Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

Cine este Mirela Vaida
Cine este Mirela Vaida și cum a devenit cunoscută

Vezi mai jos cine este Mirela Vaida, cu cine este căsătorită, dar și câți ani are. Cum a devenit atât de iubită de către publicul din România.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Iată în articolul de mai jos cine este Mirela Vaida și cum a devenit cunoscută.

Mirela Boureanu Vaida s-a născut în data de 16 martie 1982 în Târgu Frumos. Vedeta are 39 de ani și a debutat la Iași, pe când era la liceu, în clasa a XI-a. În anul 2004, Mirela a debutat ca moderator, alături de Cosmin Seleși, iar în prezent, după ce a prezentat emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, a devenit prezentatoarea emisiunii „Acces direct”.

Cine este Mirela Vaida

Mirela Vaida a absolvit Liceul de Informatică „Grigore C. Moisil” din Iași, unde a obținut la examenul de Bacalaureat media 9,62.
După aceea, și-a continuat studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA din București.

Mirela Vaida este solistă vocală a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București și a terminat, în 2006, un master în Comunicare și relații publice, în cadrul Facultății de Drept a Universității București, cu media 9,66.

Pe lângă studii, Mirela a început să cânte în trupa Ho-Ra, pentru ca mai apoi să facă parte și din trupa D’Or. 

Unde este Mirela Vaida
Mirela Vaida prezintă emisiunea Acces Direct[Sursa foto: Instagram]

„Mi-am adus aminte cum au fost începuturile, câte emisiuni folclorice am prezentat, cum am evoluat fiecare. Am început prin a prezenta un matinal de folclor cu Cosmin Seleși, în 2004, la Favorit TV, apoi o emisiune de seara, vinerea, cu multă voie bună, alături de Gelu Voicu.

Nici nu știu cum au trecut anii”, își amintește Mirela Vaida pe blogul personal.

În 2019, pe când era însărcinată cu fiul cel mic, Mirela Vaida a participat la selecția națională Eurovision, apariția sa fiind extrem de apreciată de către public.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Încă de când era copil era pasionată de cântat și îi făcea mare plăcere să stea cu părinții, cu bunicii, dar și cu fratele său.

„Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori, care nu pierdeau nicio sărbătoare şi care respectau cu sfințenie toate tradițiile. Eu am pornit de mică la colindat şi la urat, bunica mea, mamaia, mergea cu noi, cu mine şi cu fratele meu, cu trăistuța de gât, pe care noi o umpleam cu colaci, cu nuci, cu mere şi cu bănuți… Eram foarte încântați,

ne duceam la toate ulițele, ne simțeam în siguranță cu mamaie, care ne ducea şi trăistuța când devenea foarte grea. Nu aveam pe atunci costume impermeabile, polar, nici ghete de schi, aveam o pereche de pantaloni din lână, care se udau imediat de la zăpadă şi înghețau până făceau țurțuri, dar eram atât de fericiți”, a declarat vedeta pentru Viva.ro.

Și în prezent, Mirela Vaida este extrem de apropiată de familia sa, despre care vorbește cu mult drag.

Mirela Vaida blog
Mirela Vaida este extrem de activă pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: PORTRET ALEXANDRU VAIDA: Cine este soţul Mirelei Vaida

În anul 2009, Mirela Boureanu s-a căsătorit cu Alexandru Vaida, însă acesta preferă să stea departe de luminile reflectoarelor, după cum mărturisește și Mirela:

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una.

Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”.

Mirela Vaida copii

Încă de când s-a căsătorit, Mirela Vaida și-a dorit foarte mult să devină mamă. Din nefericire, vedeta nu a reușit timp de câțiva ani să își împlinească acest vis, deoarece a pierdut două sarcini. După mult timp, Mirela și-a făcut curaj și a povestit momentele dureroase prin care a trecut.

Mirela Vaida copii
Mirela Vaida are 3 copii[Sursa foto: Instagram]

„A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că, înainte de a fi o persoană publică, eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale”, povestea Mirela înainte de a deveni mamă pentru prima dată.

La 32 de ani, pe 20 Februarie, 2015, Mirela a adus-o pe lume pe Carla, iar în 2016 pe Vladimir și pe Tudor în 2019.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies