Cine este Silviu Țolu. „Am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți.”

Cine este Silviu Țolu. „Am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți.”
Cine este Silviu Țolu

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Silviu Țolu!

Silviu Țolu, în vârstă de 32 de ani, este un cunoscut model internațional, de mare succes în țara noastră. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre acesta!

Cine este Silviu Țolu

Cine este Silviu Țolu[Sursa foto: Instagram]

Partenerul de viață al lui Lili Sandu este un model de renume internațional, cu o carieră strălucitoare atât în România, cât și peste hotare.

De asemenea, Silviu Țolu este un antreprenor de succes, cunoscut publicului larg.

Citește și: Care este, în prezent, relația dintre Lili Sandu și Bogdan Stelea, prima ei iubire. „Asta mi-am dorit. Ani buni am suferit cumva pentru că nu a fost să fie.”

Cum s-au cunoscut Silviu Țolu și partenera lui de viață, Lili Sandu

Cine este Silviu Țolu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Silviu Țolu trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 7 ani alături de îndrăgita actriță și prezentatoare TV, Lili Sandu. Între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani, însă acest lucru nu le-a stat vreodată în calea iubirii. Mai mult decât atât, cei doi și-au întemeiat o familie, iar din rodul iubirii a apărut pe lume un băiețel, pe nume Thomas, care pe data de 10 august va împlini vârsta de 4 ani.

Din spusele lui Lili Sandu, s-au întâlnit la Roma pe platourile de filmare.

„La un moment dat, am decis să plec în vacanță și trebuia să ajung în România, dar am ajuns la Roma, la o prietenă, pe platourile de filmare. Acolo l-am cunoscut pe Silviu. M-am întors în țară, pentru o perioadă, alături de el, dar nu am mai plecat, tot amânam câte o săptămână.

Până la urmă, am realizat că trebuie să mă duc doar pentru a-mi rezolva toate lucrurile în America și a mă reîntoarce definitiv acasă. De fiecare dată când ne aniversăm relația, ne dăm seama că au trecut 7 ani, că avem un copil și ne gândim la începuturi, la cum a pornit totul. Nu pot să explic că a fost ceva anume, a fost un tot, am simțit fluturii în stomac (zâmbește), reveniseră la viață, având în vedere că nu mai erau de ceva vreme.
Era „the one pentru o perioadă… poate. Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu. Ne-am dus cu energia și cu vibe-ul, și asta facem și acum”
, a spus Lili Sandu pentru  Viva!

Cine este Silviu Țolu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu m-am gândit niciodată că relația cu Bogdan îmi va aduce notorietate! Când l-am cunoscut, el era căsătorit.” Lili Sandu, despre prima dragoste cu Bogdan Stelea și de ce nu s-au căsătorit

De asemenea, Lili Sandu a discutat despre diferența de vârstă dintre ea și Silviu Țolu. Acesta era foarte matur pentru vârsta pe care o avea, astfel că nu simțea deloc această diferență, însă vedeta a preferat să țină relația departe de ochii celorlalți pentru o perioadă. 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Bineînțeles că, atunci când am aflat, primul gând a fost: „oare ce va spune lumea? Apoi, eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații. Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. El locuia la New York, a mai făcut un drum pentru a-și rezolva lucrurile, și apoi am revenit amândoi.(...) Mereu ni se spunea că ne stă foarte bine împreună, ba chiar spuneau că nu se vede diferența dintre noi. Cumva, Silviu plecase și el de mult de acasă și nu părea deloc un puștan. Spre norocul nostru, toată lumea ne plăcea. Toată lumea se uita la noi și făceam o impresie bună. Deci nu am primit niciun sfat nesolicitat”, a mai spus Lili Sandu într-un interviu pentru Viva!

Cine este Silviu Țolu[Sursa foto: Instagram]

Copilăria lui Silviu Țolu

Cine este Silviu Țolu[Sursa foto: Instagram]

Într-un interviu de acum câțiva ani, Silviu a făcut destăinuiri despre copilăria sa. Acesta a avut o copilărie frumoasă, unde obișnuia să se joace fotbal toată ziua în spatele blocului și să facă graffiti-uri.

”Am cochetat și eu, ca orice puști, cu chestii de genul graffiti și hip-hop, am jucat fotbal în spatele blocului și restul activităților aferente, însă am fost destul de serios în ceea ce privește învățătura”, a spus Silviu Țolu într-un interviu pentru Click.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Nu m-am gândit niciodată că relația cu Bogdan îmi va aduce notorietate! Când l-am cunoscut, el era căsătorit.” Lili Sandu, despre prima dragoste cu Bogdan Stelea și de ce nu s-au căsătorit

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies