Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

cine este Razvan Simion
Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Mulți îl cunoașteți pe Răzvan Simion din cadrul emisiunii la care este prezentator. Dar v-ați întrebat vreodată ce studii are sau despre relațiile sale din trecut?

Deși poate credeți că îl cunoașteți în totalitate, datorită prezenței pe care o are în televiziune sau a aparițiilor din mediul online, Răzvan Simion poate să fie mai mult decât pare. Aflați aceste informații din rândurile următoare.

 

Cine este Răzvan Simion

Cunoscutul prezentator TV, Răzvan Simion s-a născut pe data de 8 august, la Reșița.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 41 de ani. Acesta a urmat studiile în Drept (4 ani) și Sociologie (un an), în Timișoara.

Încă din anul 2008, Răzvan Simion este prezentator în cadrul unei emisiuni matinale, alături de colegul său Dani Oțil. Iar de o perioadă de timp, echipa s-a mărit, făcând parte din această emisiune și Florin Ristei, Ramona Olaru și cei doi colaboratori în ceea ce privește gătitul, Nicolai Tand și Vlăduț.

razvan simion varsta

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Ramona Olaru. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, studii, carieră, relații

Fostele relații ale lui Răzvan Simion

Acesta a fost căsătorit, mai bine de 15 ani cu Diana Simion. Însă totul s-a destrămat odată ce a apărut în viața acestuia artista Lidia Buble. Prin urmare, căsnicia nu a mai durat și au divorțat, acesta intrând imediat într-o relație cu celebra Lidia Buble.

Nu mult a durat această iubire nemărginită a celor doi, că după cinci ani de relație, în 2020 s-au despărțit. Aceștia au trăit o poveste de dragoste cu multe întâmplări, s-au afișat în mediul online foarte mult, ba chiar Răzvan a și apărut într-un videoclip de-al artistei. Totodată, aceasta se prezenta în nenumărate rânduri, cu diferite ocazii, în emisiunea la care acesta este prezentator. Relația dintre cei doi a rămas una de prietenie și una profesională, Răzvan Simion fiind în continuare managerul Lidiei Buble.

În timp ce fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a găsit într-un final un partener, cu care s-a și căsătorit, iar Lidia Buble se axează pe carieră, pe plan sentimental, Răzvan Simion se bucură de ceva timp, de compania unei tinere brunete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi.
Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit.

Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine”, a spus el în podcastul lui Damian Drăghici.

razvan simion copii

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soțul Bellei Santiago

 

Actuala relație a lui Răzvan Simion

În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducanu, de peste un an de zile.

Tânăra este de meserie architect, designer interior și de câțiva ani, aceasta și-a dezvoltat propria afacere. Între cei doi este totuși o diferență de aproximativ 10 ani, Daliana având vârsta de 30 de ani.

Aceștia nu au făcut prea multe declarații publice despre relație lor, până în momentul de față. Poate exista posibilitatea să nu-și mai dorească să se afișeze sau să ofere prea multe detalii legate de noua relație, așa cum a făcut în cazul relației cu Lidia Buble.

Pe conturile de socializare ale celor doi, au apărut treptat poze și filmulețe care îi aveau în prim-plan pe aceștia. Cei doi se simțeau foarte bine în compania celuilalt și păreau chiar foarte îndrăgostiți.

Relația celor doi a fost făcută publică în momentul în care aceștia se aflau într-un club din Turcia, alături de Dani Oțil și soția lui, dar și de Tinu Vidaicu și soția sa. Tinu a postat pe rețelele de socializare atmofera din club, iar în filmuleț au apărut și Răzvan Simion, împreună cu partenera lui. Astfel, cei doi îndrăgostiți s-au lăsat filmați în respetivul clip și nu s-au mai ascuns.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

razvan simion si lidia buble

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine a fost ANNE Boleyn. Biografia primei regine a Angliei care a murit prin decapitare

Răzvan Simion are doi copii

Din căsnicia de 15 ani pe care a avut-o cu Diana Simion, Răzvan Simion are doi copii. Acesta se bucură atât de o fată (Ianca), cât și de un băiat (Tudor).

Surprinzător este faptul că fiica lui Răzvan Simion, în vârstă de 16 ani, are o relație foarte apropiată cu noua iubita a acestuia, vorbind aproape în fiecare zi. Daliana Răducan a mărturisit că este apropiată de amândoi copiii lui Răzvan Simion, petrecând foarte mult timp cu aceștia, de fiecare dată când au ocazia. Pe rețelele de socializare, Daliana și fiica lui Răzvan Simion se pozează și se afișează atunci când se întâlnesc. Semn că relația dintre ele evoluează frumos.

În ceea ce-l privește pe fiul acestuia, Tudor, se bucură de frumoasa vârstă de 13 ani și de toate clipele frumoase ale copilăriei. Acesta, împreună cu Ianca, au parte de tot sprijinul din partea tatălui lor, dar și de timpul lui liber. De fiecare dată când acesta poate, nu ezită să-și viziteze cei doi copii, în prezent, în compania iubitei sale, Daliana Răducan.

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”, a declarat Daliana Răducan, într-un interviu.

razvan simion iubita

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este COSTI IONIȚĂ. Biografie: data nașterii, copilărie, vârstă, carieră, plan amoros

 


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este soțul Bellei Santiago. "Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies