Cine este Oana Cuzino. „De mică am fost atentă la ce anume mănânc și ce anume fac.”

cine este oana cuzino
Cine este Oana Cuzino

Oana Cuzino este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, după ce a fost prezentă mai bine de 20 de ani pe micile ecrane. De-a lungul timpului, frumoasa vedeta a prezentat diverse emisiuni despre sănătate, extrem de apreciate de către publicul din România.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Oana Cuzino, ce vârstă are, cu ce se ocupă, dar și detalii surprinzătoare din viața ei personală.

Ce vârstă are Oana Cuzino

Citește și: Cine este Elena Marin. „Dansul m-a ajutat foarte mult să mă descopăr”

 oana cuzino
Oana Cuzino[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Spike." Am clacat la un moment dat prin 2014!”

Până la vârsta de 52 de ani, Oana Cuzino se poate mândri cu o viață profesională de succes. În 1995, vedeta a absolvit UMF Carol Davila București, devenind medic specialist geriatru în anul 2000 și doctor în medicină în 2004. Oana a îmbinat medicina și pasiunea pentru scris, debutând în presă în 1998 la un cotidian popular la acea vreme. După un an, Oana a intrat în lumea telviziunii, prezentând două emisiuni legate de sănătate.

De-a lungul carierei sale, prezentatoarea TV a publicat și câteva cărți, pentru a își împărtăși sfaturile și experiența de viață, cu cât mai mulți oameni.

Cum se menține Oana Cuzino

oana cuzino 2023
Oana Cuzino[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, chiar și după vârsta de 50 de ani, Oana reușește să aibă un trup de invidiat și un chip extrem de frumos.

Cariera sa profesională se învârte în jurul sănătății, astfel că Oana a adoptat întotdeauna un stil de viață sănătos, de la care rar s-a abătut.

„Fac sport cam de 2-3 ori pe săptămână. Nu este mare lucru, mai ales că este plăcut. Nu obosești foarte mult la pilates. Se pune accent mai degrabă pe calitatea mișcării, decât pe numărul de repetiții. Cam pe la ora 8 seara este ultima masă a mea.

Măsor din ochi caloriile.”,
a declarat specialistul în medicină.

Nu doar că Oana este atentă la ceea ce mănâncă, dar încearcă să aibă o viață cât mai activă, făcând diverse sporturi ce o ajută să se mențină în formă.

„De mică am fost atentă la ce anume mănânc și ce anume fac. Sportul face parte din viața mea. Am început să fac kickboxing, krav maga, pe lângă clasicul pilates pe care îl fac în continuare.

Încerc să fiu cât mai atentă la dietă, mai ales că în ziua de astăzi sunt atât de multe pericole.”, a povestit Oana Cuzino.  

Oana Cuzino și Yoav Stern

oana cuzino varsta
Ce vârstă are Oana Cuzino[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

În anul 2002, Oana și Yoav s-au căsătorit, deși era o diferență de vârstă între ei de 20 de ani. Pe parcursul anilor, cei doi au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbizul românesc. Au întemeiat o familie frumoasă, având împreună o fată, Naomi Stern-Cuzino. În prezent, Naomi este o tânără de 21 de ani, cu care mama ei se mândrește. După o căsnicie de 12 ani, cei doi au hotărât să pună punct relației.

Divorțul nu a fost unul ușor, deoarece Oana și fostul soț s-au luptat în instanță pentru averile pe care le aveau împreună. În urmă cu un an, milionarul și-a pierdut viața în urma unui accident.

„Am hotărât de comun acord să divorțăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenți, părinții copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înțelege situația și care știe că se va bucura de la fel de multă dragoste și timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viață, am clădit lucruri frumoase și am crezut unul în altul. Mai mult decât orice cuvinte, aș vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forța înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut și cred în tine. Vă mulțumesc pentru că ne respectați viața și intimitatea!”, a declarat fosta prezentatoare TV, la acel moment.

 

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Lucian Mîndruță. “Nu era doar că nu aveam bani, dar ea era și bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Horoscop 2 noiembrie 2024. O zodie se simte motivată să își urmeze obiectivele

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies