Cine este Sânziana Buruiană. „Lucrez o singură oră pe zi!”

cine este sanziana buruiana
Cine este Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană este una din cele mai cunoscute persoane din showbizul românesc. Cu ceva ani în urmă, frumoasa blondină era în centrul atenției la diverse emisiuni televizate.

Deși a terminat studiile la Academia de Studii Economice, vedeta a ales să fie parte din lumea mondenă.

Ce vârstă are Sânziana Buruiană

sanziana buruiana biografie
Sânziana Buruiană[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Milena, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “Deviza mea în viață este să fiu o voce, nu un ecou!”

La vârsta de 38 de ani, frumoasa blondină se poate mândri cu o viață împlinită atât pe plan profesional, cât și personal.

Sânziana a avut o carieră în modeling, dar și în televiziune. Vedeta a fost asistentă TV la o emisiune cunoscută în România și a apărut în mai multe show-uri de-a lungul timpului. În anul 2015, fosta asistentă TV și fostul fotbalist Nicolae Zuluf și-au unit destinele, după ce își începuseră relația de doi ani. La doar câteva luni, a apărut pe lume primul lor copil, Iza. În 2020, Sânziana a devenit mamă pentru a doua oară.

Sânziana Buruiană s-a mutat în Budapesta

sanziana buruiana varsta
Ce vârstă are Sânziana Buruiană[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Jasmine de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. ”Sunt sinceră, nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu câțiva ani, vedeta a primit o ofertă de nerefuzat, de la o televiziune din Budapesta.

Sânziana și-a dorit să avanseze în carieră și a luat decizia de a își schimba total viața, mutându-se alături de familia ei, în Ungaria. Blondina a acceptat provocarea de a prezenta o emisiune de teleshopping într-o țară cu totul străină. Colaborarea i-a adus multă împlinire Sânzianei, deoarece suma de bani pe care a primit-o a fost mult mai mare decât dacă ar fi prezentat o emisiune în România. Vedeta a mărturisit că soțul ei a fost foarte înțelegător și că a susținut-o pe tot parcursul noii schimbări.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an,am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de-a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a declarat Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană a alăptat timp de 7 ani

sanziana buruiana copii
Sânziana și copiii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Călin Donca Oncioiu. „Întotdeauna am știut că voi fi bogat”

Alături de fostul fotbalist, vedeta are o familie extrem de frumoasă. Sânziana își dedică majoritatea timpului creșterii celor doua fetițe. În urmă cu 7 ani, fosta asistentă TV a dat naștere primului bebeluș, iar de atunci nu s-a mai oprit din alăptat.

Declarațiile blondinei au surprins o țară întreagă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mai alăptez.

Cea mică e non stop cu mine. Nu m-am oprit niciodată din alăptat. Când am terminat cu ea(cu fiica cea mare), a venit cea mică. Le adorm foarte repede.”, a mărturisit vedeta.

Deși are o relație extraordinară cu partenerul ei, Nicolae Zuluf, viața de familie îi împiedică pe cei doi să petreacă atât de des momente romantice, în cuplu. Sânziana este o mămică foarte devotată și a mărturisit că nu mai doarme de ceva timp alături de soțul ei, fiindcă își petrece nopțile alături de fetițele ei.

„Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț! După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi.”, a povestit Sânziana Buruiană.

Fetița cea mare a fostei asistente TV îi calcă pe urme, fiindcă are numeroase activități artistice, printre care modelingul și cântatul. De asemenea, Iza a urmat cursurile unei școli de televiziune pentru copii și la doar 7 ani, a lansat o piesă. Chiar dacă nu mai este atât de prezentă în televiziune, frumoasa blondină este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își împărtășește momentele frumoase, alături de fani.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Elena Cârstea. „Dacă eram în România, acum nu mai existam! Mă deplasez cu un baston plin de swarovski!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies