Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

cine este razvan botezatu
Răzvan Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV.

Răzvan Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Însă știați că acesta a absolvit Facultatea de Litere?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact cunoscutul prezentator TV, Răzvan Botezatu, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în cariera sa. În plus, descoperiți și cine îl susține cel mai mult pe acesta în emisiunea plină de provocări la care participă, dar și cine este persoana care se ocupă de conturile sale de socializare, în timpul în care acesta este plecat.

 

Cine este Răzvan Botezatu

Răzvan Botezatu, pe numele său real, Răzvan Gabriel Botezatu s-a născut pe data de 18 aprilie, în Constanţa. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 32 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Litere, din cadrul Universităţii „Ovidius' din Constanţa, la specializarea Jurnalism, pentru ca apoi sa lucreze pentru o perioadă, la un post de televiziune local, aflat în Constanţa, urmând ca mai apoi sa se mute în București, pentru a continua să lucreze la aceeași televiziune, însă de

această dată pe un post central.    

Răzvan Botezatu este un cunoscut prezentator TV, care a participat de-a lungul timpului și la nenumărate emisiuni TV, chiar în prezent aflându-se în Republica Dominicană, acolo unde se filmează pentru o altă emisiune plină de provocări.

Acesta a fost prezentator al unei emisiuni matinale, care a reprezentat totodată și rampa sa de lansare către celebritate.

Apoi au urmat mai multe emisiuni pe care acesta le-a prezentat, printre care se numără și unele culinare, despre sănătate, matrimoniale, mondenități etc.

Cu toate acestea, în anul 2014,  Răzvan Botezatu  a renunțat la televiziune, pentru a se muta în Germania, alături de iubitul său. Abia acum a revenit în televiziune, pentru a participa la noua emisiune din care face parte, care se filmează în Republica Dominicană.

razvan botezatu varsta
Răzvan Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Cu ce se ocupă Răzvan Botezatu

Pe lângă faptul că Răzvan Botezatu este un cunoscut prezentator TV, care mai participă și la nenumărate emisiuni televizate, acesta reușește să se ocupe și de mediul online, mai exact de platformele

Instagram și Tik Tok, având o mică afacere, dar făcând parte și dintr-o mulțime de campanii umanitare.

 „ Îmi găsisem un job în Germania foarte bun, la un hotel de 5 stele și avem o echipă de coordonat, abia învățasem toate programele pe calculator în care trebuia să lucrez când a venit pandemia. Toți banii îi investisem într-un apartament gol și m-am trezit fără job și fără bani ”,   a declarat Răzvan Botezatu.

razvan botezatu si raluca dumitru
Răzvan Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cine este Otniela Sandu. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios."

 

Răzvan Botezatu particip ă la o emisiune plină de provocări

Printre nenumăratele persoane care îl susțin pe  Răzvan Botezatu în emisiunea la care participă, se numără bineînțeles, și familia sa.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Mama a fost foarte fericită pentru mine deoarece părinții mei sunt destul de conservatori, vor să am un job, să am o pensie… și nu au fost niciodată de acord că eu am cochetat cu televiziunea și cu online-ul.

Nu concepe că poți să câștigi bani fără să mergi 8 ore să muncești până nu mai poți. A început să plângă de fericire când i-am spus de proiect. Și acum e foarte emoționată pentru mine”,  a menționat  Răzvan Botezatu, chiar înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Răzvan Botezatu fiind o persoană foarte implicată în tot ce înseamnă online, acesta a trebuit să își lase conturile de socializare, pe mâini bune. Acesta este motivul pentru care a ales-o pe nimeni alta decât buna sa prietenă, Raluca Dumitru. Prin urmare, aceasta este cea care se va ocupa de paginile sale de Facebook, Instagram și TikTok, cât timp Răzvan Botezatu va fi plecat în Republica Dominicană.

„Bună, dragii mei! Răzvan Botezatu este plecat în Dominicană. Eu mă voi ocupa de conturile lui de socializare: Instagram, Tiktok, Facebook”,  a transmis Raluca Dumitru, în mediul online.

razvan botezatu studii
Răzvan Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei. "Câștigă în două zile, cât câștig eu într-o lună și gata"



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Otniela Sandu. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies