Cine este și cu ce se ocupă Yosif Eudor Mohaci, logodnicul Andei Adam

Cine este Yosif Eudor Mohaci
Cine este Yosif Eudor Mohaci

Ce afaceri are Yosif Eudor Mohaci, bărbatul care i-a furat inima frumoasei cântărețe?

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc și sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Frumoasa lor poveste de dragoste a fost oficializată de curând, după ce o bună perioadă de timp s-au iubit în secret, departe de ochii curioșilor. În această vară, frumoasa solistă a surprins pe toată lumea cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în diferite vacante de lux, însă puțini știu cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima.

Cine este Yosif Eudor Mohaci?

Citeste si: Alexandru Salaman de la Animal X divorțează după 6 ani de căsnicie: „Orice poveste ajunge la un sfârșit”

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci[Sursa foto: Instagram]

Cine este și cu ce se ocupă Yosif Eudor Mohaci?

Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, este din Arad, dar a stat mult timp în Elveţia şi în Franţa.

Acum, bărbatul este în România, unde conduce numeroase afaceri profitabile.

Afaceristul a mai fost căsătorit în anul 2018, iar nunta a fost organizată într-un cadru de lux în Cipru, la Limassol. Acesta are și o fetiță, pe nume Nicole, în vârstă de 5 ani cu fosta lui soție, Ioana, și chiar dacă au divorțat recent, cei doi sunt în relații bune de dragul copilului.

Citeste si: Maurice Munteanu, impresionat de o concurentă de la Bravo, ai stil!: „Cea mai bună din sezonul 7. Punct”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci[Sursa foto: Instagram]

Yosif Eudor Mohaci a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam

Yosif și Anda se iubesc enorm, iar în urmă cu doar câteva zile cântăreața a spus „Da”, într-un cadru de basm! Momentul magic s-a petrecut în timpul unei vacanțe în Turcia, iar întreg evenimentul a fost organizat cu mare atenție până la ultimul detaliu, asta pentru ca totul să fie perfect. Anda Adam mărturisește că atunci când și-a văzut iubitul în genunchi s-a emoționat profund și chiar a început să plângă de bucurie.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane.  A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.

A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Citeste si: Anamaria Prodan a plecat înapoi în Dubai! Sexy-impresara s-a fotografiat cu luptătorii din Superkombat la un mare eveniment

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Yosif Eudor Mohaci
Cine este Yosif Eudor Mohaci[Sursa foto: Instagram]

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul. El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto.

Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu

soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… 

Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit Anda Adam la acel moment.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se gândesc la căsătorie? Dani Oțil i-a dat de gol: „E pe cale să câștige...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies