Cine este Poppy Delevingne si de ce 'calca" pe urmele Carei?

Cine este Poppy Delevingne si de ce 'calca
Cine este Poppy Delevingne si de ce 'calca" pe urmele Carei?

Dupa Cara Delevingne, a venit randul surorii sale Poppy sa straluceasca pe covorul rosu, de data aceasta la cea de-a 68-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

 

Fiind una dintre vedetele invitate la premiera filmului “Carol” in care joaca Rooney Mara si Cate Blanchett, ea a purtat o rochie boho-chic, din colectia de toamna-iarna a casei de moda britanice Burberry. Cu o nuanta verde intens, elemente marine, transparente seducatoare si un decolteu adanc, Poppy a fost nominalizata in randul celor mai bine imbracate celebritati de pe covorul rosu.
In varsta de 29 de ani, Poppy cocheteaza la randul ei cu moda si actoria, remarcandu-se in filmul “Pirate Radio”.
A fost descoperita de Sarah Doukas, de la Storm Management si a defilat pentru diferite case de moda de renume international. Ea este Young Ambassador al British Fashion Council si se afla printre preferatii designerilor Christopher Bailey, Matthew Williamson (cu care a impartit un apartament alaturi de Sienna Miller la New York) si Marc Jacobs. Este maritata cu James Cook si provine dintr-o familie de nobili englezi, fiind nepoata lui Sir Jocelyn Stevens, publisherul revistei britanice Queen.
Totodata, Poppy Delevingne este un fan declarat al casei de moda Burberry si nu rateaza nicio prezentare de moda in cadrul Kensington Gardens.  Look-ul ei este relaxat, imbinand piesele de impact cu cele casual, rezultatul fiind de maximum impact stilistic!

Fiind una dintre vedetele invitate la premiera filmului “Carol” in care joaca Rooney Mara si Cate Blanchett, ea a purtat o rochie boho-chic, din colectia de toamna-iarna a casei de moda britanice Burberry.

Cu o nuanta verde intens, elemente marine, transparente seducatoare si un decolteu adanc, Poppy a fost nominalizata in randul celor mai bine imbracate celebritati de pe covorul rosu.

In varsta de 29 de ani, Poppy cocheteaza la randul ei cu moda si actoria, remarcandu-se in filmul “Pirate Radio”. A fost descoperita de Sarah Doukas, de la Storm Management si a defilat pentru diferite case de moda de renume international.
Ea este Young Ambassador al British Fashion Council si se afla printre preferatii designerilor Christopher Bailey, Matthew Williamson (cu care a impartit un apartament alaturi de Sienna Miller la New York) si Marc Jacobs. Este maritata cu James Cook si provine dintr-o familie de nobili englezi, fiind nepoata lui Sir Jocelyn Stevens, publisherul revistei britanice Queen.

Totodata, Poppy Delevingne este un fan declarat al casei de moda Burberry si nu rateaza nicio prezentare de moda in cadrul Kensington Gardens.
 Look-ul ei este relaxat, imbinand piesele de impact cu cele casual, rezultatul fiind de maximum impact stilistic!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan a Andreei Bănică. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies