Cine este Nicoleta Voica. "Medicul i-a făcut investigații şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveți copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeți”. Când s-au deschis ușile, l-am văzut.”

Cine este Nicoleta Voica.
Cine este Nicoleta Voica

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Nicoleta Voica!

Nicoleta Voica, în vârstă de 67 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute interprete de muzică populară din țara noastră, fiind originară din Banat.

Cine este Nicoleta Voica

Cine este Nicoleta Voica[Sursa foto: Facebook]

De la o vârstă fragedă, artista a fost atrasă de muzica și dansul tradițional, iar debutul său în lumea artistică a fost marcat de participarea la concursul "Floarea din grădină".

La doar 18 ani, a reușit să câștige trofeul. Ulterior, a urmat o serie de înregistrări la radio, apariții televizate și lansarea primului ei album în carieră în anul 1978, sub titulatura "Eu mi-s floarea florilor".

Citește și: „Doamne ferește! Toate sunt niște tâmpenii! Cine știe ce-o fi apucat-o, săraca” Nicoleta Voica iese la atac! Ce a spus despre Angela Rusu, după ce colega ei de breaslă a spus că e bârfitoare

Copilărie Nicoleta Voica

Cine este Nicoleta Voica[Sursa foto: Facebook]

Atunci când a venit pe lume, mama artistei avea doar 16 ani. În momentul în care solista a atins vârsta de 6 ani, a fost adoptată de bunicii materni, fiind o schimbare care a inclus și modificarea numelui ei de familie din Alexa la Voica. Din nefericire, Nicoleta Voica și-a pierdut ambii părinți și un frate în tinerețe.

”În acte, mama mi-a devenit sora. Am crescut cu bunicii Babi și Tatu si am avut parte de o familie de oameni sufletiști, care au știut să mă crească frumos”, spunea Nicoleta Voica într-un interviu, conform bestmusic.ro

Nicoleta Voica a împărtășit povestea dramatică din trecutul său, când unul dintre frații săi a trecut la cele sfinte. Silviu, afectat de cancer osos, a suferit amputarea unui picior cu doar câteva zile înainte de a-și pierde viața.

Conform spuselor interpretei, boala fratelui său a apărut după o presupusă entorsă la gleznă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Eram cinci frați. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor. A venit medicul si mi-a zis că are un fel de cancer osos.

L-am dus la Timișoara. Acolo, medicul i-a făcut investigații şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveți copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeți”. Când s-au deschis ușile, l-am văzut. Nu dormea. Încerca să vorbească, dar nu putea de durere. Am stat câteva zile în spital, încercam să-l înveselesc, dar nu îmi ieșea. La un moment dat m-a sunat Tudor Vornicu, care m-a ajutat enorm. L-am adus la un spital, iar medicul ne-a zis că-i taie piciorul.
N-a putut să-i spună el. I-am spus eu.”
, a declarat Nicoleta Voica, potrivit celor de la  WOWbiz.

Cine este Nicoleta Voica[Sursa foto: Facebook]

 De asemenea, solista a dezvăluit că a sperat că durerea fratelui său va dispărea după amputarea piciorului, însă din păcate, situația s-a înrăutățit. Starea de sănătate a tânărului s-a deteriorat, iar la câteva zile acesta a murit. Din păcate, mama artistei a pierit la scurt timp după pierderea fiului său, înfrântă și ea de cancer. 

”Înainte să meargă la operație, a pornit un casetofon, a dansat, că el era un dansator. Eu şi mama muream. Nimeni nu ştia de unde îi vor tăia piciorul. Când a ieșit din operație am văzut. Era de sub genunchi. Au urmat nişte zile cu dureri crunte(…). Stătea pe marginea patului şi zicea: „Am venit cu doi papuci şi plec cu unul”. Acasă a început calvarul. Am făcut un mulaj, l-am luat cu mine în bagaj ca să-i aduc proteză. Cu o zi înainte să-i fie gata, a murit. Eu n-am avut acte să vin, dar am stat pe telefoane. Am auzit-o pe mama: „Du-te, puiule, că mama vine la tine”. De asta înțeleg durerea oricărui părinte. N-o să fie bine niciodată, chiar dacă te doare. Eu l-am ras în cap, singură. Îi cădea părul şi îi intra în gură din cauza chimioterapiei. O parte din mine a murit atunci. I-am promis că mă întorc şi m-a durut foarte tare, că n-am putut să vin.”, a povestit ea.

Citește și: „E la modă ca o dată la câțiva ani muzica să fie actualizată. Ei bine și piesa asta a trecut de la populară la etno dance.” Ce mărturisire surprinzătoare a făcut Lorenna despre Angela Rusu

Viața amoroasă a Nicoletei Voica

Cine este Nicoleta Voica[Sursa foto: Facebook]

La vârsta de 64 de ani, Nicoleta Voica a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a patra oară, fiind o ceremonie care a avut loc pe data de 20 iunie 2018. Cu toate că soțul ei, Alin Bagiu, este mult mai tânăr, având o diferență de vârstă de 16 ani, cuplul format din îndrăgita solistă și profesorul de fizică a demonstrat că trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Invitată în cadrul emisiunii WOWbiz de la Kanal D, în urmă cu câțiva ani, Nicoleta Voica a discutat despre foștii ei soți.

„Au fost niște tâmpiți. Nu m-am măritat pentru viză, ci din dragoste. E adevărat că am ață la nebuni. Fiind cetățean american, mi-au propus mulți să mă căsătoresc cu ei. M-am căsătorit foarte tânără și l-am iubit atât de tare. Dragostea la vârstă aia e ca un fel de comă. Aveam 18 ani și am scris 2.806 de scrisori cât era în armată, timp de un an și 6 luni. Îi ziceam bunicii că vreau să mă duc în armată la el și a mers ea cu mine. Când s-a întors din armată, ne-am căsătorit și ne certăm întruna. Nu puteam să facem nimic că bunica era mereu acolo. Înainte de nuntă, ne-am certat și i-am zis lui tata că nu mă mai mărit. Ne-am căsătorit certați, la vreo săptămâna, două ne-am vorbit. Trei ani a durat căsnicia. Am fost tineri, proști. Eu plecăm foarte mult în străinătate, omul singur, cu cea mai bună prietenă a mea. Vina a fost a mea, eu nu îi condamn. Am plecat mai devreme din sală de repetiții și l-am văzut pe dumnealui pupându-se cu…. Era prietenă bună, dansatoare. Am plecat în Olanda și am venit cu trei zile mai devreme și când deschid ușa, tot ea”, a spus ea în cadrul emisiunii.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Nicoleta Voica[Sursa foto: Facebook]

Prima căsătorie a Nicoletei Voica a avut loc la o vârstă fragedă, la doar 18 ani, cu soțul pe care l-a cunoscut în tinerețe, dar s-a încheiat cu un divorț după doar 3 ani. A doua căsătorie, conform zvonurilor, s-a spus că ar fi fost motivată de obținerea vizei americane. Cel de-al treilea soț a intrat în viața sa într-un mod neobișnuit, fiind prezent la nunta fiicei sale, Andreea, care, la rândul ei, este interpretă de muzică populară. Din nefericire, după a fi fost înșelată din nou și după mai multe încercări de a ierta, interpreta a decis să pună capăt definitiv relației cu acesta.

”Am plecat în America și mi-am încercat norocul, un domn foarte fain, dar nu iubea nimic ce era românesc. Am suferit foarte mult. În acea perioadă a murit un frate de-al meu. N-am mai ajuns cu proteza fratelui meu că a murit. Nu am mai ajuns din cauza soacrei care mi-a ascuns greencard-ul. Am plecat la New York și au durat ani buni până le-am demonstrat că nu m-am căsătorit pentru acte. M-am gândit că a treia oară o să fie cu noroc. S-a căsătorit fata mea, am venit să-i fac nuntă. Am cunoscut un bărbat frumos, toată viața lui a fost colecționar de… iubiri. Îmi făcea o curte… Ne-am căsătorit și a fost foarte sincer la început: „Scumpo, niciodată nu am fost cu o singură femeie, am fost cu două, trei. Cu tine vreau să fiu altfel”. Pe oriunde mergeam erau situații penibile. Am suportat una, două, trei, patru, cinci. Am sunat-o pe una, o studentă. L-am sunat și pe el, i-am chemat la restaurant pe amândoi. Papucii ei erau tociți, îmi venea să plâng. Ne-am împăcat iar, am iertat ce n-a iertat nimeni în lumea asta… Arătăm foarte bine împreună, era un bărbat bine. L-am învățat multe și aplică cu următoarea. Probabil că cu asta nu mai calc strâmb”, a încheiat ea.

Cine este Nicoleta Voica[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, s-a zvonit că Mihai Albu și Nicoleta Voicu au avut o relație secretă în urmă cu 7 ani. Aceasta s-a întâmplat imediat după divorțul lui Mihai Albu de Iulia Albu, iar cei doi au trecut treptat de la prietenie la o relație specială, confirmând acest lucru Mihai Albu. Cu toate acestea, în cele din urmă, s-au despărțit din cauza necesității de a face o alegere între carieră și viața personală. 

Câți copii are Nicoleta Voica

Cine este Nicoleta Voica[Sursa foto: Facebook]

Nicoleta Voica este mama a doi copii, o fată pe nume Andreea, în vârstă de 48 de ani, care urmează pașii mamei sale și îi moștenește talentul, și un băiat numit Andrew. În ceea ce privește viața sa personală, vedeta păstrează un profil extrem de discret și ține familia departe de lumina reflectoarelor. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„E la modă ca o dată la câțiva ani muzica să fie actualizată. Ei bine și piesa asta a trecut de la populară la etno dance!” Ce mărturisire surprinzătoare a făcut Lorenna despre Angela Rusu

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Valul de căldură se extinde în România! Meteorologii anunță cod galben de caniculă luni și marți

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies