Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."

cine este Pepe
Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."

Pepe, cunoscut și ca latino lover-ul, se bucură de succes de foarte mulți ani, inclusiv în prezent. Însă știți ce se află în spatele acestui succes?

Pepe este o vedetă care a trecut prin multe situații controversate de-a lungul carierei sale, însă în acest moment se bucură de liniște și pare că s-a așezat la locul lui. Aflați mai multe despre acesta, din rândurile următoare.

Cine este Pepe

Pepe, pe numele său real, Nicolae-Ionuț Pascu, este născut în București, pe data de 20 iulie, prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 42 de ani. 

Între anii 1993-1998 a studiat cursul de canto-clasic de la Școala populară de Artă, iar prima lui apariție a fost în Ploiești, în anul 1996.

Acesta este știut sub numele de Pepe, datorită faptului că încă din copilărie, era alintat „bebe”, „bebiță”, „pepe” și „pepiță”. A cunoscut succesul datorită debutului său în muzică, dar și odată cu relația controversată și mediatizată pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu.

"Când eram copil... noi am crescut într-o familie cât se poate de unită și nu suntem puțini deloc. Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun. Asta mă și se face pe mine acum să fiu cât se poate de atent la lucrurile care probabil în copilărie îmi lipseau.

Și aveam o bucurie din asta exagerată: în primul rând, nu aveam globuri foarte multe în brad, puneam ciocolată. Țin minte că în noaptea de Ajun arăta bradul superb și în două-trei zile era un brad chel, bătut de tot. Ne cățăram în vârf că acolo erau cele mai bune dulciuri”, a povestit Pepe în cadrul unui interviu. 

iubita lui Pepe

Citeste si: CITEȘTE: Cine este JAMILA. Biografie: nume real, vârstă, food blogger, soț, copii

Cariera lui Pepe

Debutul de mic copil a fost în cadrul unui festival de muzică ușoară, unde Pepe a ocupat locul trei. Însă a dat față în față cu succesul abia în 1999, când a devenit solist al fostei trupe „Latin Express”. Ajungând să câștige premiul întâi la un alt festival de muzică ușoară. A urmat să scoată un videoclip și multe alte albume, iar după 2000, până în prezent, este independent, sub numele de Pepe.

Ajungând astfel să fie unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

Apoi în cariera lui solo a lansat nenumărate albume, printre care și „Cine te iubește” (2002), „Îmi place” (2003), „Inima nebună” (2004), „Fericire și tristețe (2007) și „Aruncă-mi o privire” (2011). În anul 2004, Pepe a compus piesa „Numai iubirea” care a ajuns să fie coloană sonoră a primei telenovele românești, tot cu denumirea „Numai iubirea”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Însă acesta nu a debutat doar în domeniul muzicii, ci și în cel al televiziunii și al actoriei. Primul său rol a fost în telenovela „Numai iubirea”, iar peste o perioadă de timp a ajuns să fie prezentator și producător al unei emisiuni de televiziune despre dragoste.

A participat chiar și la un show de divertisment și a fost jurat în cadrul unei emisiuni despre copii.

În ultima perioadă acesta se ocupă mai mult de lumea muzicii, dar și-a creat și un podcast denumit „Bar Online”. Podcast în care invită diverse personalități, vedete sau astfel de alte persoane publice, cu care abordează anumite subiecte de interes public sau personal. Acest podcast se transmite prin intermediul canalului său de YouTube, unde are peste 400 de mii de urmăritori. Totodată acesta postează și concerte live pentru a bucura publicul larg.

pepe si raluca pastrama

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ROXANA BLENCHE. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, viață personală

Fostele relații ale lui Pepe

Prima relație publică a lui Pepe, a fost cu Oana Zăvoranu. S-au cunoscut în anul 2003, iar după aproape doi ani au hotărât să se căsătorească, însă în secret. Cererea în căsătorie a fost una neașteptată, deoarece a avut loc prin intermediul unui mesaj trimis de acesta pe telefonul mobil, la care Oana a răspuns afirmativ. Urmând ca mai apoi să aibă loc cununia civilă și să plece imediat în Las Vegas, unde au decis să se afișeze ca un cuplu stabil și îndrăgostit, cum erau pe vremea aceea. Părinții nu au fost de acord cu această relație dintre cei doi, iar din cauza conflictelor pe care Oana le-a avut de-a lungul timpului cu mama sa din cauza averii, Pepe și aceasta s-au îndepărtat ușor, ușor. Astfel, au decis ca în 2011 să o ia fiecare pe drumul său și să divorțeze.

Apoi a urmat o relație de opt ani de zile cu Raluca Pastramă. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere unde acesta cânta, cu puțin timp înainte de ziua lui Pepe, iar nunta a avut loc după un an (în 2012), tot în jurul aceleiași date. Direct impresionat de frumusețea Ralucăi, Pepe a făcut rost de numărul de telefon al acesteia și a convins-o să iasă la o cafea împreună cu el. Iar după o lungă perioadă de întâlniri, cei doi au decis să formeze un cuplu, iar nu la mult timp, chiar să se căsătorească. Toate acestea s-au întâmplat într-un timp destul de scurt, Pepe mărturisind că nu și-a dat seama cum a trecut timpul. Însă în 2020 lucrurile s-au schimbat, iar aceștia au decis de comun acord să pună capăt căsniciei și să divorțeze. Din această căsătorie au rezultat două fetițe frumoase, Maria și Rosa, care acum se află la mama lor, Raluca Pastramă, însă custodia este comună.

copii pepe

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEŞTE: Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei

Relația actuală a lui Pepe

La aproape trei luni de la divorț, Pepe s-a îndrăgostit iar de o femeie cu care trăiește în prezent, o frumoasă poveste de iubire. Acesta nu se ferește de presă cu noua lui relație, astfel încât postează pe rețelele de socializare fotografii împreună cu iubita lui.

Numele ei este Yasmine Ody și are vârsta de 26 de ani. În calitate de fost model de succes al lui Cătălin Botezatu, Yasmine se ocupă în prezent cu make-up-ul, fiind make-up artist. Aceasta a machiat nenumărate vedete și chiar deține un adevărat succes în acest sens. Tot așa l-a cunoscut și pe Pepe, în 2017, atunci când a filmat piesa „Sentimente Intense”. Atunci Yasmine l-a machiat pe Pepe, iar astăzi îi este iubită.

Cei doi au ținut relația foarte privată nefiind de acord nici Pepe și nici Yamsine să ofere vreun fel de declarații, însă odată cu trecerea timpului, au început treptat să se afișeze împreună și pe rețelele de socializare. Relația dintre ei este din ce în ce mai înfloritoare, iar acest lucru se reflectă și asupra celor două fetițe ale lui Pepe, Yasmine având o relație apropiată și cu acestea.  

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație, pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a mărturisit Pepe.

varsta pepe

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CARMEN BRUMĂ. Biografie: data nașterii, copilărie, vârstă, căsătorie, copil



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Roxana Blenche. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies