Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William
Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Află din rândurile următoare cine este presupusa amantă a prințului William.

Casa Regală a Marii Britanii este protagonista unui nou scandal mediatic. De data aceasta, protagoniștii sunt prințul William și soția sa, Kate Middleton. Ducii de Wales au constituit pentru mulți dintre noi un exemplu de rafinament, decență și eleganță, dar în ultimul timp, zvonurile despre presupusa infidelitate a prințului William au pătat imaginea acestei familii.

Astfel, prințul William, Kate Middleton și Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, se află într-un triunghi amoros, care va avea un impact considerabil asupra marelui eveniment care se va desfășura în data de 6 mai, încoronarea regelui Charles al III-lea.

Află în continuarea articolului cine este mai exact Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, dar și alte detalii legate de idila dintre cei doi.

Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William
Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William[Sursa foto: Profimedia]

Ce vârstă are Rose Hanbury 

Rose Hanbury, pe numele său complet, Sarah Rose Hanbury, este o marchiză de Cholmondeley, în vârstă de 38 de ani, care s-a născut în data de 15 martie 1984.

Marchiza este căsătorită cu David Rocksavage, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, de unde a moștenit titlul după nuntă.

Cei doi au împreună trei copii, gemenii Alexander și Oliver și micuța Iri.  Rose Hanbury trăiește alături de soțul său și cei trei copii ai lor pe impresionantul domeniu Houghton Hall, la doar 7 kilometri de reședința prințului William și a lui Kate Middleton.

Marchiza de Cholmondeley a studiat la Stowe School, iar ulterior a lucrat ca model pentru mai multe branduri. De asemenea, a ocupat funcția de consultant politic în Anglia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Presupusa amantă a prințului William provine dintr-o familie britanică de aristrocrați, având o relație apropiată față de Casa Regală Britanică.

Potrivit publicațiilor britanice, Lady Elizabeth Lambert, bunica lui Rose, a fost domnișoară de onoare la nunta reginei Elisabeta a II-a cu prințul Philip, ducele de Edinburg. Mai mult decât atât, la ceremonia de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a, presupusa amantă a prințului William a fost prezentă alături de soțul ei, David, ochii tuturor fiind ațintiți asupra cuplului.

Sarah Rose Hanbury provine dintr-o familie cu doi frați, iar mama ei, Emma Longman, este de profesie designer vestimentar.

Conform publicației Trend Celebs Now, Rose Hanbury are o avere estimată la 4 milioane de lire sterline, în timp ce soțul ei a moștenit o avere de aproape 112 milioane de lire sterline.

Legătura dintre Rose Hanbury și Kate Middleton

Legătura dintre Rose Hanbury și Kate Middleton
Legătura dintre Rose Hanbury și Kate Middleton[Sursa foto: shutterstock]

Sarah Rose Hanbury și Kate Middleton au fost cele mai bune prietene, până când să apară controversele despre presupusa infidelitate a prințului William alături de marchiza de Cholmondeley.

Potrivit unor surse din Marea Britanie, cele două au avut o ceartă teribilă, în urmă cu mai mulți ani, atunci când au apărut primele zvonuri legate de infidelitatea prințului William. În schimb, Prințul de Wales încearcă să păstreze o relație apropiată atât cu Rose Hanbury, cât și cu soțul ei, David Cholmondeley, mai ales că acesta din urmă va ocupa o funcție importantă după încoronarea regelui Charles al III-lea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Este bine cunoscut faptul că Kate și Rose au avut o ceartă teribilă. Obișnuiau să fie apropiate, dar nu mai este cazul. William vrea să joace rolul de pacificator pentru ca cele două cupluri să rămână prietene, având în vedere că locuiesc atât de aproape unul de celălalt și au mulți prieteni comuni.  Dar Kate a fost clară că nu mai vrea să îi vadă și vrea ca William să îi elimine treptat, în ciuda statutului lor social .”, a spus o sursă pentru  The Sun.

Prințul William este acuzat de infidelitate în familia regală

Prințul William este acuzat de infidelitate în familia regală
Prințul William este acuzat de infidelitate în familia regală[Sursa foto: shutterstock]

Zvonurile privind infidelitatea prințului William au luat o mai mare amploare, mai ales că se apropie încoronarea regelui Charles al III-lea. Acestea ar fi pornit însă în urmă cu 3 ani, când prințul William și Rose Hanbury au fost văzuți pentru prima dată singuri.

Conform publicațiilor britanice, soțul lui Kate Middleton a fost văzut petrecând Ziua Îndrăgostiților nu cu soția sa, ci cu Rose Hanbury. Cei doi au mers la un restaurant cu specific italian din Londra și au petrecut mai mult timp împreună. Mai mult decât atât, moștenitorul tronului i-ar fi oferit presupusei sale amante un colier de perle.

 

 

 


Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies