Cine este Selly. „Când eram mic, eram foarte atras de tot ce vedeam la televizor, dar în special de partea tehnică."

cine este selly
Cine este selly

Selly este cel mai cunoscut tânăr din showbizul românesc. Încă de acum câțiva ani, a ajuns în atenția publicului, datorită proiectelor sale de succes, dar și a controverselor în care a intrat.

Este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din industria românească și a ajuns să fie urmărit pe Youtube de peste 3 milioane de persoane.

Anul nașterii: 28 februarie 2001 (vârsta 22 de ani), Craiova

Înălțime: 1,8 m

Educație: Colegiul Național "Frații Buzești" (2020)

Ce vârstă are  Selly

Cine este Selly. „Când eram mic, eram foarte atras de tot ce vedeam la televizor, dar în special de partea tehnică."[Sursa foto: Instagram]

Cine este Selly

Citeste si: Selly, despre căsătoria cu iubita lui, Smaranda: „Facem patru ani de relație”

La doar 11 ani, Andrei Șelaru a filmat primul vlog, din camera copilăriei sale, din Craiova. Până în prezent, Selly a reușit să aibă o comunitate uriașă de oameni care îl apreciază pentru devotamentul, creativitatea și perseverența de care a dat dovadă. Tânărul este ancorat în tot ceea ce înseamnă tehnologie și mediul online. De aceea, își ține continuu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„În familia mea nu e nimeni în domeniul de media sau divertisment. Când eram mic, eram foarte atras de tot ce vedeam la televizor, dar în special de partea tehnică. Mă uitam la o emisiune și observam că se schimbă camera și mi se părea o magie totală.

Am fost foarte expresiv, îmi plăcea să fie clovnul clasei. Anul acesta se fac 10 ani de când postez constant. Scopul meu e să obțin ceea ce îmi doresc.”, a povestit vloggerul, în cadrul emisiunii Zig Zag, de pe canalul theXclusive.

Cine este Selly. „Când eram mic, eram foarte atras de tot ce vedeam la televizor, dar în special de partea tehnică."[Sursa foto: Instagram]

“Acum 10 ani habar nu aveam ca acel prim vlog avea sa-mi schimbe complet viata. Se intampla pe 21 decembrie 2012.

Rezultatele nu au venit peste noapte. Primele 6 luni nu am trecut de 100 de abonati. In 2015 am facut primii 100.000 abonati, iar in 2018, primul milion. Credeti in visele voastre si nu va lasati descurajati niciodata, niciun lucru care rezista nu apare peste noapte! Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut si au crezut in mine in toti acesti ani! Va iubesc!” a scris Selly pe contul de Instagram.

Cu ce se ocupă Selly

selly 5gang
Cum a devenit Selly cunoscut[Sursa foto: Instagram]

La doar 21 de ani, Selly poate spune că a atins succesul. Tânărul este pasionat de divertisment, așa că și-a lăsat amprenta în majoritatea industriilor de entertainment. După ce a devenit un vlogger cunoscut, alături de câțiva prieteni, Andrei Șealru a înființat trupa 5GANG. Băieții aveau concerte în toată țara și erau iubiți în special de copii.

În anul 2019, Selly a jucat în primul său film, unde avea rol principal, alături de membrii formației.

„Am avut vedete pe care nu le suportam, mi se păreau plictisitori ca vedete și ei de fapt ca oameni erau super și aveam multe lucruri în comun. Au fost și vedete pe care le idolatrizam și mi-am dat seama că nu îmi place de ei ca oameni.”,

a declarat Selly.

Unde s-a născut  Selly  

selly iubita
Selly și iubita lui, Smaranda[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Denis Hanganu. „Oamenii mă știu și se identifică cu mine”

Pentru mulți adolescenți sau copii, Selly reprezintă un model de urmat, nu doar pentru episoadele de vlog faimoase, ci și pentru cât de mult se implică în educație. În anul 2020, după ce a dat examenul de Bacalaureat, vedeta a început demersurile pentru o reformă a sistemului de educație. La acea vreme, tânărul avea apariții la TV, acolo unde își exprima, alături de jurnaliști, opinia referitoare la învățământul românesc. Cu toate acestea, perioada respectivă a reprezentat pentru Selly un moment controversat. Mai mult, vedeta a încercat să își expună părerile și la televizor, nu doar pe internet. De aceea, Selly și-a creat propria emisiune de tip talk-show, la un post de televiziune din România. La scurt timp, tânărul a renunțat la proiect, axându-se pe materialele create pe rețelele de socializare.

„Sunt un băiat autodidact, care face divertisment de toate genurile, care se consideră a fi un bun om de marketing și un bun om de vânzări și care în general, stă în banca lui. Cred că cea mai mare avere a oricărui om sunt abilitățile pe care le are. Dacă mâine nu aș mai avea nimic, aș încerca să îmi pun aceste abilități în valoare.”, a spus vedeta.

Cine este iubita lui  Selly

Cine este Selly. „Când eram mic, eram foarte atras de tot ce vedeam la televizor, dar în special de partea tehnică."[Sursa foto: Instagram]

Cu toate că are foarte mulți fani și este foarte cunoscut, Selly reprezintă un persoanj controversat din România. Toate acțiunile făcute de tânăr sunt atent observate de mass-media, care izbucnește imediat ce se întâmplă ceva cu tânărul. În trecut, faptul că vedeta lovea destul de des propriul bolid, era un subiect de mare interes în România. În ceea ce privește viața amoroasă, influencerul are o iubită pe nume Smaranda. Cei doi sunt împreună de mai bine de 4 ani, încă de pe vremea când erau colegi de liceu.

„Am învățat să nu mai fiu atât de sincer. Cu timpul am învățat să fiu mult mai diplomat. Sunt obsedat de partea tehnică, atunci când vine vorba de filmări, iubesc să învăț chestii, programe de editare.”, a povestit vlogger-ul.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este DJ Harra. „Mă săturasem să pun muzică pe 250 de lei”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies