Cine este Oana Matache, sora Deliei. „Efectiv mi se pun piedici din toate părțile”

Cine este Oana Matache, sora Deliei
Cine este Oana Matache, sora Deliei

Sora Deliei a intrat în atenția presei după ce și-a părăsit soțul și s-a afișat cu noul iubit.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Oana Matache, sora Deliei și cum a ajuns să se facă afirmată în spațiul public. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre sora artistei.

Cine este Oana Matache

Citește și: “Atâta timp cât ne iubim, nu contează ce spun alții.” Prima apariție a Oanei Matache cu noul iubit!

Cine este Oana Matache, sora Deliei
Cine este Oana Matache, sora Deliei[Sursa foto: Instagram]

Oana Matache, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în București, unde a absolvit același liceu de muzică precum sora sa mai mare, Delia, liceul „Dinu Lipatti” din București. Astfel, talentul muzical s-a răspândit în familia Deliei, astfel încât sora sa mai mică, Oana Matache se bucură la rândul său de o voce extraordinară care a fost pusă în evidență în numeroase rânduri înainte să își întemeieze o familie.

Blondina a absolvit și cursurile Universității Naționale de Muzică în Capitală și a încercat să-și croiască și ea un drum pe această carieră.

De ce a renunțat Oana Matache la cariera de cântăreață

Cine este Oana Matache, sora Deliei
Cine este Oana Matache, sora Deliei[Sursa foto: Instagram]

Deși Delia se bucură de un succes extraordinar în lumea muzicii, atât pe plan național, cât și internațional, fiind prezentă la numeroase emisiuni televizate și susținând o mulțime de concerte în urma cărora obține sume frumoase de bani, mezina familiei, Oana a hotărât să se debaraseze de această industrie odată ce

a devenit mamă, luându-și rolul în serios.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În cadrul unui interviu, Gina Matache, mama celor două artiste a declarat că fiica sa mai mică era încă din copilărie mai timidă și nu îi plăcea să fie în centrul atenției.

„Oana este o mămică extraordinar de grijulie și în același timp își face și treaba, câștigă un bănuț.

Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește. A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla. Se ocupa foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată”,
a declarat Gina Matache.

Astfel, Oana s-a detașat de lumea mondenă și a ales să-și câștige proprii bani în mediul online, fiind un creator de conținut cu o mulțime de urmăritori. În prezent, Oana Matache promovează pe pagina sa de social media diverse produse pentru branduri cunoscute și se bucură de un succes extraordinar în mediul online.

Oana Matache a divorțat de tatăl copiilor și s-a afișat cu noul iubit

Citește și: “O faceți de râs și pe Delia.” Gina Matache a primit mesaje tranșante, după ce l-a criticat în mod public pe actualul iubit al Oanei

Cine este Oana Matache, sora Deliei
Cine este Oana Matache, sora Deliei[Sursa foto: Instagram]

În prezent, Oana Matache se află într-un plin scandal de familie după ce a anunțat divorțul de tatăl celor doi copii ai săi, Răzvan Miheț și s-a afișat cu noul iubit, Radu, un tânăr în vârstă de 28 de ani, care se ocupă cu filmarea și coordonarea de materiale video.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Vestea divorțului a venit ca un fulger atât pentru fanii artistei, car nu știau foarte multe detalii despre viața sa personală, cât și pentru familia acesteia și în special pentru mama sa, Gina Matache, fiind cea care l-a criticat pe noul iubit al blondinei.

Astfel, Oana s-a simțit oarecum datoare să explice care este motivul ce stă în spatele divorțului său neașteptat și ce părere are că familia nu este de acord cu decizia pe care a luat-o.

«Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața: „Vreau să mă mut cu doi copii singură”. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru.», a declarat Oana Matache despre divorțul de fostul soț, alături de care păstrează o relație de prietenie de dragul copiilor.

Blondina a avut și o reacție acidă la adresa membrilor familiei sale, care nu sunt de acord cu decizia acesteia.

Nu se gândesc că e un moment deja greu, îmi vrei binele, mă refer la oamenii din familie, care se presupune că ar trebui să mă ajute sau măcar să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură și faci chestia asta. Și știi foarte bine că noi de două săptămâni sau de o lună nu suntem buni de nimic și asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile, pentru că trebuie să muncesc. Efectiv mi se pun piedici din toate părțile.”, a spus Oana Matache.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este iubita lui Codin Maticiuc. „Gagica mea e nebună”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies