Cine este ROBERT NIȚĂ. „M-au trimis la Suceava în anul în care s-a născut copilul meu"

Robert Niță Survivor
Robert Niță face parte din echipa Faimoșilor

Vezi mai jos cine este este Robert Niță. Cum a devenit cunoscut în România.

Iubitorii fotbalului nu au cum să nu îl recunoască pe Robert Niță din perioada lui de glorie. Născut la 31 martie 1977 în București, Robert Ionel Niță a devenit unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români. Cine este Robert Niță și cum a devenit cunoscut în România, dar și în străinătate.

Cine este Robert Niță

cine este robert nita de la survivor

Robert Niță este cunoscut mai ales pentru activitatea de la echipele Foresta Suceava și Rapid București. În sezonul de Divizia A 2000-2001 a fost al treilea golgheter al competiției, cu 14 goluri (9 marcate pentru Foresta Suceava dintre care 2 marcate în poarta echipei Dinamo București în 2000. A câștigat Campionatul alături de echipa Rapid București în sezonul 2002- 2003 și Supercupa României în 2002 și 2003, fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din România.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, RADU ITU. Biografie: data nașterii, afacere, iubită

Despre plecarea la Suceava, Robert Niță aduce aminte cu mare plăcere:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„M-au trimis la Suceava în anul în care s-a născut copilul meu. Pe 3 august, seara, am avut antrenament, în Ghencea. După antrenament ma chemat Pițurcă și mi-a zis: 'Roberte, aici sunt Ciocoiu, Dănciulescu, Vlădoiu, Claudiu Răducanu, au venit ăștia de la Suceava, au vorbit cu domnul Păunescu, să te duci la Suceava'.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, Roxana Ciuhulescu. Biografie: data nașterii, căsătorie, divorț, copii

Eu am zis: 'Cum să mă duc la Suceava?', nici nu știam unde este Suceava. Am ajuns acolo cu o zi înainte de meci, îi strigam pe ăia, numărul 7, numărul 9. Când am intrat în holul hotelului, pe perete acolo era o hartă mare. Era cât peretele. M-am uitat acolo pe hartă și Bucureștiul era puțin sus de nivelul meu.

Am început să mă uit pe unde o fi, mă tot uitam și nu o găseam, harta mare, și când am ajuns sus așa și am văzut unde e Suceava, adevărat că nu știam unde este, mi-a venit să plâng când am văzut. unde este”, a declarat Robert Niță pentru as.ro.

Cum și-a început Robert Niță cariera în fotbal

În anul 2009, Robert Niță a ajuns în Vietnam, unde a antrenat echipa FC Cong Hanoi și a avut parte de o mulțime de aventuri pe continentul asiatic.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

robert nita varsta
Robert Niță este unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști din România[Sursa foto: Instagram]

„Eu ştiam de Vietnam din filme. Odată ce am picat aici a fost un șoc, în sensul bun al cuvântului. Dintr-o întâmplare sau o glumă am ajuns. Am fost în vacanță la un prieten care are afaceri în Vietnam. Ma întrebat dacă vreau să vin aici. Apoi ma sunat să-mi spună că aranjat totul. Am zis că nu mă duc și nu mă duc. Şi totuşi, am fost. Cel mai bine din ce am câștigat în carieră iau aici.

Cel mai ciudat am mâncat limbi de şarpe. Am fost la masă în cantonament. Mi-a plăcut cum arăta ce am văzut într-o farfurie și am mâncat fără să întreb. Am crezut că e piept de pui. Chiar mi-a plăcut. Am aflat a doua zi ca era limbă de şarpe. A doua oară am mai încercat reticent. O dată pe săptămână merge la un restaurant cu specific vietnamez. Comand o supă de porumb, ca o cremă de legume cum e la noi, cu ierburi”, povestea Robert Niță pentru adevarul.ro în 2009, la trei luni după ce ajunsese în țara astiatică și care ia adus o mulțime de beneficii.

Robert Niță copii. Fostul fotbalist are doi copii

Fiul lui Robert Niță, Andreas, îi calcă pe urme tatălui său. Acesta a născut în 2000, când Niță a marcat în victoria istorică a Forestei cu Dinamo București, 5- 4. Robert Niță mai are o fiică.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este BOGDAN, soțul Adrianei Trandafir. "E foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies