Cine este și cu ce se ocupă iubitul Simonei Halep?

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Simonei Halep?
Cine este și cu ce se ocupă iubitul Simonei Halep?

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Simonei Halep?

Campioana la Wimbledon in acest an, Simona Halep a tinut prima pagina a ziarelor de sport, insa si a tabloidelor, fie ca a fost vorba de noutati din viata personala, ponturi din tenis pentru microbisti sau informatii vis-a-vis de activitatea ei. Acestea din urma au speculat ca romanca ar avea o relatie cu „un barbat misterios”. Acum cateva zile s-a aflat ca acest barbat misterios este Toni Iuruc, in varsta de 40 ani.

Alaturi de Simona pe tot parcursul turneului de la Wimbledon

Toni Iuruc i-a fost alaturi Simonei la toate meciurile turneului de la Wimbledon, stand insa destul de retras. Se pare ca romanca a fost extrem de motivata datorita acestui fapt, ea pierzand un singur set tot turneul pe o suprafata care pana acum nu ii placuse foarte mult. La All England Club cei doi s-au ferit sa se afiseze impreuna.

Odata ajunsi insa in Romania, acestia nu au mai avut retineri. In vacanta luata de Simona Halep au existat mai multe gesturi tandre intre ei, fiind surprinsi impreuna pe plaja din Mamaia. Asta dupa ce zilele trecute fusesera surprinsi luand masa la un restaurant din Herastrau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La plecarea spre Canada, unde participa la turneul de la Toronto, Halep a fost intrebata despre relatia pe care o are cu Toni Iuruc.

Numarul 4 WTA a declarat ca este un lucru normal la aceasta varsta sa aiba o relatie, cerand, totodata, ca presa sa fie mai discreta la abordarea acestui subiect. Sigur, romanca nu a confirmat ca Toni Iuruc este alesul, imaginile surprinse de diverse tabloide fiind insa concludente cu privire la acest aspect.

Cu ce se ocupa noul iubit al Simonei Halep?

Toni Iuruc este un miliardar machedon, care detine 6 firme, dintre care si una de publicitate.

In urma cu 11 ani Iuruc ii facea campanie electorala fostului primar al capitalei, Sorin Oprescu. Pare-se ca acesta il cunoaste destul de bine si pe Ion Tiriac.

Pentru Halep urmeaza turneele de la Toronto, Cincinatti si, bineinteles, US Open. Este cunoscut faptul ca romancei ii plac aceste turnee din America. Nu este exclus sa ajunga in fazele finale la toate cele trei turnee, avand in vedere forma exceptionala a Simonei.

O forma la care cu siguranta a contribuit si Toni Iuruc.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies