Cine este Puya. „Mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani.”

Cine este Puya. „Mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani.”
Cine este Puya

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Puya!

Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, în vârstă de 45 de ani este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi din țara noastră. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre acesta!

Cine este Puya

Citește și: „Am găsit o fată care nu prea îmi asculta muzica! Am reușit să am un scop.” Puya a făcut mărturisiri despre căsnicia cu Melinda. Cum a reușit artistul să își întemeieze o familie

Cine este Puya[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Este Puya un tată strict? Cum reușește artistul să se echilibreze între copilăria avută de el și cea a copiilor săi. „Pandemia le-a pus telefoanele în mână. Eu am fost lăsat să fac cam ce vreau.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Născut pe 22 iulie 1979, Puya a fost unul dintre pionierii muzicii hip-hop în România, iar trupa „La Familia” a avut un impact mare asupra scenei muzicale din țară, abordând teme sociale, politice

și de viață din cartier. Primul succes al lui Puya a venit în 1997, când „La Familia” a lansat albumul "Băieți de cartier". Ulterior, rapperul a lansat și proiecte solo, iar hiturile sale precum „Undeva-n Balcani” i-au asigurat poziția în industria muzicală.

Cum s-a cunoscut Puya cu soția lui, Melinda Gărdescu

Cine este Puya[Sursa foto: Instagram]

Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Melinda Gărdescu.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2011, după o relație de 5 ani, iar din rodul iubirii celor doi au apărut pe lume două fete. Artistul a povestit că prima oară a întâlnit-o pe Melinda la un concert, unde s-au împrietenit, iar de acolo a început relația lor. Acesta a mărturisit, de asemenea, că o plăcea foarte mult, motiv pentru care își planifica concertele doar în locurile unde era și ea.

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit. După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea. Sunam la cluburile din Cluj unde era ea.

La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului. (…) Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat”, a declarat Puya, potrivit Click.ro.

Copilăria lui Puya

Cine este Puya[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Artistul a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă, Sălăjan din București. Puya a făcut, în urmă cu câțiva ani, mărturisiri sincere despre copilăria sa, povestind despre cum îi este dor de iernile cu zăpadă abundentă și troiene înalte.

Cântărețul și-a amintit cu plăcere momentele în care el și prietenii se agățau de mașini sau tramvaie pentru a aluneca pe gheață.

De asemenea, Puya a realizat cât de specială era acea perioadă, comparând-o cu un loc de vacanță chiar în fața blocului său, fără să fi realizat asta la vremea respectivă.

„Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie. Pare ciudat, știu, vorbesc ca un moș, dar sincer, îmi dau seama acum că Susaiul era la mine în fața blocului și eu habar nu aveam. D-aia sunt mult mai atent acum la ce e în jur. Cine știe ce pierd.(...) Crăciunul e momentul în care încercăm să stăm mai mult împreună. Nu mai aștept nici un cadou, alerg să le cumpăr.(...) Nu eram pedepsit mai mult decât alți copii. Așteptam cu nerăbdare să ies afară din casă. Pare ciudat acum, dar mă obseda statul între 4 pereți”, potrivit ciao.ro

Cine este Puya[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce stil de viață are artistul Puya și ce alimente preferă să consume mai des. Artistul a vorbit despre perioada postului. „Cred că cea mai grea treabă e cea de a încerca să fii bun câteva zile.”,

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies