Cine este Roxana Ghiță de la Survivor, Războinica de care s-a amorezat Jador! Cu cine s-a iubit tânăra în afara competiției?

Roxana de la Survivor Romania
Roxana de la Survivor Romania este una dintre cele mai puternice concurente

Iată ce secrete ascunde Roxana Ghiță de la Survivor România, tânăra care s-a făcut remarcată în echipa Războinicilor în ultimele săptămâni.

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 a reușit să se facă remarcată încă din primele zile ale competiției. Tânăra din echipa Războniculor nu este numai o sportivă desăvârșită, dar și o artistă extrem de talentată, care a reușit să facă furori cu operele sale de artă.

După ce a fost surprinsă în miez de noapte îmbrățișându-se cu foc cu Musty Camara, mulți au început să se întrebe cine este Roxana Ghiță.

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021

Roxana de la Survivor România 2021 are 22 de ani și este pasionată de sport, iar acest lucru s-a văzut și în timpul probelor, tânăra reușind să aducă multe puncte echipei din care face parte.

În plus, Roxana Ghiță a reușit să îi atragă atenția și lui Jador care nu doar o singură dată a flirtat cu colega sa de competiție de la Războinici.

Citeste si: Ce ascunde Sorin Pușcașu, războinicul de la Survivor? Secretul lui e uluitor!

De ani de zile, Roxana de la Survivor face sport și a practicat rugby, tenis, înot, baschet, ski și kickboxing.

Fanii emisiunii au mai aflat că a fost pasionată doar de sport în adolescență, ci și de matematică, iar Roxana a ajuns chiar și la olimpiade, unde a obținut rezultate remarcabile.

Frumoasa războinică este o artistă extrem de talentată, iar pe rețelele de socializare lucrările sale sunt foarte apreciate de către toți prietenii săi virtuali.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roxana de la Survivor Romania
Roxana de la Survivor Romania face parte din echipa Razboinicilor[Sursa foto: Facebook]

Concurenta din echipa Războinicilor a urmat Facultatea de Arte Plastice timp de doi ani, iar mai apoi a renunțat ca să se dedice sportului.

Acum, Roxana Georgiana Ghiță face cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

Roxana de la Survivor Romania
Roxana de la Survivor Romania este una dintre cele mai puternice concurente[Sursa foto: Facebook]

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România! Georgiana Lupu a fost salvată de la descalificare!

Dincolo de partea sportivă, consider că experiență <Survivor România> va fi o <detoxifiere> a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă", a declarat Roxana Ghiță.

Cu cine s-a iubit Roxana de la Survivor România?

În viața personală, lucrurile păreau să meargă foarte bine pentru Roxana, care s-a iubit de mai bine de trei ani cu Edy, cu care are mai multe fotografii din timpul vacanțelor în care au mers împreună.

Din nefericire, se pare că cei doi și-au spus adio chiar înainte de a pleca din Republica Dominicană, fapt care i-a frânt inima Roxanei.

Mai mult, se pare că tânărul are deja o altă iubită.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Roxana de la Survivor Romania
Roxana de la Survivor Romania si iubitul sau[Sursa foto: Facebook]

La ce ore se difuzează Survivor România 2021?

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, cinci zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată joi, vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 20.

Cine a câştigat prima luptă pentru imunitate?

Câştigători, în prima luptă pentru imunitate, au fost Faimoşii, după o bătălie extrem de strânsă, finalizată prin ştafetă, pe un traseu spectaculos, ce le-a provocat unora dintre concurenţi atacuri de panică. Traseul conţinea un tobogan uriaş, de pe care se plonja, de la aproximativ 20 de metri, într-o piscină adâncă, un pod cu scări orizontale din sfoară, a cărui traversare necesită echilibru şi extrem de multă atenţie, dar şi un final în care îndemânarea şi concentrarea făceau diferenţa.

Zannidache a fost spectaculos pe traseu şi a înscris punctul care a adus victoria Faimoşilor, Mellina fiind cea cu care a luptat la proba de îndemânare. Astfel, Faimoşii au câştigat şi Imunitatea, şi un coş plin cu ouă, aliment atât de necesar pentru concurenţi.

Războinicii şi-au luat însă revanşa, după câteva zile, aceştia câştigând, detaşat, competiţia a cărei miză a fost o prăjitură cu ciocolată. Singurii concurenţi care au reuşit să aducă puncte pentru echipa "faimoşilor" au fost Alexandra Stan, Moroşanu şi Zannidache.

Ce a spus frumoasa Roxana după ce a fost desemnată favorita publicului din echipa "Războinicilor"?

Roxana Ghiţă de la Survivor România:   Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin, cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este ,  a spus aceasta.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies