Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru. „Mi-a luat o lună să o conving să ne întâlnim.”

Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru
Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru

Dragoș Pătraru este un jurnalist foarte popular, iar pamfletul său a devenit deja foarte popular pe internet și nu numai. Deși este foarte expresiv și ferm în emisiunile sale, el preferă să nu își expună familia în public. Cu toate acestea, iată cum arată soția și cei doi copii adolescenți ai săi!

Despre familia sa, Dragoș Pătraru preferă să fie discret. Din păcate, cei doi copii ai săi au fost uneori subiectul unor glume răutăcioase din partea colegilor lor de școală, din cauza faptului că tatăl lor este un jurnalist cunoscut. Puțini știu însă că Dragoș Pătraru (42) s-a căsătorit cu Monica la vârsta de 22 de ani și îi spune „dragostea mea".

Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru
Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Legătura de prietenie între împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României. Irina Margareta Nistor: “De acolo își lua și din păr…”

Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru

Cei doi formează o familie frumoasă de 20 de ani. În urmă cu 17 ani, familia s-a mărit pentru prima oară, când s-a născut Andreea (17), care este acum elevă în clasa a XI-a și un copil eminent. Cinci ani mai târziu, s-a născut al doilea copil al cuplului, Robert (12), care este elev în clasa a VI-a și un sportiv extrem de talentat.

Se poate observa că familia lor este foarte apropiată și unită, lucru evident din fotografiile în care apare întreaga familie formată din cei patru membri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru
Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru[Sursa foto: Facebook]

Dragoș Pătraru, despre soția sa

Dragoș Pătraru a întâlnit-o pe Monica într-un taxi și, deși inițial a încercat să o cucerească cu intensitate, fără prea mult succes, în cele din urmă lucrurile s-au desfășurat așa cum și-a

dorit.

„Nu știu ce-am făcut să merit asta, dar în toate momentele decisive din viață am avut noroc. Pe Monica am întâlnit-o într-un taxi. Eram cu un coleg care o cunoștea, mergeam către radio, el a oprit mașină pentru a o lua pe Monica dintr-o stație de autobuz. El știa că merge în aceeași direcție. Mi-a luat o lună să o conving să ne întâlnim, nu voia, iar după câteva luni ne mutam împreună, într-o garsonier”, povestea Dragoș Pătraru.

La începutul relației dintre Dragoș Pătraru și Monica, aceștia nu aveau prea multe, dar dragostea lor a fost suficientă. Pe parcursul relației lor, fiecare a adus ceva în plus, iar în cele din urmă au reușit să obțină tot ceea ce își doreau.

„Eu mi-am luat covorul din camera mea, ea a furat de-acasă o sacoșă cu haine, în prima seară ne-am cumpărat televizor la mâna a două, în rate.

A două zi, am cumpărat două farfurii, două linguri, două furculițe, așa am început. Acum avem doi copii, casă, mașini, câine. Nu fumăm, nu bem, probabil de-asta, nu? Lăsând glumă la o parte, dacă aș putea, aș face totul din nou, exact la fel”, mai spunea Dragoș Pătraru.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dragoș Pătraru, despre colaborarea pe care a încheiat-o

După cinci ani de colaborare, Dragoș Pătraru s-a despărțit de postul de televiziune unde activa. El a declarat că a încercat să negocieze până în ultimul moment, dar din cauza faptului că nu mai era plătit, s-a produs această ruptură.

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta.

Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine. Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva, nu s-a putut”, a spus Dragoș Pătraru într-un clip pe Youtube.

Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru
Cine este Monica Pătraru, soția lui Dragoș Pătraru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nadina Zisu se alătură echipei de la “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat”/Jurnalist cu experienţă, Nadina Zisu va aduce, în curând, ştirile dimineţii la Kanal D2 şi la Radio Impuls



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“Drumul tăcerii”, serialul grecesc cu o poveste plină intrigă și mistere, continuă astăzi, cu un nou episod intens, de la ora 15:00, la Kanal D2

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies