Cine este și ce vârstă are soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir

Cine este soțul Danei Rogoz.
Cine este și ce vârstă are soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir

Află cine este Radu Dragomir, bărbatul care îi este alături Danei Rogoz de mai bine de 17 ani.

Dana Rogoz este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite actrițe din România, fiind cunoscută de publicul larg, încă din copilărie, de pe vremea când întruchipa personajul „Abramburica”.

Cine este soțul Danei Rogoz. Dana Rogoz și-a cunoscut soțul în timpul filmărilor pentru serialul „ La Bloc

Dana Rogoz a mărturisit că și-a găsit liniștea în brațele regizorului Radu Dragomir, care îi este alături de mai bine de 17 ani.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul „La bloc”, pe când ea avea doar 19 ani, iar el 36. Radu Dragomir (54) ani s-a născut în data de 17 februarie 1967, în București.

Povestea lor de dragoste a fost destul de controversată la începuturi, deoarece, la acea vreme, regizorul era într-o relație cu Ozana Oancea, cei doi având împreună un băiat, pe nume Barbu.

Citeste si: Dana Rogoz trece prin clipe de groază din cauza fiului său! „E un băiețel curajos...”

„E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct

de vedere al vârstei, al mediului. Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a declarat Ozana.

Citeste si: Dana Rogoz, „amenițată” cu cuțitul de o altă vedetă din România! Cum a fost surprinsă actrița

Deși există o diferență de 19 ani, cuplul lor este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase și longevive din showbiz-ul românesc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dragostea dintre ei a fost atât de puternică, încât a învins toate obstacolele și acuzațiile care li s-au adus la acea vreme.

regizorul radu dragomir wikipedia

„Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici.(...) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens.

Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte.", mărturisea actriţa.

Cu toate că fosta soție a regizorului nu a avut cuvinte frumoase de spus la adresa Danei Rogoz, frumoasa actriță are o părere foarte bună despre aceasta, declarând că este o mamă responsabilă și o actriță de excepție:

„Nu este doar o actriţă foarte bună, ci şi o mamă extraordinară şi o femeie extrem de responsabilă. Nu o ştiu personal, însă pot să spun asta cunoscându-l pe Barbu (12 ani), băiatul lor, şi văzând ce frumos creşte. Amândoi sunt nişte părinţi minunaţi. Radu este extrem de prezent în viaţa fiului său, aşa a fost în toţi anii aceştia”, ne-a declarat Dana.

Citeste si: Dana Rogoz a născut. Mesaj emoţionant şi prima poză cu bebeluşul pe Facebook

Primul copil al cuplului a venit pe lume în anul 2014

dana rogoz sot

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După o nuntă de vis, într-un cadru de poveste, a venit pe lume, pe 1 martie 2014, primul copil al cuplului, Vlad Luca, care le-a întregit familia.

Actriţa spunea pe atunci:  „Uite că s-a întâmplat să fie chiar cum a vrut el. Dacă îl programam pe 1, ar fi fost: ai vrut tu neapărat să fie de mărţişor, dar el a venit aşa, ca un mărţişor. Când e de mâncat, se face auzit."

Citeste si: Dana Rogoz a ajuns de urgenta la spital. In ce stare se afla indragita "Ambraburica"

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împreună doi copii

dana rogoz si radu dragomir

Timpul a trecut și iată că Radu Dragomir a devenit tată pentru a treia oară, pe 20 mai 2020, de astă dată fiind vorba despre o fetiță, Lia Elena. Mezina le-a umplut celor doi casa de bucurie.

„S-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!"

 

 


Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

CITEȘTE: Cine este soția lui Dan Negru | Codruța Negru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies