Cine este și cu ce se ocupă ANCA BARTOȘ, soția lui Pavel Bartoș. „Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național"

sotia lui pavel bartos
Cine este și cu ce se ocupă ANCA BARTOȘ, soția lui Pavel Bartoș. „Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național"

Află cine este femeia care îi este alături simpaticului prezentator Pavel Bartoș de mai bine de 17 ani.

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune. Alături de Smiley, simpaticul prezentator este gazda celebrei emisiuni „Românii au talent”.

Acesta este împlinit și pe plan personal, fiind căsătorit din anul 2003 cu Anca, cei doi având împreună trei fetițe: Eva (17 ani), Rita (12 ani) și Sofia (6 ani).

Cine este Anca Bartoș, soția lui Pavel Bartoș 

Pavel Bartoș și Anca au împlinit 17 ani de căsnicie. S-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara, pe vremea când erau studenți.

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu.

Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult. Frumușel, blond, ochi albaștri, verificat”, a declarat Anca Bartoș.

Pavel Bartoș despre soția sa: „ A renunțat la cariera de actriță pentru că i-a plăcut să fie mamă!”

Soția celebrului prezentator este actriță și de-a lungul timpului a prezentat diverse emisiuni: „Slab sau gras” de pe Senso TV (2006) și proiectul pentru copii de la radio Itsy Bitsy (2008). În calitate de actriță, a jucat în serialul „La urgență” (2006) și în filmul „Ho, ho, ho 2: O loterie de familie” (2012).

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este soția lui Dragoș Bucur| DANA NĂLBARU

Cine este soția lui Pavel Bartoș

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu toate acestea, de dragul familiei, Anca Bartoș a renunțat la carieră și a decis să se dedice total copiilor.

„A renunțat la cariera de actriță pentru că i-a plăcut să fie mamă, și asta e de admirat”, declara

actorul.     

Pavel Bartoș este tatăl ideal pentru fetele sale încercând, atât cât îi permite timpul, să fie cât  mai prezent în viața lor.                                       

„Pentru familia ta, e bine să fii alături de ei,  să fii cu ei, să faci clătite sâmbătă dimineața, să ieșim în parc,  să mergem la munte. Asta e bine pentru ei. Să ne bucurăm unii de alții."

Soția sa îl susține în carieră și îl ajută să fie răbdător în relația cu fetele, pe care amândoi le-au învățat să fie deschise față de ei.

„Eu i-am învățat pe copiii mei să nu le fie teamă, dacă s-a întâmplat ceva la școală să-mi spună.(...) Calitatea mea este soția, care m-a învățat să am răbdare. Câteodată, noi din lipsă de timp suntem  mai apucați.

Răbdare, altfel pierzi relația cu acel copil.”

pavel bartos sotie

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. Detalii neștiute din viața prezentatorului tv

Pavel Bartoș: „Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei!”

Pavel Bartoș a fost invitat de Mihai Petre la podcastul său recent lansat, unde a vorbit despre relația cu soția sa:

„La bază este actriță. S-a dedicat foarte mult copiilor, ceea ce mi-a fost bine că mi-am făcut meseria și mai bine că am știut că acasă cineva are grijă de copii. Toți acești copii minunați de 17, 12 și 6 ani ea a avut grijă.

Ea a avut o pasiune mai veche, pentru că tatăl ei a fost doctor. Este studentă în anul doi la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ea vrea să fie medic pediatru, dar la finalul facultăţii nu ştii cum se vor schimba lucrurile. Este de admirat, ştii cât e de învăţat? Acolo dai examene în fiecare săptămână. Îi place, e hărțuită. Cred că asta a fost să fie.

E de admirat la ea că nu a renuntat niciodată la visul ăsta…I-am şi zis: ‘acum hai, vino cu carnetul de note să văd. Şi am văzut note de 10, ‘pe tine te duc la cofetărie. Când a intrat în anul I de facultate am zis: ‘spune-mi şi mie când e prima şedinţă cu părinţii, ca să ştiu să mă duc, să văd ce rechizite îţi cumpăr.

Este enorm de învăţat, eu am crezut că înveţi în sesiune, dar aici înveţi zi de zi', a declarat Pavel Bartoş în cadrul podcastului găzduit de Mihai Petre.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies