Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

 Cine este, cu adevărat, RALUCA BĂDULESCU
Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Află tot ce nu știai despre Raluca Bădulescu. Descoperă biografia juratei de la "Bravo ai stil! Celebrities"

Raluca Bădulescu s-a născut în anul 1974, în București și a absolvit Liceul Sfântul Sava din capitală, dar și Facultatea de Litere, în cadrul Universității București.

Este una dintre cele mai stilate prezențe din showbizul autohton, având o personalitate puternică și un umor aparte, devenind astfel una dintre vedetele de televiziune adorate de telespectatori.

Ceea ce multă lume nu știe este faptul că primul loc de muncă al Ralucăi Bădulescu a fost în cadrul unui liceu din capitală, unde a fost profesoară de limba română și engleză timp de 3 luni.

Ulterior, Raluca a lucrat mai bine de 8 ani într-o companie petrolieră, în departamentul de import-export. Pasiunea pentru modă a fost vie chiar și pe vremea când Raluca Bădulescu era corporatistă și trebuia să se îmbrace în costume office.

Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte de a deveni celebră

Cine este Raluca Bădulescu

Citeste si: PORTRET- ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

„Am observat că tineretul nu mai pune astăzi mare preț pe școală. Nu știu dacă este importantă neapărat pentru că urmând o facultate îți poți găsi meseria ideală. Eu am terminat Facultatea de Litere, aș fi putut fi profesoară de română și engleză, aș fi putut să lucrez la Resurse Umane.

Eu am lucrat chiar în cadrul companiei naționale a petrolului ca trader de produse petroliere.

Am fost nehotărâtă! Însă toate aceste cunoștințe pe care le acumulezi în anii de liceu, în anii de facultate, toate te ajută să te dezvolți, să înțelegi altfel lumea din jurul tău, să te raportezi altfel la situațiile pe care le întâlnești(...)

Eu îi încurajez pe cei care vor să facă școală, indiferent de cariera lor ulterioară pe care și-o aleg. Important este că ți se deschid altfel orizonturile, poți face alte alegeri în viață”, a

spus Raluca Bădulescu la „40 de întrebări cu denise Rifai”, la Kanal D. 

raluca badulescu biografie

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANCA SEREA. Biografie: dată nașterii, căsătorie, dramă, copii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Raluca Bădulescu- a povestit despre copilăria ei

Raluca Bădulescu a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre copilăria sa. Pe când era doar o fetiță, visa să devină artistă, modelul său fiind, pe atunci, Corina Chiriac.

„Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă. Le adoram, în copilărie, pe Corina Chiriac și Angela Similea, așa că, într-un fel, cel mai mare vis mi s-a împlinit, cu ajutorul proiectului nostru de vis «Bravo, ai stil!», de la Kanal D”, a spus aceasta intr-un interviu.

Raluca Bădulescu a povestit, în cadrul unui interviu, că a fost un copil destul de agitat, cu o mare pasiune pentru cărți. Deși i-au plăcut mereu petrecerile, Raluca Bădulescu a știut întotdeauna cum să echilibreze balanța, acordând importanța cuvenită studiilor.

„Eram un copil destul de agitat, așa cum sunt și acum. Învățam bine, îmi plăcea să citesc, dar eu, copilărind pe vremea lui Ceaușescu, vă dați seama că singura noastră distracție erau cărțile.

Dar, pe de altă parte, mi-a plăcut foarte mult și să mă distrez, pentru că a venit Revoluția în 1989, care m-a prins în jurul vârstei de 14 ani. Au început să se deschidă cluburile, a început distracția, viața frumoasă, dar în același timp am avut grijă să mă ocup și de școală. Au fost niște vremuri superbe!', a adăugat diva.

Raluca Bădulescu a mărturisit că părinții săi un fost un sprijin real pentru ea și întotdeauna au încurajat-o să fie independentă, sfătuind-o să învețe și să muncească pentru a-și câștiga singură existența.

 „Întodeauna ne-au îndeplinit dorințele, în măsura decenței, și întotdeauna n-au încurajat să învățăm și să muncim, să învățăm să ne câștigăm singure existența, atât eu, cât și sora mea. Ne-au sprijinit, ne-au ajutat   și ne-au îndreptat întotdeauna pașii atunci când am avut nevoie de ei”,  a declarat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu- viața de familie

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

raluca badulescu si florin

Raluca Bădulescu trăiește de mai bine de un deceniu o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul său soț, Florin.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Bădulescu a mai fost implicată într-un mariaj, fiind căsătorită cu Vali Pungă, cei doi având împreună un fiu pe nume Alex, care este extrem de apropiat de ambii părinți, în ciuda separării.

Deși Raluca Bădulescu și Vali Pungă au decis să pună capăt mariajului, cei doi au o relație extrem de apropiată, rămânând prieteni buni. Cei doi se susțin și se ajută reciproc atunci când au ocazia.

Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit, în cadrul unui interviu, că merge adesea în vacanțe alături de fostul soț și de fiul lor, semn că cei trei se înțeleg de minune.

„Fostul meu soț, Vali Pungă, este un om minunat, avem o relație fantastica, mergem împreună, cu Florin și copilul, în vacante, ținem legătură, ne vizitam, vorbim la telefon. Suntem o familie extinsa, toți trăim pentru Alex',  a declarat Raluca Bădulescu pentru o publicatie.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, cântăreața OTILIA BILIONERA. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră

raluca badulescu varsta

Raluca Bădulescu are o relație deosebită cu fiul său, Alex și a mărturisit că în fiecare zi învață lucruri noi de la el, reușind astfel să țină pasul cu schimbările aduse de noile generații.

„Sunt foarte mândră de Alex. Eu, tată, mama, soțul, toți gravităm în jurul lui. Este un copil fantastic, este meritul părinților mei sută la sută faptul că este așa. Părințîi mei îi acordă o educație neprețuită”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soția lui COVE. Cum a cunoscut-o prezentatorul și cu ce se ocupă Florentina Ene



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. Am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies