Cine este Patrizia Paglieri.„Aici este viața mea”

Cine este Patrizia Paglieri
Cine este Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Vedeta deține o afacere de succes.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Patrizia Paglieri și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața cunoscutei vedete de televiziune.

Cine este Patrizia Paglieri

Citește și: Cine este iubitul PATRIZIEI PAGLIERI. "M-am căsătorit la 24 de ani cu un italian. Eram îndrăgostită şi foarte tânără."

Cine este Patrizia Paglieri
Cine este Patrizia Paglieri[Sursa foto: Facebook]

PatriziaPaglieri, în vârstă de 56 de ani, este un bucătar chef de renume de la noi din țară. Originară din Bahamas, Patrizia s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de 30 de ani și a ajuns foarte cunoscută la noi în țară datorită talentului său culinar, dar și prin intermediul personalității sale joviale.

De-a lungul carierei sale, Patrizia s-a făcut remarcată în cadrul unor cooking showri, unde a participat fie în calitate de concurent, fie ca jurat, dar și în cadrul unei emisiuni de tip concurs unde a fost

însoțită de fiul său, Francesco.

Vedeta de televiziune deține în prezent unul dintre cele mai apreciate restaurante din București și pe lângă faptul că gătește extraordinar, Patrizia este și un bun antreprenor.

Până în prezent, Patrizia se poate lăuda că a gătit pentru artiști celebri din lume, precum Andy Garcia, Donald Sutherland, Armand Asante, Gianni Morandi, Joe Cocker, Liza Minnelli și mulți alții, preparatele sale fiind apreciate de fiecare dată.

Motivul pentru care Patrizia nu vorbește bine limba română

Cine este Patrizia Paglieri
Cine este Patrizia Paglieri[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Patrizia Paglieri s-a născut în Bahamas și a moștenit talentul culinar de la mama sa, o pasionată a bucătăriei italienești. În anul 1993 vedeta s-a mutat în România și, potrivit spuselor sale, acomodarea a fost foarte grea.

În prezent, pentru Patrizia, România este a doua ei casă, locul unde l-a adus pe lume pe fiul său, Franceso, dar și unde și-a deschis o afacere.

Deși se află în România de o lungă perioadă, vedeta de televiziune încă nu a reușit să vorbească în totalitate limba română, spre deliciul publicului, care consideră acest lucru ca făcând parte de farmecul său personal.

Patrizia a declarat că a făcut chiar meditații pentru a învăța mai bine, dar ulterior a renunțat după ce profesorul i-a comunicat că „nu are nicio șansă.”

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante  a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam.

Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea.”, a declarat vedeta.

Fiul Patriziei Paglieri nu-și cunoaște tatăl

Citește și: Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”

Cine este Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco[Sursa foto: Facebook]

Patrizia Paglieri

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

are un băiat pe nume Francesco de care este foarte mândră. Cei doi au participat împreună la o emisiune tip concurs, unde au făcut o echipă foarte bună, obținând aprecierea și susținerea publicului.

Multă lume nu știe însă detalii despre tatăl lui Francesco.

După ce s-a stabilit în România, Patrizia și-a dorit cu ardoare un copil și a vrut chiar să apeleze la inseminarea in vitro, dar părinții vedetei nu au fost de acord cu această decizie.

„Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soț. Aproape au leșinat amândoi (n.r. mama și tatăl Patriziei) la masă...Dacă mă stresați așa, o să fac copilul cu primul care pică",  a povestit Patrizia.

La scurt timp, vedeta a întâlnit un bărbat și a adus pe lume un băiețel, pe nume Francesco, care i-a schimbat complet viața.

Cei doi s-au despărțit însă când Francesco avea doar 9 luni, iar Patrizia a fost nevoită să se ocupe singură de creșterea și educația băiatului, tatăl său nedorind să mai audă de acesta.

„Șase luni am mâncat roșii cu brânză de capră de la vecina și am băut vin vărsat. Singurul care trebuia să nu sufere era Francesco și cumpăram pentru el sucuri, dar eu chiar m-am chinuit.Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja șapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi și s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, așa simțeam. I-am și zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viață. De tatăl lui Francesco m-am despărțit când el avea 9 luni. El a renunțat la Francesco și, practic, și noi am renunțat la el.",  a povestit PatriziaPaglieri în cadrul unui interviu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este FLORIN RISTEI. „La vârsta de 6 ani, m-a dus la lecții de vioară crezând că nu am calități vocale și nici vreo ureche muzicală deosebită."

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies