Cine este românca ajunsă la Casa Regală? Le-a gătit lui Meghan Markle și Prințului Harry

cine a gătit pentru cei de la casa regală
să vizitezi un palat pare demn de povești

Hai să afli dezvăluirile făcute de cea care a gătit la Casa Regală!

Toate ne-am dorit la un moment dat să locuim într-un palat, ca în povești, cu camere imense, tablouri multe și mobilă vintage. Iată că ea chiar a reușit!

Cine este românca ajunsă la Casa Regală?

Roxana Vasile s-a născut și a crescut în România, până la vârsta de șase ani. Atunci ea a plecat în Grecia cu mama sa, din cauza faptului că părinții ei au divorțat.  Acolo a învățat arta bucătăriei.

Citeste si: Împăcare istorică la Puterea Dragostei! Simina Loica și Ana Maria Lintaru au îngropat securea războiului

Roxana crede că pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la tatăl ei care este bucătar, mai precis din partea familiei tatălui. 

cea care a gătit pentru cei de la casa regală face dezvăluiri
dacă ajungi într-un palat te vei simți ca o prințesă[Sursa foto: PixaBay]

Chiar dacă Roxana Vasile a crescut în Grecia, gătitul a ajutat-o întotdeauna să se simtă aproape de România. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După ce a urmat cursurile unei școli de gătit din Marea Britanie, Roxana Vasile a ajuns să gătească pentru cei de la Casa Regală.

Tot ceea ce povestește protagonista noastră despre experiența ca bucătar la Goldsmith's Hall pare desprins din basmele pe care ni le citeau părinţii noştri.

Citeste si: Părinții lui Edward Sanda, primele declarații despre întâlnirea cu Cleopatra Stratan: „Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul...”

Mâncarea pe care românca o gătea, era servită pe farfurii din aur și argint foarte vechi, veselă care nici nu trebuia ținută în bucătărie.

Într-o altă ipostază, Roxana Vasile a cunoscut-o și pe Meghan Markle. A ajuns să gătească pentru Prințul Harry și soția acestuia.

casa regală
întotdeauna ne-am imaginat stând într-un fotoliu regal[Sursa foto: PixaBay]

Roxana spune despre Meghan că este o fire calmă și blândă, exact cum se afișează și la televizor.

Chiar dacă pasiunea pentru gătit îi aduce foarte multe satisfacții financiare, Roxana Vasile spune că nu asta este important pentru ea. 

Citeste si: Artista Olguța Berbec este însărcinată pentru a doua oară: „Am ceva să vă spun”

Carismatica Roxana vrea să-și demonstreze că orice etapă a vieții poate fi o reușită sau o învățătură, de aceea ia totul așa cum vine, fără să regrete absolut nimic.

Ceea ce a trăit până acum, a ajutat-o să fie ceea ce este astăzi, un om puternic și sigur pe sine, ceea ce le dorește tuturor celor care vor cu adevărat să-și urmeze pasiunea și visele.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop astazi, vineri 18 septembrie 2020. Nativii zodiei Rac vor avea parte de o nouă oportunitate care le schimbă viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies