Cine este Sebastian, iubitul Emiliei Ghinescu. „Eram total diferiți!”

emilia ghinescu iubit
Emilia Ghinescu și Sebastian

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate și cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Cu toate că vedeta are o viață expusă în lumina reflectoarelor, artista și-a păstrat familia destul de rezervată.

Chiar dacă Emilia are parte de succes pe plan profesional, pe plan personal a avut de suferit din cauza dragostei. Din fosta căsnicie, artista are doi copii, un băiat pe nume Andrei și o fată pe nume Erika. Frumoasa blondină  a avut o căsnicie eșuată, divorțând de fostul soț. În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Sebastian.

Cum s-au cunoscut Emilia și Sebastian

Citește și: „Ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi. Fiecare dintre noi știm ce am greșit.” Emilia Ghinescu nu mai este într-o relație cu bărbatul cu care avea un copil

emilia ghinescu nunta
Emilia și Sebastian și-au unit destinele după 10 ani de relație[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a slăbit Emilia Ghinescu 10 kilograme în 2 luni. Ce dietă a ținut: „Nu am făcut nicio micșorare de stomac”

După ce relația vedetei nu a funcționat, și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, Sebastian Albăstroiu. Deși iubita lui are o viață extrem de expusă, prin prisma meseriei, Sebastian stă desul de departe de lumina reflectoarelor. Deși bărbatul nu o însoțește pe Emilia la emisiuni, cei doi au împreună fotografii pe rețelele de socializare. Emilia și Sebastian formează un cuplu de 10 ani și au împreună o fetiță, pe nume Anastasia.

Cei doi s-au cunoscut printr-o cunoștință comună, iar cântăreața a afirmat că la vremea aceea, a fost foarte atrasă de aspectul fizic al actualului său partener.

O bună perioadă de timp, vedeta a fost foarte criticată, din cauza vârstei lui Sebastian. Se specula că Emilia are o relație cu un bărbat mai tânăr, însă s-a dovedit ca bărbatul să fie mai mic cu doar câteva luni. Așadar, atât Emilia, cât și partenerul ei, au 44 de ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Emilia Ghinescu și Sebastian și-au unit destinele după 10 ani

emilia ghinescu sot varsta
Ce vârstă are Sebastian, partenerul Emiliei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum se menține Emilia Ghinescu la 43 de ani. Artista are un trup de invidiat

Timp de un deceniu, relația dintre Emilia și Sebastian era una neoficializată.

Cu toate că cei doi și-au construit o familie împreună, iar în 2016 au adus pe lume și un copil, artista și partenerul ei nu au făcut nuntă. În urmă cu ceva timp, vedeta a povestit că apropiații celor doi nu le dădeau nicio șansă, fiindcă existau diferențe mult prea mari între ei.

„Mai mult stătuse prin cluburi decât acasă. Avusese mai multe prietene. Era necăsătorit, nu avea copii.

Eu aveam doi copii, eram o femeie care fusese măritată, voiam familie, stabilitate… Eram total diferiți”, a declarat artista.

Unul dintre presupusele motive pentru care Emilia nu a dorit să fie din nou mireasă, este fosta căsnicie. Totuși, la împlinirea a 10 ani de relație, cei doi au hotărât că este momentul să își oficializeze relația. Cu toate acestea, vedeta a povestit că este logodită cu Sebastian, care i-a oferit două inele, pe parcursul anilor.

Cu toate că nu erau căsătoriți, artista a declarat faptul că se considerau o familie și oricum își spuneau „soț și soție”.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

cine este iubitul emiliei ghinescu
Cine este iubitul Emiliei Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Emilia Ghinescu. „Am fugit de acasă de multe ori”

„Era si timpul! Suntem de 10 ani impreuna, avem si un copil, nu tinem neaparat sa  facem actele astea la primarie, nu stiu daca sunt atât de importante. Dar in fata lui Dumnezeu vreau sa fim o familie.”, a povestit Emilia.

Cântăreața de muzică populară  a dorit ca evenimentul să fie unul mai restrâns, nedorind o nuntă cu foarte multe persoane. Pentru nuntă, blondina nu și-a dorit o rochie de tip prințesă, fiindcă i s-a părut nepotrivită pentru vârsta ei.

„Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea .  În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu familia. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez.”, a mărturisit cântăreața de muzică populară, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Giulia Anghelescu. „Am vrut să studiez psihologia”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies