Cine este Răzvan Popescu. „Mi-am transformat stomacul dintr-un avion într-un Fiat d-ăla mic sau într-un Tico”

Cine este Răzvan Popescu
Cine este Răzvan Popescu

Răzvan Popescu este un realizator de televiziune și de radio de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Răzvan Popescu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre povestea sa impresionantă de viață și despre lupta cu kilogramele în plus.

Cine este Răzvan Popescu

Cine este Răzvan Popescu
Răzvan Popescu[Sursa foto: Facebook]

Răzvan Popescu s-a născut în data de 21 februarie 1979, în București, acolo unde și-a construit o carieră în televiziune și în lumea radioului român.

Potrivit mărturisirilor sale, primul contact cu televiziunea l-a avut la vârsta de doar 21 de ani, atunci când a participat la un show de divertisment cu câștiguri. Acolo s-a bucurat de prezența a doi mari prezentatori, Valeriu Lazarov și Dan Negru.

Astfel, aflat pe scenă cu două mari personalități ale televiziunii române, Răzvan Popescu s-a simțit ușor stânjenit, fiind pus în mijlocul lor.

A fost primul meu contact cu televiziunea. Aveam 21 de ani, a fost primul contact cu lumea asta a televiziunii. Să lucrezi cu două personalități, Valeriu Lazarov și Dan Negru. Am fost pus și la mijloc între ei doi, unul îmi zicea să fac ceva, celălalt altceva. Era un șoricel animat. Ideea e că era un show de divertisment cu câștiguri .”, a mărturisit Răzvan Popescu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu toate acestea, însă, Răzvan Popescu a avut ocazia să lucreze cu aceste două nume ale televiziunii române, bucurându-se de contactul cu televiziunea și învățând lucruri importante care să îl ajute pe parcursul carierei sale.

În prezent, Răzvan Popescu prezintă o emisiune alături de Cuza la un cunoscut post de radio de la noi din țară.

Răzvan Popescu s-a confruntat cu obezitatea

Cine este Răzvan Popescu
Răzvan Popescu[Sursa foto: Facebook]

De-a lungul vieții Răzvan Popescu s-a confruntat cu o mare problemă, care i-a măcinat existența. Cunoscutul om de radio a suferit de obezitate și a fost nevoit să recurgă la o operație de micșorare a stomacului pentru a depăși această perioadă dificilă din viața sa.

Răzvan Popescu avea 126 de kilograme în vara anului 2022, atunci când a luat decizia de a-și schimba radical viața.

Astfel, după numeroase încercări eșuate de a câștiga lupta cu kilogramele în plus, a apelat la ajutorul unui specialist care i-a făcut intervenția de micșorare a stomacului. Astăzi, singurul regret al prezentatorului este faptul că nu a decis mai devreme să facă operația de micșorare a stomacului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu mă simt foarte bine și nu regret nicio secundă că am luat decizia asta! Regret că nu am luat-o mai devreme. Și m-am chinuit de vreo două ori câte un an de zile cu niște programe de slăbit, care dădeau rezultate doar că era foarte greu să le și mențin. (…) Și nu m-am mai cântărit și când mă uit în oglindă mă văd tot pe mine că nu îmi dau seama că e atât de mare schimbarea.

Văzându-mă în fiecare zi, dar îmi spun cei din jur că ar fi o schimbare cu adevărat impresionantă! Mi-am transformat stomacul dintr-un avion într-un Fiat d-ăla mic sau într-un Tico!”, a declarat Răzvan Popescu pentru  ciao.ro.

Răzvan Popescu este căsătorit

Cine este Răzvan Popescu
Răzvan Popescu și soția sa[Sursa foto: Facebook]

Răzvan și Angela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de mai bine de 13 ani, iar de-a lungul au trecut prin numeroase evenimente, unele mai plăcute, iar altele mai puțin plăcute, dar care i-au ajutat să-și consolideze relația.

Angela i-a fost alături lui Răzvan în momentele dificile prin care a trecut, cauzate de kilogramele sale în plus. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Soția omului de radio este conferențiar universitar, dar și cadru militar.

Am cunoscut-o printr-un prieten care a fost coleg de Academie cu ea în urmă cu 13 ani. Faptul că soția mea este, pe lângă conferențiar universitar, cadru militar nu înseamnă că face instrucție cu mine. E doar o prejudecată. Angela e genul de om care știe să își lase problemele la ușa casei. Știe să fie omul cald, partenerul înțelegător, prietena, confidenta de care ai nevoie atunci când ești pus în situația de a lua o decizie importantă pentru viața ta .”, a mai mărturisit Răzvan Popescu pentru Fanatik.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Mihai Morar. „Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies