Cine este Simina Loica. „Eram într-o depresie, într-o suferință”

Cine este Simina Loica
Cine este Simina Loica. „Eram într-o depresie, într-o suferință”

Aflați din rândurile următoare cine este Simina Loica și care este povestea de viață a brunetei.

Simina Loica a devenit cunoscută datorită emisiunii de pe Kanal D, „Puterea dragostei”. În prezent, bruneta este o prezență activă pe rețelele de socializare, unde postează adesea diferite imagini și videoclipuri din viața ei de zi cu zi.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Simina Loica, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața fostei concurente de la „Puterea dragostei”.

Cine este Simina Loica

Citește și: „Vreau să fiu doar cu tine.” Ce mesaj i-a transmis Simina Loica lui Alexandru Bobicioiu

Simina Loica

Simina Loica este o tânără în vârstă de 29 de ani, care a ajuns cunoscută prin intermediul emisiunii „ Puterea dragostei ”, difuzată pe Kanal D.

Bruneta a fost o prezență plăcută în casa Puterea dragostei, prin intermediul sincerității sale și naturaleței de care a dat dovadă pe parcursul emisiunii. Astfel, chiar și după ce s-a terminat emisiunea, Simina a rămas în atenția publicului, formându-și o comunitate numeroasă de admiratori pe pagina sa de Instagram, unde postează regulat și vorbește cu admiratorii săi din mediul online.

În cadrul emisiunii „ În oglină ”, difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Simina Loica a povestit despre cum a ajuns ea să participe la emisiunea „Puterea dragostei” și cum viața eu s-a

schimbat considerabil odată cu participarea la această emisiune.

Eram într-o depresie, într-o suferință. Nu mai aveam încredere în niciun bărbat. Nu îmi mai doream nicio relație și am zis să ies din zona mea de confort și să fac altceva. Nu mă așteptam să mă îndrăgostesc din prima zi în care am intrat, iar apoi să mă îndrăgostesc cu adevărat, să am un copil și să mă căsătoresc, dar așa a vrut Dumnezeu .”, a povestit Simina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Simina Loica are un copil cu Alex Zănoagă

Simina Loica și Alex Zănoagă
Simina Loica și Alex Zănoagă[Sursa foto: Facebook]

Dacă la începutul emisiunii, între Simina și Jador a fost dragoste la prima vedere, pe parcurs, bruneta s-a îndrăgostit de Alex Zănoagă, un alt concurent în casa „Puterea dragostei”.

Relația lor a continuat și după emisiune, din iubirea lor a luat naștere Dominic, un băiețel minunat, care i-a făcut pe cei doi părinți fericiți.

Probleme din căsnicie și-au spus cuvântul, însă, la scurt timp după ce Simina l-a adus pe lume pe Dominic, iar cei doi au hotărât să-și spună adio.

„Nu există viață doar cu zâmbete și fericire.

Mai sunt discuții, mai e și oboseala, nu accept să am bonă, sunt o femeie ambițioasă. Nu îmi doresc o bonă. Mă lupt eu singură, să întrețin o casă, să fac bănuți, să vorbesc cu publicul. Ei m-au ridicat și am ajuns să fiu peste tot. Mă chinui într-un fel și atunci ajungem la discuții. El când intră în casă, nu știe. Pe el îl apucă așa...ne certam de la lucruri mărunte."
, a declarat Simina despre relația lui cu Zănoagă.

În prezent, bruneta formează un cuplu cu prietenul lui Zănoagă, Alex Bobiciou, iar acest lucru a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe fanii brunetei, care nu se așteptau ca aceasta să formeze un cuplu cu cel mai bun prieten al fostului ei soț.

Simina și Bobicioiu nu au ascultat însă de gurile rele și continuă să formeze un cuplu, în ciuda problemelor pe care le-au întâlnit și ei pe parcursul relației.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simina Loica și Alex Bobicioiu
Simina Loica și Alex Bobicioiu[Sursa foto: Instagram]

Simina Loica, despre probleme de sănătate ale mamei sale

Citește și: „Vreau să fiu doar cu tine.” Ce mesaj i-a transmis Simina Loica lui Alexandru Bobicioiu

Simina Loica puterea dragostei

Tot în cadrul emisiunii „În oglindă”, Simina a vorbit despre problemele de sănătate ale mamei sale și că și-ar fi dorit ca după ce l-a născut pe fiul ei, Dominic, mama sa să-i fie mai aproape.

Mami este bolnava de 12 ani, are cheaguri de sânge pe vene si pot ajunge la inima la plămâni si ii se poate întâmpla ceva foarte rău. Are si o operație. Îmi este greu ca sta departe de noi, mi-o doresc lângă mine.   Nu știu cat de greu este viata lor acolo, dar nu prea discut cu mami daca este greu. Nu vreau sa știu așa multe detalii pentru ca m-ar afecta. Nu ar fi stat acolo daca ar fi greu. Da, încearcă sa îmi ascundă multe lucruri. Am început si eu sa ascund anumite lacrimi, supărări.”, a declarat Simina.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Iancu Sterp. „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies