Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”

cine este robert chirescu de la casa iubirii sezon 2
Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche

Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche. Însă știați că acesta este pasionat de lumea modelling-ului?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Robert Chirescu, noul concurent din Casa Iubirii, sezonul 2, ce vârstă are acesta, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și când puteți urmări emisiunea „Casa Iubirii”, pentru a rămâne la curent cu noutățile întâmplate între cei 14 concurenți.

 

Ce vârstă are Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Unul dintre concurenții din noul sezon al emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D, este chiar Robert Chirescu. Acesta are frumoasa vârstă de 32 de ani, iar de aproape 20 de ani, locuiește în orașul Valencia, din Spania.

robert chirescu casa iubirii
Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

 

Cu ce se ocupă Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Atunci când vine vorba despre profesia acestuia, se pare că Robert Chirescu  lucrează ca instalator de fibră optică, de câțiva ani. Cu toate acestea, înainte de această ocupație, Robert Chirescu a fost pasionat și de lumea modelling-ului, motiv pentru care a lucrat în domeniu.

casa iubirii sezon 2
Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Sorin și Larisa sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului “Casa iubirii”!

 

Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Pe lângă pasiunea sa pentru lumea modelling-ului,   Robert Chirescu este pasionat și de motoare și adrenalină, conform celor spuse de către acesta.

Așadar, întotdeauna când se află pe motor, în plimbările sale din Spania, acestea reprezintă cu siguranță momente de relaxare pentru acesta.

Cu toate acestea, Robert Chirescu a dorit să ia o pauză de la frumoasa sa viață din Spania și să vină în România, pentru a-și găsi sufletul pereche, chiar în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”. Prin urmare, sufletul și mintea îi sunt deschise către momentul în care își va cunoaște aleasa.

„Nu am parcurs 3000 de kilometri degeaba, chiar am venit cu scopul să plec de aici cu cineva de mână.(...) Sunt sigur că voi găsi pe cineva cu care să formez un cuplu.”, a mărturisit acesta.

Atunci când vine vorba despre punctele sale forte, se pare că Robert Chirescu se declară un alrtuist convins, dar și un bărbat loial într-o relație, lucru pe care și-l dorește și de la viitoarea sa parteneră, dar și să știe să gătească.

În schimb, acesta a mărturisit că de cele mai multe ori, are tendința să vorbească... prea mult.

„Aș prefera să fie cât mai naturală, în sens fizic, fără operații dacă se poate. Nu mă deranjează mult (n.r. dacă ar avea), dar prefer naturală.”, a declarat Robert.

casa iubirii concurenti
Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”! 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

 

A început sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D

Chiar din timpul zilei de ieri, pe data de 16 ianuarie, a început sezonul 2 al emisiunii „ Casa Iubirii ”, difuzat pe Kanal D, prezentat fiind tot de frumoasa Andreea Mantea.

Există 14 concurenți în noul sezon, dintre care 7 fete și 7 băieți, care au venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, doar 10 dintre cei 14 concurenți participă pentru prima dată în emisiunea Casa Iubirii. Restul de 4 concurenți, sunt chiar Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, cei care au participat și în primul sezon al emisiunii, însă din cauza faptului că nu au reușit să-și găsească sufletul pereche, au hotărât să participe și în sezonul cu numărul 2.

Astfel, îi puteți urmări de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, dar şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 și de la 19:00, când puteți să le fiți alături în noua călătorie spre a-și găsi sufletul pereche, chiar în “ Casa iubirii ”.

robert chirescu varsta
Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câștigătorii emisiunii Casa Iubirii 2023. Concurenții care se bucură de premiul cel mare!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii” ! 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies