Cine este Șerban Copoț. „Mă ştiați drept Hyena. Între timp mi se mai spune şi tati de către 3 copii minunați.”

Cine este Șerban Copoț
Șerban Copoț

Șerban Copoț este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști și prezentatori TV de la noi din țară, însă știai că acesta este pasionat de protecția mediului?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Șerban Copoț și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața prezentatorului TV.

Cine este Șerban Copoț

Citește și: Cum își educă Șerban Copoț copiii? „Îi cresc să fie cavaleri, să respecte fetele, dar nici să se lase călcați în picioare. Mama preia comanda pentru că la băieți eu am fost sperietoarea.”

Cine este Șerban Copoț
Șerban Copoț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum reușește Șerban Copoț să gestioneze perioadele dificile din viața sa? „Soția mă ridică. Ea este și cel mai bun prieten al meu.”

Șerban Copoț este un cântăreț, prezentator TV și personalitate media din România. El a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, atunci când a făcut parte din trupa Animal X, una dintre primele trupe românești de muzică dance și pop-rock.

În cadrul trupei, Șerban Copoț era cunoscut sub pseudonimul Hyena. De-a lungul carierei, trupa Animal X a lansat 8 albume. În anul 2015, trupa s-a desființat.

Fiind una dintre primele formații de muzică dance și pop-rock de după perioada comunistă, trupa Animal X s-a confruntat cu o serie de nedreptăți din partea oamenilor, pentru modul în care componenții trupei alegeau să se poarte, abordând un stil vestimentar mai nonconformist și friguri colorate și neobișnuite.

Ne scuipau babele prin tramvai, ne ziceau că suntem sataniști. Noi mergeam, eram vopsiți permanent .” a mărturisit Copoț, în cadrul podcastului moderat de Horia Brenciu.

Copilăria lui Șerban Copoț

Cine este Șerban Copoț
Șerban Copoț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, însă până să ajungă să aibă parte de succes și să facă ceea ce îi place, Șerban Copoț a întâmpinat anumite obstacole.

Provenind dintr-o familie cu 4 copii, Șerban Copoț, mezinul familiei, a fost un adolescent rebel. Tatăl său, comandant de navă, nu a fost de acord ca fiul său să urmeze o carieră artistică.

Cei doi au ajuns, însă, la o înțelegere.

Eu am fost un adolescent foarte rebel, care am dat foarte multe bătăi de cap. Noi suntem 4 frați. Eu, cel mai mic, am fost cel mai rebel. Împăcarea pe care am avut-o cu ei, prin simplul fapt că eu am puterea și maturitatea de a- mi duce la capăt visul. Ei nu au fost de acord cu mine să cânt.

Tata fiind comandant de navă, pentru el zona asta artistică i se părea așa un soi de joacă.

„Vezi de școală, vezi de școală, lasă-mă cu prostiile alea.” Bine, el știa cam ce ispite sunt în zona asta și cam cât de repede poți să deraiezi de la ce înseamnă tu ca bărbat, viitor cap de familie. El privea în perspectivă treaba asta. Eu o vedeam atunci și perspectiva mea era numai într-o zonă de carieră şi succes și bineînțeles ce înseamnă la 16 ani să ai succes.

Am făcut această înțelegere cu el prin care mă țin de școală și mă lasă să îmi fac treaba, pentru că vreau să fim prieteni. Eu m-am ținut de cuvânt și el a fost foarte fericit cu mine pentru că am reușit să mă mențin pe un drum ok, fără să fac excese într-o zonă sau alta .”, a declarat Şerban Copot, în cadrul podcastului „Te Ascult”.

Ce studii are Șerban Copoț

Cine este Șerban Copoț
Șerban Copoț[Sursa foto: Facebook]

Deși încă din copilărie a fost pasionat de această latură artistică, având o carieră de succes atât în calitate de artist, cât și ca prezentator TV, Șerban Copoț mai are încă o pasiune mai puțin cunoscută, cea pentru mediu.

Artistul a urmat cursurile Facultății de Ecologie și Protecția Mediului din cadrul Universității Ecologice din București, unde a obținut o diplomă de licență.

Pe lângă cariera sa în muzică și televiziune, Șerban Copoț a fost implicat în diverse inițiative de mediu și proiecte ecologice, promovând un stil de viață sustenabil și responsabil față de natură.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

M-am reapucat de școală la 41 de ani, să îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice. Noi am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei în 2009 și acum ne pregătim, lucrăm la un software să scoatem o aplicație tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexă .”, a declarat Șerban Copoț pentru  Spynews.

Șerban Copoț este căsătorit și are 3 copii

Cine este Șerban Copoț
Șerban Copoț și familia sa[Sursa foto: Facebook]

În vârstă de 43 de ani, Șerban Copoț se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Din punct de vedere personal, artistul este căsătorit și are 3 copii.

„Mă ştiați drept Hyena. Între timp mi se mai spune şi tati de către 3 copii minunați şi Şerban de către colegii din Asociația Generația Verde şi din Liga Exploratorilor .”, a scris prezentatorul TV în cadrul descrierii de pe pagina sa de Facebook.

Șerban Copoț trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana, care i-a devenit soție în anul 2015. Cei doi și-au întemeiat o familie formată din 2 băieți și o fetiță.

Artistul este extrem de implicat în viața de familie și își susține soția în procesul de creștere al celor 3 copii.

Noi n-avem bone, n-avem bunici care să stea cu noi tot timpul şi îi înțeleg. Sunt ai mei, nu ei au cerut să vină pe lumea asta, noi i-am adus și o să avem doar o pâine de mâncat, o împărțim în 5 și o mâncăm pe aia și tot mergem mai departe.

E greu, e foarte greu și greul cel mai mare îl duce ea. Dar încerc să compensez, nu încerc, reușesc. Eu nu încerc, fac. Mă duc cu drag de fiecare dată acasă. Ea a fost suficient de inteligentă încât să lase lesa aia lungă. Vin acasă, că vin cu drag. N-am de ce să fug de acasă .”, a declarat artistul, în cadrul podcastului „Te Ascult”.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Simona Gherghe. „Toată copilăria mea mi-am dorit sa fiu Nadia Comăneci.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies