nici divertisment, nu este nici jurnal, este reality people. Era o schimbare de macaz și am fost foarte încântat când mi s-a făcut această propunere, dar au venit oameni care mi-au spus: «Gândește-te bine, că s-ar putea să te ratezi!  Plecând de la știri, nu mai poți să te întorci la știri!» M-am gândit bine și am zis că  nu există nu se poate  și am intrat

în povestea asta!”, a povestit Mircea Radu, în cadrul unui interviu pentru Cancan.

Ulterior, show-ul prezentat de Mircea Radu s-a bucurat de un real succes în rândul publicului și l-a propulsat pe prezentatorul TV în lumina reflectoarelor până în anul 2009, atunci când proiectul respectiv a luat sfârșit.

De ce a renunțat Mircea Radu la televiziune

Citește și: ”Nu sunt genul pretențios, așa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni și online.” Cu ce se ocupă Mircea Radu în prezent, după ce a renunțat la televiziune

Cine este Mircea Radu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După aproape un deceniu în care emisiunea ce i-a adus notorietate a fost lider de audiență, Mircea Radu a încheiat proiectul respectiv, iar aparițiile sale au început să fie din ce în ce mai rare în lumina

reflectoarelor.

Deși s-a bucurat de un real succes la începutul secolului XXI, acesta a venit la pachet și cu foarte multă muncă și sacrificii. Ulterior, Mircea Radu a povestit despre cât de greu i-a fost să modereze emisiunea respectivă, în cadrul căreia trebuia să străbată țara în lung și-n lat.

„Este un consum extraordinar de resurse. De exemplu, tu te uitai la emisiunea «Din Dragoste» o dată pe săptămână, două ore.

Pentru emisiunea aia, eu munceam șase zile din șapte și munceam nu în București! Aveam o viață de șofer de TIR, adică eram astăzi în București, dar mâine plecam la Satu Mare. După aia, plecam în Maramureș, după aia coboram în Cluj și așa mai departe. Chestiunea asta am făcut-o an de an, timp de nouă ani, gândește-te ce uzură extraordinară! Succesul te ține, dar trebuie văzută și cealaltă jumătate a paharului, care de multe ori contează!”, a dezvăluit Mircea Radu pentru sursa mai sus menționată.

Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune

Cine este Mircea Radu

După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, Mircea Radu a decis să renunțe la agitația și stresul din Capitală și s-a mutat la Piatra Neamț, acolo unde locuiește și în momentul de față.

Fostul prezentator TV se ocupă cu drag de tot ceea ce ține de gospodărie, descoperind astfel o nouă pasiune, grădinăritul.

Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Și, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, și vreo doi copăcei de cireș. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit. Aici mai am multe taine de deslușit. ”, a mai precizat Mircea Radu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din punct de vedere profesional, Mircea Radu își desfășoară activitatea aproape în totalitate online, oferind consiliere juridică.

Nu sunt genul pretențios, așa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni și online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică și cred că și în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”,   a mărturisit fostul prezentator TV.

Mircea Radu este căsătorit și are doi copii

Citește și: „Mi se pare aiurea.” Mircea Radu, reacție acidă, chiar de Paște. Ce i s-a întâmplat prezentatorului TV

Cine este Mircea Radu
Mircea Radu și soția sa[Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere personal, Mircea Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul oncolog Raluca Olaru, care i-a dăruit doi copii.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Rică Răducanu. "A dat divorț de mama prin dispariție, așa era pe timpul războiului. Mama l-a găsit pe nea Sandu, de acolo din comună. Ăla m-a crescut de la 5 ani, până la 11 ani."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies