Cine este omul de afaceri Adrian Porumboiu. “Respectul faţă de antreprenori este egal cu zero."

adrian porumboiu declaratii
Adrian Porumboiu este un unul dintre cei mai cunoscuți arbitri și nu numai, de la voi din țară

Adrian Porumboiu este unul dintre cei mai cunoscuți arbitri și nu numai, de la noi din țară. Însă știați că acesta este și un bun om de afaceri?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Adrian Porumboiu, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și ce părere are acesta, cu privire la situația actuală a fotbalului românesc.

 

Ce vârstă are Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu  s-a născut pe data de 27 septembrie, în Buzău.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 72 de ani.

Citește și: Cine este soția lui Adrian Porumboiu

cine este adrian porumboiu
Adrian Porumboiu este un unul dintre cei mai cunoscuți arbitri și nu numai, de la voi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

Cine este Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu  este unul dintre cei mai cunoscuți arbitri de la noi din țară. În plus, acesta este și observator federal, fost fotbalist, economist, om de afaceri și fost finanțator al echipei FC Vaslui.

Atunci când vine vorba despre cariera sa sportivă, Adrian Porumboiu  a jucat la echipa de juniori și tineret a FC Argeș Pitești, dar și în echipa mare a Viitorului Vaslui.

Cu toate acestea, a decis să părăsească fotbalul, iar din anul 1976 și-a început cariera de arbitru, de-a lungul timpului făcând parte atât din divizia C (1980), cât și din diviza B (1982) și divizia A (1984), urmând ca în anul 1986 să devină arbitru internațional FIFA.

În ciuda acestui fapt, a renunțat la arbitraj în anul 1997, pentru că în anul 1998 să conducă Comisia de disciplină și judecată a arbitrilor din FRF.

Odată cu anul 1999, Adrian Porumboiu  a rămas doar la funcția de observator federal și s-a dedicat afacerilor.

Ce funcție are Adrian Porumboiu

adrian porumboiu wikipedia
Adrian Porumboiu este un unul dintre cei mai cunoscuți arbitri și nu numai, de la voi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este Denis Hanganu. „Oamenii mă știu și se identifică cu mine”

Câți copii are Adrian Porumboiu

Cu ce se ocupă copiii lui Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu este căsătorit cu Viorica Porumboiu, o prezenţă discretă în mass-media. Cei doi au împreună doi copii. Corneliu și Octavian Porumboiu sunt cei doi băieţi ai cuplului.

Într-un interviu, Corneliu Porumboiu, în vârstă de 47 de ani, a povestit despre copilăria lor petrecută în Vaslui.

Bărbatul deţine funcţia de regizor şi ultimul său film a fost “La Gomera”.

Păi, am copilărit în Vaslui şi nu sunt multe cartiere în Vaslui. Eu eram în cel de lângă gară, la două minute de mers pe jos de ea. A fost o copilărie frumoasă, mă jucam mult în faţa blocului şi am făcut o şcoală de cartier. Toată lumea mea era cartierul ăsta al gării. Aveam mulţi prieteni, ne jucam fotbal în curtea şcolii.

Mai jucăm şi pe bani. Aveam tot timpul minge nouă, aşa că toţi ăştia mai mari mă luau la joc, pentru că veneam cu un Artex pe care mi-l adusese tata. Era faimosul Artex cu care se juca, de exemplu, la campionatul mondial”,   a povestit fiul cel mare a lui Adrian Porumboiu, într-un interviu acordat ziarului  Adevărul.

Octavian Porumboiu are vârsta de 37 de ani. Acesta a finalizat cursurile Facultății de Relații Internaționale. Ulterior a ales să urmeze un master în Elveția. Conform capital.ro, mezinul cuplului Porumboiu, se ocupă de afacerile familiei. Grupul de firme Racova a depășit 176 de milioane de euro în anul 2013, potrivit Ministerului Finanțelor.

Anul trecut, Adrian Porumboiu a înregistrat o cifră de afaceri de peste 150 milioane de euro.

“Nu mi-am dat seama că în momentul în care devii puternic şi ai deja şi vreo 6.500 de angajaţi, devii o ţintă! Atât aveam la un moment dat, 6.500 de angajaţi. Ţinta unor mafioţi care apar în politică şi care au interesa meschine de a distruge tot. Dacă nu reușești să le dai ce vor ei, îţi distrug afacerea! Respectul faţă de antreprenori este egal cu zero. Dacă era cu zero era bine, dar este cu minus, pentru că nu fac altceva decât să încerce să te încurce.” a declarat Adrian Porumboiu pentru Florin Călinescu.

Cine este soția lui Adrian Porumboiu

adrian porumboiu varsta
Adrian Porumboiu este un unul dintre cei mai cunoscuți arbitri și nu numai, de la voi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Deși, în prezent,   Adrian Porumboiu, este fostul finanțator al lui FC Vaslui, acesta este întotdeauna la curent cu ceea ce se întâmplă în România, în plan sportiv. Așadar, acesta a declarat la un moment dat, când a fost vorba despre alegerile de la FRF, faptul că singura variantă de candidat la alegerile de la FRF, de la acea vreme, ar fi fost Gică Popescu, nu acesta, pentru că nu și-ar fi mai dori să participe.

Nici vorbă ca eu să candidez. O singură persoană poate să câștige: Gică Popescu. Sau poate Iordănescu. Gică Popescu e singurul care ar putea face ceva sănătos. Toți cei care candidează acum vor fi sparring-partnerii lui Burleanu, sunt carne de tun.

Sistemul e prea bine organizat, cei care candidează n-au nicio șansă! Burleanu va fi președinte cât va dori el. Trăim într-o țară în care democrația, între ghilimele, primează.", a declarat Adrian Porumboiu, la acea vreme.

Astfel, cu doar un an în urmă, Adrian Porumboiu a mai făcut o declarație cu privire la „războiul” FRF-LPF, atunci când a susținut că nu înțelege cum, până în momentul respectiv, nu a fost implementat sistemul de arbitraj video, în Liga 1, aceasta fiind considerată de acesta, ca fiind principala vinovată pentru absența VAR-ului din fotbalul de la noi din țară.

„Eu sper că, dacă s-a trezit acum, nu mai doarme, trebuie înțeles că a avut acea problemă. Liga a avut o poziție bună, ca ei să plătească aparatura, iar FRF să se ocupe de instruirea arbitrilor.

Așa trebuie să se procedeze în orice colț din lumea asta. Federația spune că este indepedentă, dar lista arbitrilor este făcută de ei. Este normal să se ocupe de activitatea arbitrilor, din moment ce ei decid care sunt promovați și care retrogradați.

Nu poți să spui că nu te interesează, dar să te declari mulțumit de sancțiunile care se dau. Eu luam două campionate, în trecut, dacă aveam VAR-ul. Sunt structuri de tip mafiot, dacă vor un fotbal sănatos, aceste greșeli ale arbitrilor pot fi reparate și asta face VAR-ul.

Nu pot să accept niciodată de ce nu se poate materializa acest obiectiv, nu se vrea. Toată treaba asta stă în mâinile Ligii, acolo ar trebui să se ia deciziile majore. Amestecul Federației mi se pare deplasat, sunt un fel de Gică contra, ar trebui să se termine această sfadă odată.”,   a spus Adrian Porumboiu.

Citește și: Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies