Ovidiu Dragoș Argeșanu este unul dintre cei mai apreciați doctori, de la noi din țară. Însă știați că acestuia i-a fost refuzată lucrarea de doctorat, din cauza titlului?
Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ovidiu Dragoș Argeșanu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați doctori de la noi din țară.
Ce vârstă are Ovidiu Dragoș Arge șanu
Ovidiu Dragoș Argeșanu s-a născut pe data de 8 decembrie, în Belgrad. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 55 de ani.
„ Creierul e doar un aparat. Tot ce am avut, traume, că sunt din viața asta sau din alte vieți, rămân în structuri și din structuri se duc la nivel fizic. Adică rămân în încheieturi, în mușchi, în organe. Evident că orice boală are ca punct de placare, o problemă de suflet, de acum sau de altădată. Iar vindecarea vine pe aceeași cale, mai întâi rezolvi problema de suflet de acum sau de altădată și dup-aia vindeci corpul.
Și mai e o chestie. Noi pierdem din suflet prin acțiunile noastre. Pierderea sufletului echivalează cu pierderea sau virusarea software-ului nostru. Ai pierdut din suflet, ai pierdut programe pozitive, undeva, un organ cedează. Ai software, organele funcționează corect, omul e sănătos.”, a explicat acesta.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ce studii are Ovidiu Dragoș Arge șanu
Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Ovidiu Dragoș Argeșanu a învățat timp de patru ani în cadrul Liceului de Matematică-Fizică, de la Măgurele, iar următorii patru, în cadrul Liceului Matei Basarab, din București, tot pe secția matematică-fizică.
Studiile superioare le-a urmat la Facultatea de Construcții din Timișoara, timp de doi ani, însă în anul 1989, atunci când a intrat în contact cu medicina, a avut totodată și ocazia să participe la cursurile Facultății de Medicină, tot din Timișoara.
Odată finalizată facultatea, acesta a urmat cursuri de radiestezie, în dorința de a-și îmbunătății percepția despre lume și viață.
În continuare, Ovidiu Dragoș Argeșanu a înaintat în studii, dorind să obțină și doctoratul. Cu toate acestea, mare i-a fost mirarea în momentul în care a dorit să-și scrie lucrarea de doctorat, cu titlul „ Atacul PSI între știință și magie ”, însă care i-a fost refuzată de către profesorul coordonator, din cauza faptului că acesta considera că titlul lucrării... sperie.
Citește și: Cine este Neti Sandu. „Am fost atât de fericită”
Cine este Ovidiu Dragoș Arge șanu
Ovidiu Dragoș Argeșanu este unul dintre cei mai apreciați doctori, de la noi din țară. Acesta și-a descoperit pasiunea pentru științele exacte, de la tatăl său care era spion.
În ciuda faptului ca nu a avut nicio tangență în copilărie cu biserica, acesta a început să studieze Biblia prin intermediul unui pastor penticostal, ajungând să frecventeze această zonă în timpul facultății, atunci când mergea alături de alți studenți creștini, la adunările baptiste sau adventiste care aveau loc. Astfel, Ovidiu Dragoș Argeșanu a ajuns la părintele Argatu, de la mănăstirea Cernica. Acest părinte era cunoscut la acea vreme, ca fiind exorcist. În ciuda acestui fapt, se pare că Ovidiu Dragoș Argeșanu i-a stat prin preajma părintelui Argatu, vreme de cinci ani. Astfel, în tot acest timp, a ajuns să înțeleagă ce se întâmpla de fapt, formându-și astfel cunoștințele legate de exorcizări.
Cu toate acestea, odată ajuns la doctorat și dorind să-și construiască lucrarea despre „ Atacul PSI între știință și magie ”, refuzată fiind de către profesorul coordonator pe care îl avea, acesta a decis să o publice. Odată trecut acest prag, Ovidiu Dragoș Argeșanu a început să fie căutat din ce în ce mai mult de oamenii care îi citeau cartea.
Astfel, de-a lungul timpului, Ovidiu Dragoș Argeșanu a continuat să își scrie trăirile, întrebările și răspunsurile pe care le avea în urma studiilor sale, cărțile reprezentând totodată fiecare etapă prin care a trecut de-a lungul vieții sale.
Citește și: Cine este Mircea Geoană. „Toată viața mea a fost dedicată mutării României din Orient în Occident.”