Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt o persoană geloasă, dar în mici măsură”

Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Sezonul doi din Casa Iubirii i-a surprins pe cei de acasă, iar acum, noua concurentă, Patricia, stârnește controverse în casa fetelor, după ce a pus ochii pe Patrick.

Patricia Pruneanu este noua concurentă din Casa Iubirii sezonul 2, iar de la prima apariție i-a uimit pe băieți cu frumusețea și educația de care a dat dovadă. Ea își dorește să aibă parte de o poveste de iubire cu un băiat apropiat de vârstă de ei.

Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alina Popa de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Am venit să cunoscut dragostea, sau cel puțin așa sper”

Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Patricia Pruneanu a intrat în Casa Iubirii încrezătoare, în căutarea unei relații. Ea îl admiră pe Patrick, dar și pe Marinel și Ionuț.

În ultima gală cea care a părăsit emisiunea  a fost Natalia, spre bucuria Nonei și a lui Ionuț, care au rămas în concurs. Cu toate că cei de acasă și cei prezenți se așteptau ca vechea concurentă să fie afectată de plecare, ea a dat dovadă de un caracter puternic și a plecat cu zâmbetul

pe buze.

Fetele nu au primit-o deloc cu bucurie în casa pe noua concurentă, după ce tânăra afirmat că îi admiră pe cei trei băieți, iar Nona a declarat că iubește această emisiune și că le mulțumește celor din producție că îi țin mereu pe foc.

„Iubesc această emisiune! Va mulțumesc mult că știți să ne țineți mereu pe foc!(...) Camera da-ne un pic să vedem ce se întâmplă acolo!”, a

spus Nona.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus noua concurentă despre dorințele ei

Patricia a menționat că a intrat în acest concurs cu scopul de a căuta un băiat apropiat vârstei ei, adică 19 ani, cu care să rezoneze și cu care să aibă o relație, dacă vor avea o conexiune bună și vor exista sentimente între ei.

Cu toate că nu consideră că vârstă ar putea fi o problemă mare, concurenta își dorește ca viitorul său partener să fie apropiat anilor pe care îi are ea.

„În primul rând am intrat în Casa Iubirii cu scopul de a căuta un băiat apropiat vârstei mele, eu am 19 ani, cu care să rezonez și cu care, de ce nu, să formez o relație.

Vârsta nu este o problemă foarte mare, dar pentru moment aș prefera să fim apropiați”, a spus noua concurentă.

Când s-a prezentat, Patricia a mărturisit despre ea că este manichiuristă și că profesează în acest domeniu de 5 ani. În urmă cu un an a absolvit liceul, dar pentru moment nu s-a înscris la facultate.

Tânăra a avut două relații, una care a durat un an și jumătate, iar una de opt luni, motivul pentru care acestea s-au încheiat fiind gelozia din partea bărbaților.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Sunt manichiuristă, lucrez în domeniu de 5 ani, am absolvit anul trecut liceul, nu m-am înscris la facultate, dar doresc să îmi continui studiile.

Am avut două relații, una de un an jumătate și una de opt luni, ambele s-au încheiat din același motiv, din cauza geloziei. Mă descriu a fi o persoană ambițioasă, harnică, destul de extrovertită. Nu am foarte multe activități, deoarece nu îmi permite timpul, dar îmi place să ies cu fetele, să mă plimb prin parc, sport nu fac, sunt foarte comodă ”, a mai menționat ea.

Patricia este o persoană geloasă, dar niciodată nu exagerează, deoarece nu își dorește să strice ceea ce poate fi frumos într-o relație. Consideră că face totul cu măsură, doar atunci când este cazul.

„Sunt o persoană geloasă, dar în mici măsuri, adică nu vreau să strice momentele frumoase gelozia dintr-o relație, cu măsură”, a mai adăugat noua concurentă, în momentul în care a intrat în casa băieților.

Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Patricia Pruneanu de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: „Că ne-am împăcat după ce am divorțat a fost o greșeală.” Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care sunt plantele ce îți aduc noroc în casă și în dragoste. „Vorbiți cu plantele! Au energia lor și te ajută întotdeauna!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies