Cine este Ronald Gavril. „ Sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială.”

ronald gavril
Ronald Gavril

Află din rândurile de mai jos cine este Ronald Gavril, dar și detalii surprinzătoare din viața sa profesională și personală.

Ronald Gavril este un nume important în sportul românesc, fiind un boxer profesionist, dar a intrat și mai mult în atenția publicului de când formează un cuplu cu Anamaria Prodan.

Ce vârstă are Ronald Gavril

Citește și: Cine este Nick Rădoi. „Intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate.”

ronald gavril varsta
Ronald Gavril[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce relație are Anamaria Prodan cu cei trei copii ai săi? Impresara a vorbit despre viața de familie

Sportivul s-a născut la Bacău, la data de 10 iulie 1986. Până la vârsta de 37 de ani, Ronald a reușit să clădească o carieră impresionantă în box. Cu echilibru, devotament, disciplină și muncă, Ronald a câștigat competiții importante și a participat la numeroase meciuri din întreaga lume.

Boxerul și-a clădit un nume mare în America, acolo unde a câștigat un premiu important în industrie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială.

A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci' .”, a mărturisit sportivul.

Ronald Gavril și Anamaria Prodan

ronald gavril si ana maria prodan
Ronald și Ana[Sursa foto: Instagram]

După ce a trăit o dramă din cauza divorțului, Anamaria Prodan a încercat să își refacă viața amoroasă.

După unele încercări, impresara a mărturisit că a găsit în sfârșit bărbatul potrivit pentru ea. Ronald și Anamaria formează un cuplu de mai puțin de un an și s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, la masa de Crăciun, Se pare că la acel moment, conexiunea dintre cei doi a fost una extrem de puternică. Deși cariera lui este în America, cei doi încearcă să se împartă între cele două continente.
Cu toate că diferența de vârstă dintre cei doi este de 14 ani, se pare că acest detaliu nu este un impediment pentru cei doi.

Am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat. Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu.Ești

dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Stiu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, a declarat Ronald Gavril.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din momentul în care s-au afișat împreună în mediul online, cei doi apar în ipostaze romantice și au doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Ronald a cerut-o în căsătorie pe Anamaria Prodan

cine este ronald gavril
Cine este Ronald Gavril[Sursa foto: Instagram]

În luna martie a acestui an, Ronald Gavril a vrut să îi demonstreze impresarei cât de mult o iubește și a cerut-o în căsătorie. Evenimentul s-a petrecut în incinta unui hotel de lux din Las Vegas, într-un cadru restrâns. Ana este extrem de mândră de iubitul ei și consideră că o a treia căsnicie va fi cu noroc. În cadrul unui interviu, impresara a mărturisit că partenerul ei de viață se înțelege foarte bine cu fiul ei. Bebe și Ronald vorbesc foarte mult despre pasiunea lor comună, sportul. Anamaria îl însoțește des pe Ronald la antrenamente și competiții, demonstrându-i cât de mult ține la el.

„Eu acasă sunt exact ca un copil, mă alint, stau în brațele lui, mă mângâie, îmi spune cât sunt de frumoasă. Nu simt nevoia să vin să dau cu pumnul în masă și să spun: „Hei, aici se face așa, aici se face așa”, pentru că am alături de mine un bărbat adevărat. Toate femeile care au noroc să aibă un așa bărbat este clar că vor fi acele femei minunate. Am făcut lucrul ăsta 99% din viața mea”, a povestit impresara.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Mihai Stoenescu. „Fiecare, pe meseria lui, are o semnătură!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies