Cine este Mirela Vaida. „Eu îmi doream să devin avocat.”

Cine este Mirela Vaida
Mirela Vaida

Mirela Vaida este o prezență des întâlnită pe micul ecran, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea TV de la noi din țară, însă știai ce studii are?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Mirela Vaida și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii mai puțin cunoscute despre familia sa și viața sa personală.

Cine este Mirela Vaida

Citește și: Mirela Vaida nu și-a pierdut accentul moldovenesc! Vedeta vorbește fără jenă graiul moldovenesc: „Când mă sfădesc cu ai mei, să vezi ce e la gura mea! Nu am uitat de unde am plecat.”

Cine este Mirela Vaida
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mirela Vaida, adevărul despre cele 3 sarcini pierdute! Care au fost factorii ce au dus la acest eveniment: „Stăteam foarte mult iarna, în frig. Stăteai pe scară.”

Mirela Vaida este o cunoscută prezentatoare de televiziune, cântăreață și actriță din România. Vedeta s-a făcut remarcată prin intermediul numeroaselor emisiuni pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, debutând în televiziune cu emisiuni de divertisment și devenind recunoscută pentru energia și carisma sa.

Deși debutul său în televiziune a fost unul anevoios, confruntându-se cu lipsuri financiare, Mirela Vaida a reușit să păstreze o figură bună în fața publicului.

Pe lângă cariera de prezentatoare, Mirela Vaida este și cântăreață de muzică populară și ușoară, având la activ mai multe spectacole și înregistrări.

Am început în televiziune și nu aveam cu ce să mă îmbrac.

Reporterilor nu le dădeau haine. Eu eram moldoveancă. Mă îmbrăcam în blugi cu pantofi cu toc și bluză de trening albastră cu mai multe dungi. Eu fusesem la București în timpul liceului și venisem la Festivalul Mamaia de muzică ușoară.

Am fost colegă de generație cu Adela Popescu, cu Elena Gheorghe. Am fost la Mamaia, după care am fost la emisiune pe care o făcea Dan Bittman, mai fusesem la o emisiune, Ploaia de stele.

La mine în sat eram vedetă. Fusesem finalistă la Ploaia de stele, eram Madona. La mine în sat, un vecin i-a pus la cal numele Madona, în cinstea mea. Am intrat în trupa Hora, care era la mare vogă în perioada aia. Am avut multe cântări și am bătut țara la pas
.”, a povestit Mirela Vaida, în cadrul podcastului moderat de Valentin Sanfira.

Ce vârsta are Mirela Vaida

Cine este Mirela Vaida
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Născută în data de 16 martie 1982, la Târgu Frumos, Mirela Vaida are în prezent vârsta de 42 de ani.

Ce studii are Mirela Vaida

Cine este Mirela Vaida
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]

Puțini sunt cei care știu că, înainte să debuteze în lumina reflectoarelor, Mirela Vaida, împinsă de la spate de către părinți, și-a dorit să devină avocat. Astfel, vedeta a finalizat studiile în domeniu, însă nu a profesat niciodată în această direcție.

„A trebuit să învăț mult la Facultatea de Drept. Eu am făcut-o și la Universitatea București, unde era concurență mare și se intra foarte greu.

După care am făcut 2 mastere și un Institut Diplomatic Român, după Comunicare. Ceea ce fac acum nu are nicio legătură, sunt pe scenă de 15 ani la Teatrul de Revistă, joc și cânt nativ.

Ceea ce fac la televiziune este o chestie care implică niște abilități cu care te naști sau le îmbunătățești pe parcursul vieții prin exercițiu. Însă, cred că nimic nu este întâmplător! La Drept a trebuit să învățăm foarte multe legi, mă ajută în emisiune. Nu îmi dădeam seama dacă nu studiam!

Faptul că vorbesc mult este tot din avocatură, eu îmi doream să devin avocat, ceea ce mă ajută la televiziune. Partea artistică este nativă, cea mai puțin educată în sensul de școală, dar îmi aduce cea mai mare satisfacție. Nu faceți ca mine, învățați dacă vreți să faceți ceva! Eu sunt un exemplu de unde dai și unde crapă, însă nimic din ce am studiat nu a fost întâmplător pentru că m-a ajutat în diverse momente ale vieții.”,  a declarat prezentatoarea TV, potrivit  ego.ro.

Copilăria Mirelei Vaida

Cine este Mirela Vaida
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere personal, Mirela Vaida provine dintr-o familie cu doi copii. Prezentatoarea TV mai are un frate mai mic, de care este extrem de atașată. De asemenea, părinții Mirelei Vaida a avut profesii bine văzute în societate, mama sa fiind cadru didactic, iar tatăl său militar, ceea ce i-a făcut să își crească fiica cu multă strictețe.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Niciunul dintre părinți nu a fost de acord. Mama ca mama, poate că femeie, mamă, era mai înțelegătoare. Dar tata nu. Tata era militar.

Eu eram cea mai mare din familie, deci practic eram deschizătoarea de drumuri. Eu nu am pupat discoteci, nici cluburi, nici întâlniri cu băieții. A venit fratele meu mai mic cu doi ani și jumătate decât mine. Du-te la mare, du-te cu gașca la munte, condu mașina la 18 ani, mai fură mașina din garajul tatei. La el s-a putut, la mine nu, pentru că eram cea mai mare.

Eram fată și trebuia să mă țin de carte, să mă țin de școală, să fiu la panoul de onoare. Plus că mama era și învățătoare în școala în care eu am învățat. Clasa ei lângă clasa mea. Cum să nu fie Mirela la panoul de onoare al școlii? Dar nu se putea! Fratele meu spărgea un geam în fiecare zi. Venea tata cu uniforma de militar în fiecare zi cu câte un geam să îl schimbe.

Mă gândeam pentru fratele meu câte se fac și eu nu aveam voie nimic. Eram și șefa clasei. Da, plecarea mea la București a venit cu un pic de tensiune în familie .”, a povestit Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”.

Mirela Vaida este căsătorită și are 3 copii

Cine este Mirela Vaida
Mirela Vaida alături de soț și cei 3 copii [Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida este o femeie realizată atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Artista este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida, alături de care are 3 copii, Carla, Vladimir și Tudor. Prezentatoarea TV este extrem de implicată în creșterea și educația copiilor săi, ocupându-se îndeaproape de viața de familie.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Iulia Vântur. " Mă simt ca acasă în India"

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies