Cine este Remus Boroiu. „Doi ani mai târziu mi-am construit și o casă acolo!”

cine este remus boroiu
Remus Boroiu este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antreprenori de la noi din țară

Remus Boroiu este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antreprenori de la noi din țară. Însă știați că acesta are o casă în Bali?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Remus Boroiu, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cum a ajuns să dețină succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa, cine l-a adaptat mediului rural, dar și cum a ajuns să își construiască o casă tocmai în Bali.

 

Ce vârstă are Remus Boroiu

Remus Boroiu are vârsta de 34 de ani și este fratele lui Andi Constantinescu, cel care a mai participat de-a lungul timpului, la diverse emisiuni TV.

„Sunt un om complex și dornic de a evolua pe toate planurile. Sparg multe stereotipuri, sunt acel bodybuilder care în afară de muşchi, are şi minte. În perioada asta, cel mai dificil lucru pentru mine va fi să mă obişnuiesc cu alimentaţia, eu trebuie să-mi păstrez masa musculară şi de aceea am o alimentaţie hiperproteică şi diversificată.”,

 a povestit Remus Boroiu.

remus boroiu studii
Remus Boroiu este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antreprenori de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mario Simen. “Mama nu mai era dimineață acasă.”

 

Cine este Remus Boroiu

Remus Boroiu este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antreprenori de la noi din țară. În plus, acesta este și healthy lifestyle coach și influencer și se pare că deține și o mică afacere online, prin intermediul căreia reușește să vândă articole sport și planuri de nutriție.

Remus Boroi are o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, fiind de șase ori campion național la fitness, iar în acest moment își dorește să ajute și alte persoane prin intermediul cunoștințelor sale, dezvoltând un plan de antrenamente pentru slăbit și tonifiere, care se întinde pe o durată de 12 săptămâni. Însă, pentru a se bucura de un astfel de succes în prezent,   Remus Boroiu a început să fie pe picioarele lui, încă de la vârsta de 18 ani. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înteles de mic asta ”, a spus Remus Boroiu.

În ciuda aspectului său bine făcut, se pare că și  Remus Boroiu  are fricile sale, iar acestea pornesc de la frica de a fi judecat, de a greși, de a nu fi suficient de bun și nu numai. Cu toate acestea, a reușit întotdeauna să facă față situațiilor limită și să-și depășească condiția și stările de anxietate pe care le avea.

remus boroiu varsta
Remus Boroiu este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antreprenori de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cristian Țânțăreanu: „Mi-a fost frică la început”

 

Cum a fost copilăria lui Remus Boroiu

Atunci când vine vorba despre copilăria sportivului   Remus Boroiu, este cunoscut faptul că și-a petrecut majoritatea timpului, încă din perioada copilăriei, la țară, alături de bunicii săi.

Acolo a fost locul unde a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză, să călărească și nu numai.

Acesta a fost și unul dintre motivele care l-au determinat pe Remus Boroiu să participe la o emisiune TV care îi oferea oportunitatea de a-și schimba viață și de a investi mai mult în această direcție care i-a influențat copilăria în bine.

remus boroiu
Remus Boroiu este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antreprenori de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Daniela Condurache. „Flacăra încă există, ne purtăm respect reciproc!”

 

Remus Boroiu și-a construit o casă în Bali

Se pare că ceea ce credea Remus Boroiu că va reprezenta o simplă și frumoasă vacanță, a reprezentat, de fapt, schimbarea vieții sale. Cu gândul de a petrece clipe de neuitat alături de partenera sa, Remus Boroiu a rămas plăcut impresionat de destinația lor, Bali, acolo unde a petrecut mai mult de șase săptămâni, așa cum era planificat.

Am plecat acum doi ani de zile în Bali, am plecat în vacanță pentru șase săptămâni și am rămas acolo șase luni de zile. Doi ani mai târziu, mi-am construit și o casă acolo.

Este o energie specială acolo pentru oamenii care vor să se regăsească spiritual sau vor să se calmeze, să se liniștească un pic, pentru că viața asta de zi cu zi... alergăm după bani, eu am alergat după medalii, după bani, după tot felul de lucruri am alergat, care la un moment dat, mi-am dat eu seama că nu este ceea ce contează cu adevărat și după ce am dus corpul la un alt nivel, am considerat că mintea trebuie dusă la același nivel, după care și sufletul la același nivel .”, a declarat Remus Boroiu.

remus boroiu sotie
Remus Boroiu este unul dintre cei mai apreciați sportivi și antreprenori de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Serghei Mizil. „Avea pijamale sub haine”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Daniela Condurache. „M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies