Cine este OANA MOȘNEAGU, iubita lui Vlad Gherman. „Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani."

Cine este Oana Mosneagu
Cine este Oana Mosneagu

Oana Moșneagu, actuala iubită a lui Vlad Gherman, se numără printre cele ma îndrăgite actrițe de la noi din țară! Citește întreaga sa biografie, află ce studii are și cum și-a început cariera artistică.

Cunoscută pentru rolurile principale în două dintre cele mai urmărite seriale din România, Oana Moșneagu a intrat rapid în inimile telespectatorilor, uimind cu talentul, carisma și frumusețea ei. În urmă cu scurt timp, aceasta și-a oficializat relația cu Vlad Gherman, stârnind interesul tuturor. Află cele mai noi detalii despre Oana Moșneagu, actrița care a cucerit sufletele publicului.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OANA LIS. Biografie: anul nașterii, copilărie, viol, studii, soț

Cine este iubita lui Vlad Gherman

Cine este Oana Mosneagu
Cine este Oana Mosneagu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Oana Moșneagu

Oana Moșneagu s-a născut pe data de 7 august 1990 în Mioveni, județul Argeș. Ea a fost recunoscută încă de la o vârstă foarte fragedă pentru trăsăturile de model și pentru finețea sa, iar aceste calități i-au înzecit șansele de a avea o profesie de succes. Oana Moșneagu și-a început cariera ca model și a lucrat în India timp de șase luni, pe când avea vârsta de doar 23 de ani.

Se pare că domeniul modelling -ului a fost, pentru Oana, o oportunitate excelentă de a deveni cunoscută, dar și de a-și strânge resursele financiare necesare pentru ca marele ei vis să se împlinească. Și-a dorit enorm să facă parte din lumea actorilor, iar cu ambiție și devotament a reușit acest lucru.

„Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani.

Cel mai frumos lucru pe care mi l-a adus acea perioadă au fost cele două călătorii în India unde am lucrat ca model timp de jumătate de an. Alegerea de a face modelling a venit ca o nevoie de a avea mai mult timp liber şi posibilitatea acumulării unor resurse financiare care să-mi permită să îmi urmez visul către meseria de actor”, a declarat vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DRAGOȘ PETRESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere

Cine este Oana Mosneagu
Cine este Oana Mosneagu[Sursa foto: Instagram]

Oana Moșneagu- studii și carieră

După ce a activat în lumea modelling-ului, Oana Moșneagu a reușit să obțină resursele financiare pentru marele ei vis, acela de a deveni actriță. Iubita lui Vlad Gherman a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, iar mai apoi i s-au deschis mai multe uși, printre care și șansa de a juca în rolul principal al unui serial foarte cunoscut la noi

în țară.

Oana Moșneagu a fost admirată în serialul „Fructul oprit”, sezonul al doilea, dar cel mai important rol l-a avut în serialul „Adela”, acolo unde a jucat personajul principal negativ. Chiar dacă pe micile ecrane a intrat în pielea „Andreeei”, fata avară care voia să-i fure cu orice preț viața surorii sale, în viața reală a cunoscut un real succes. Talentul actoricesc și frumusețea ei au adus-o pe culmile succesului, iar acum se bucură de notorietate și de o mulțime de fani pe rețelele de socializare.

Cu toate că a avut mult succes, Oana Moșneagu recunoaște cu modestie că nu are atât de multă experiență precum colegele ei de breaslă, mărturisind cu sinceritate că este pregătită să muncească din greu pentru a deveni o actriță faimoasă.

„E flatant să se creadă despre mine că am o „mare” experiență, mi s-a mai spus, dar eu nu mă simt încă demnă de această „titulatură”, aceea a unei actrițe posesoare de o vastă experiență de lucru”, a

mai declrat Oana Moșneagu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MIRELA VAIDA. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Cine este Oana Mosneagu
Cine este Oana Mosneagu[Sursa foto: Instagram]

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

În luna ianuarie 2022, Vlad Gherman și Oana Moșneagu își oficializau relația, asta după o bună perioadă de timp în care și-au ținut ascunse sentimentele de dragoste. Cei doi au fost plecați în diferite vacanțe împreună, iar de aici au pornit și zvonurile conform cărora ar forma un cuplu, lucru pe care l-au recunoscut ulterior.

Oana și Vlad s-ar fi iubit în secret pentru că le era teamă de reacțiile șefilor și colegilor de platou, dat fiind faptul că amândoi fac parte din proiectul „Adela”. Mai mult, și prezența Cristinei Ciobănașu ar fi fost printre motivele secretului. Reamintim că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nu mai puțin de 10 ani de relație, separare care a șocat întreaga țară.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra”, a declarat la un moment dat Vlad Gherman.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. "Nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar și ambiție"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies