Cine este noua concurentă de la Puterea dragostei! Manuela s-a iubit cu un fost concurent

Cine este noua concurentă de la Puterea dragostei! Manuela s-a iubit cu un fost concurent
Cine este noua concurentă de la Puterea dragostei! Manuela s-a iubit cu un fost concurent

Astăzi, concurenții de la Puterea dragostei vor avea un șoc atunci când vor vedea cine intră în Casa dragostei.

Concurenții de la Puterea dragostei vor avea o mare surpriză în ediția de astăzi. O nouă concurentă intră în casa dragostei, iar unii dintre concurenți vor fi extrem de surprinși de apariție.

Este vorba despre Manuela Oprișiu, nimeni alta decât fosta iubită a lui Alex Bobicioiu. După o relație nereușită cu Bianca Comănici, Alex Bobicioiu s-a îndrăgostit de Manuela, o tânără în vârstă de 25 de ani, care a intrat azi în casa Puterea dragostei, pentru a-și întâlni sufletul pereche.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Din păcate, relația Manuelei cu Alex nu a funcționat, iar acum tânăra a venit să își încerce norocul la Puterea dragostei.

„OMG ”, spune Fizz, în timp ce o vede pe Manuela intrând în casă, însă nici Bogdan Mocanu nu se lasă mai prejos:

Ai ajuns aici, până la urmă, nu îmi vine să cred. Ai văzut că ai ajuns aici?”, îi spune și Bogdan Mocanu, extrem de entuziasmat pentru că o vede pe Man

Manuela Oprișiu lucrează la un salon de îngrijire în Sebeș. Înainte de asta, a fost manager de gestiune în un hotel din Spania. Manuela este absolventă a Facultății de Drept din Alba Iulia.

În trecut, a cochetat cu o carieră în televiziune, la un post local.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies