Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer. “Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire!”

deea maxer iubit
Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer

Deși nu de foarte mult timp, Deea și Dinu Maxer au trecut printr-un divorț, aceasta și-a găsit deja un nou partener. Însă știați cine este acesta?

Aflați din rândurile următoare cine este noul iubit al Deei Maxer, Robert, ce vârstă are acesta, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și care este fotografia pe care aceasta a afișat-o pe contul său de Instagram, cu doar o zi în urmă.

 

Ce vârstă are Robert, noul iubit al Deei Maxer

Noul iubit al Deei Maxer, pe numele său întreg, Robert Andrei Drilea, s-a născut în luna august. Prin urmare, acesta are frumoasa vârstă de 30 de ani.

deea maxer divort
Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer[Sursa foto: Instagram]

 

Cu ce se ocupă Robert, noul iubit al Deei Maxer

Atunci când vine vorba despre ocupația acestuia, se pare că noul iubit al Deei Maxer, Robert, este specialist în vânzări și achiziții auto, fiind un tânăr pasionat de mașini și motociclete, aspect care reiese și din fotografiile acestuia, pe

care le postează pe contul său de Instagram.

iubit deea maxer
Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer[Sursa foto: Instagram]

 

Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer

În ciuda faptului că la început, frumoasa Deea Maxer se afișa doar cu mici atenții din partea noului său iubit, se pare că în ultima vreme, aceasta a decis că este momentul să se afișeze direct cu acesta și să nu-l mai țină departe de ochii curioșilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Astfel, fericirea s-a întors odată ce în viața sa a apărut Robert, motiv pentru care Deea Maxer simte fiorii iubirii și pare mai fericită ca niciodată, deși nu a trecut mult timp de la divorțul de Dinu Maxer, fostul său partener de viață.

Cu toate că relația celor doi nu a început de foarte multă vreme, cei doi nu se mai feresc de ochii lumii și au început să se posteze împreună pe rețelele

de socializare. În urmă cu doar o zi, Deea Maxer  a postat o fotografie pe contul său de Instagram, la Instastory, în care se afla cu noul său iubit, Robert. Aceasta a adăugat câteva emoji-uri reprezentative, dar și o melodie cu titlul: ''Nimic nu e întâmplător'', probabil în dorința de a transmite și un mesaj.

cine este robert noul iubit al deei maxer
Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”

 

Deea Maxer s-a fotografiat alături de Robert, noul s ău iubit

Bineînțeles că aceasta a dat de înțeles, de-a lungul săptămânilor, că există cineva în viața sa. Astfel, Deea Maxer împărtășea cu fanii săi de pe rețelele de socializare, diverse poze cu buchete de flori sau umbre, în care se putea observa un bărbat.

În plus, la respectivele fotografii, aceasta atașa și diverse mesaje, precum:  „Afară plouă... cu iubire și lalele/ În suflet ești tu, liniște și mângâiere”/ ” Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire.”.

De asemenea, aceasta a menționat faptul că a mai fost așteptată cu atenții, însă nu a dezvăluit din partea cui le-a primit, până acum câteva zile.

„Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți

răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, spunea recent Deea Maxer.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cine este iubitul deei maxer
Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer[Sursa foto: Instagram]

 

Dinu Maxer s-a despărțit de iubita lui

Cu toate că și Dinu Maxer se afișa nu de mult cu nouă să partenera de viață, se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, aspect declarat chiar de către acesta.

Știrile au un delay de aproape o săptămână, în contextul relației. Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început. (…) Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin. Așadar...prea mult!", a declarat Dinu Maxer.

Citește și: Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies