Cine este Oana Mizil. „Tot ceea ce am făcut eu în lumea politică au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea”

Cine este Oana Mizil
Cine este Oana Mizil. „Tot ceea ce am făcut eu în lumea politică au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea”

Oana Mizil este un om politic din România și fosta soție a lui Marian Vanghelie.

Pe Marian Vanghelie îl cunoaște o țară întreagă ca fiind unul dintre cei mai controversați primari ai sectorului 5, însă nu multă lume știe cine este cu adevărat Oana Mizil, fosta soție a acestuia.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Oana Mizil și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperă și alte detalii neștiute din viața fostei soții a lui Marian Vaghelie, dar și controverse din interiorul mariajului lor.

Cine este Oana Mizil

Citește și: “Mi-am asumat orice fel de consecință.” Cum arată Oana Mizil, după despărțirea de Marian Vanghelie. Vedeta a reușit să-și găsească motivația de a se menține în formă

Cine este Oana Mizil

Oana Mizil, pe numele său întreg, Oana Niculescu-Mizil Ștefănescu, s-a născut în data de 11 august 1975 la București, acolo unde a absolvit cursurile Liceului „I.L.

Caragiale”, urmând ulterior cursurile Facultății de Marketing și Afaceri Economice Internaționale din cadrul Universității „Spiru Haret”.

Din punct de vedere profesional, Oana Mizil este un om politic din România, care a moștenit această pasiune pentru lumea politicii de la bunicul său Paul Niculescu-Mizil, un înalt demnitar comunist.

De când mă știu eu, am fost o persoană extrem de optimistă. M-am născut într-o familie frumoasă, o familie unită, o familie de oameni puternici, de lideri.

Membrii care au condus țara aceasta cum au fost bunicul și tatăl meu, o familie care m-a șlefuit și m-a conturat pentru viața ce urma.

Ei mi-au dat și credință și speranță, dar în aceeași familie am trecut și prin greutăți, dar toate aceste experiențe am învățat. ”, a povestit Oana Mizil în cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cariera profesională a Oanei Mizil

Cine este Oana Mizil

Oana Niculescu-Mizil a fost, în perioada 2000-2002, referent în cadrul Administrației Prezidențiale, departamentul „Politică Externă”, având activitate directă cu Orientul Mijlociu, Asia si America Latina.

Pe lângă cariera sa impresionantă în domeniul politicii, Oana Mizil a cochetat și cu moda, deschizându-și în anul 2003 un atelier de design vestimentar, dar și cu lumea media, întemeind alături de soțul său de la vremea respectivă un grup media, care s-a ocupat cu publicarea a două reviste, una care cuprindea articole fashion, iar cealaltă adresată pasionaților de

gastronomie.

Pasiunea pentru gastronomie a făcut-o pe Oana Mizil să deschidă în anul 2005 o cofetărie care s-a bucurat de un real succes în Capitală. Ulterior, vedeta a intrat în politică și a luat decizia de a închide afacerea respectivă, dar odată cu pandemia a revenit în această industrie.

De foarte mulți ani cochetez cu așa ceva. Eu am avut prima cofetărie în 2005 – 2006 pe Dorobanți, pe care am închis-o când am intrat în politică.

Nu știu de ce, mai bine nu făceam acest pas, dar pentru mine a fost o experiență extrem de interesantă, în care m-am dezvoltat foarte mult. Intrarea în politică și apoi viața în Parlament și tot ceea ce am făcut eu în lumea politică au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea. Apoi, când am ieșit din politică și am avut-o pe Maria, am reînceput bussines-ul acesta. Pentru mine este o mare pasiunea.
Bucătăria, cofetăria sunt o pasiunea, iar ciocolata în mod special
.”, a povestit Oana Mizil pentru WOWbiz.ro.

Oana Mizil a fost căsătorită cu Marian Vanghelie

Citește și: „Îmi doresc.” Ce a mărturisit Marian Vanghelie, la puțin timp după ce el și Oana Mizil au decis să meargă pe drumuri diferite

Cine este Oana Mizil
Oana Mizil și Marian Vanghelie alături de fetița lor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Din punct de vedere personal, Oana Mizil a fost căsătorită până în anul 2012 cu omul de afaceri Jamil Tohme, care se clasează în topul celor mai bogați oameni din Liban.

Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar bruneta l-a cunoscut pe colegul său de partid, Marian Vanghelie, care le vremea respectivă era căsătorit cu Charlotte.

Între ei doi a fost o dragoste intensă, iar povestea lor de iubire a ținut mult timp prima pagină a revistelor de scandal de la vremea respectivă. Mai mult decât atât, Oana Mizil i-a dăruit lui Marian Vanghelie o fetiță, pe nume Maria, care astăzi are vârsta de 8 ani.

Povestea de iubire dintre cei doi oameni politici a durat mai bine de 10 ani, iar anul trecut cei doi și-au spus „adio”, după numeroase împăcări și despărțiri.

Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Nu mi-am propus să comentez vreodată cele consumate cândva în viața mea, fiindcă cred că așa ceva ține de natura cea mai intimă a ființei mele .”, a declarat Oana Niculescu-Mizil pentru cancan.ro.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Gabriel Fatu. „E important să nu repeți greșelile trecutului.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies